הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר למידה בחגורות של inzer

shanarh

משתמש מתחיל
278
12
נק' מוניטין:
21
278
12
אני רוצה להזמין חגורה של inzer ומתלבט בקשר למידה...

אני כרגע בחיטוב ולפי ההיקף מותן צריך מדיום...
הבעיה שאני אוגר הרבה שומן במותניים ודואג שבמסה אני אצטרך מידה מעל...

באתר שלהם הם ממליצים מדיום להיקף 30-33
ומעל זה לארג'

אני כרגע חודש בתוך החיטוב היקף 33...

אם אני לוקח מדיום ועולה קצת מעל ה33 בהיקף מותן, האם זה קריטי? או שפשוט יהיה קצת צפוף?

ממה שאני יודע אינזר בעייתיים עם משלוחים לארץ, אני לא בטוח דרך איפה ניתן להזמין במחיר שפוי.

חגורה זה משהו שישמש אותך לשנים מרובות, האם קריטי לך לחכות כמה חודשים ולקבל inzer ?

כמה חודשים? עוד 8 חודשים יתקתק לי בדלת שליח ''הזמנת חגורה של אינזר?'' כמובן שזה יותר מידי, גג אבל גג חודשיים..וגם זה
נשמע לי על הגבול.

כמה חודשים? עוד 8 חודשים יתקתק לי בדלת שליח ''הזמנת חגורה של אינזר?'' כמובן שזה יותר מידי, גג אבל גג חודשיים..וגם זה
נשמע לי על הגבול.

אני חושב ששלי הגיעה תוך פחות מ3 חודשים, אני לא זוכר בדיוק כמה זמן כי זה היה לפני כמה שנים.

מבחינת משלוח(ובכלל החגורה מעולה) פיוניר ממש סבבה, כמובן שאם אתה מכניס עיצוב אישי לחגורה זה מעכב את ההזמנה, אבל בגדול תוך 7-8 שבועות לרוב החגורה כבר אצלך.

למיטב זיכרוני צריך להמתין לחגורה בצבע שונה משחור.שחור יש להם במלאי.
אני וחבר הזמנו חגורות משומשות באיביי. יוצא עם משלוח בסביבות המאה דולר.
כמובן שלא תמיד יש אנשים שמוכרים .

מבחינת משלוח(ובכלל החגורה מעולה) פיוניר ממש סבבה, כמובן שאם אתה מכניס עיצוב אישי לחגורה זה מעכב את ההזמנה, אבל בגדול תוך 7-8 שבועות לרוב החגורה כבר אצלך.

יש לך חגורה שלהם ?

לבר ? פרונג ?

חושב על לקנות חגורה שלהם אבל מתלבט בין המידות שלהם וכל התת דגמים.

עם איזו חברה שלחת את החגורה לארץ וכמה עלה הכל ?

לבר, אני אישית לקחתי את הבסיסית 10mm עם עיצוב אישי 10mm Thick - Lever Power Lifting Belt • General Leathercraft Mfg.

הם עצמם עושים משלוח לארץ, אבל עכשיו גם 9for9 מוכרים חגורות שלהם ואם לא אכפת לך מעיצוב אישי, יכול להיות שעם המשלוח זה יצא יותר משתלם אז שווה לבדוק: Pioneer Fitness (by General Leathercraft Inc.)

לבר, אני אישית לקחתי את הבסיסית 10mm עם עיצוב אישי 10mm Thick - Lever Power Lifting Belt • General Leathercraft Mfg.

הם עצמם עושים משלוח לארץ, אבל עכשיו גם 9for9 מוכרים חגורות שלהם ואם לא אכפת לך מעיצוב אישי, יכול להיות שעם המשלוח זה יצא יותר משתלם אז שווה לבדוק: Pioneer Fitness (by General Leathercraft Inc.)

פחות מעניין אותי חגורה מעוצבת אישית.

9for9 עושים משלוח לארץ ?

פחות מעניין אותי חגורה מעוצבת אישית.

9for9 עושים משלוח לארץ ?
לפי האתר שלהם כן, אבל מקסימום תשאל אותם, הם עונים מהר.
לי אישית יש ניסיון עם האתר הזה, וכנראה יש להם את שירות הלקוחות הטוב ביותר שנתקלתי בו עד עכשיו

• פותח/ת השרשור
עד כמה שאני יודע, אבל לא יודע אם זה יוצא יותר משתלם מפיוניר. שווה לבדוק.
לפי האתר שלהם כן, אבל מקסימום תשאל אותם, הם עונים מהר.
לי אישית יש ניסיון עם האתר הזה, וכנראה יש להם את שירות הלקוחות הטוב ביותר שנתקלתי בו עד עכשיו

יש לי קרוב משפחה בארצות הברית , יש אפשרות לקנות שם בחנות כלשהי ולשלוח לארץ? מכירים משהו כזה? מאמין שזה ילך מהר יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית