הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט 650 + דקה 400, מה אני צריך לPCT?

• פותח/ת השרשור MENAHM
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
צריך pct אחרי זה?

במקרה שלך מנחם ניראלי רק זרע של סוסים תנסה תגיד עם זה עוזר
🤣🤣🤣 וואי הוא שופך אותי מצחוק
אוי ואבוי:🤦‍♂️:🤦‍♂️:149eg:🙁
פרגניל 500 וארימידקס בזמן הסייקל + חודש אחרי זה יספיק או שצריך עוד חומר שיעזור לי לשמור על מסה או למנוע תופעות אסטרוגניות?

אתה פוגע בעצמך.אולי אפילו נזק בלתי הפיך. אל תתחיל עם זה,אין לך מושג מה אתה עושה ולאן אתה נכנס.אין לך שום ידע אפילו לא את הבסיסי ביותר

• פותח/ת השרשור
אתה פוגע בעצמך.אולי אפילו נזק בלתי הפיך. אל תתחיל עם זה,אין לך מושג מה אתה עושה ולאן אתה נכנס.אין לך שום ידע אפילו לא את הבסיסי ביותר
אבל אני רוצה לעשות את זה.
אני שחיף רצח ונמאס כבר.
אין תוצאות בכלל ואני כבר חצי שנה מתאמן

• פותח/ת השרשור
אני מקווה מאוד שאתה סתם טרול
@MasterSplitter @kotzer כל הפוסטים שלו אותו דבר,נראה לי כדאי לחסום אותו,לשיקולכם
אני לא טרול, אני פותח את אותו פוסט שוב ושוב כי אף אחד פה לא לוקח אותי ברצינות.

כי אתה לא לוקח את עצמך ברצינות! אתה לא יודע לאכול,להתאמן ולבנות תוכנית כמו שצריך ואתה פונה לסטרואידים כאילו זה יציל אותך!? מה אתה חושב שזה!!?
אתה מתאמן כולה חצי שנה!!! התאמנתי 5 שנים לפני שהתחלתי להזריק! שקלתי 88 על 1.78.
תפרט פה את התוכנית אימונים שלך,תזונה,סדר יום ואנשים יעזרו לך ויקחו אותך ברצינות.
אין לך מושג אפילו מה לא בסדר בסייקל שרשמת למעלה..אתה ממש לא יודע מה אתה עושה ואתה תפגע בעצמך!
לא עושים דקה בסייקל ראשוו.
לא עושים סייקל בלי כלומיד ונולבה
לא עושים סייקל עם 19nor(דקה) בלי דוסטינקס!!!
ובמקרה שלך.. לא עושים סייקל בכלל!!!
תרשום פה גיל,משקל,אחוז שומן,תפריט,תוכנית אימונים ואתה תקבל את כל התשובות שאתה רוצה.
ובטח ובטח שלא עושים 1050מג של חומר בסייקל ראשון for fuck sake
@kotzer @MasterSplitter @Dr Diesel*

• פותח/ת השרשור
כי אתה לא לוקח את עצמך ברצינות! אתה לא יודע לאכול,להתאמן ולבנות תוכנית כמו שצריך ואתה פונה לסטרואידים כאילו זה יציל אותך!? מה אתה חושב שזה!!?
תפרט פה את התוכנית אימונים שלך,תזונה,סדר יום ואנשים יעזרו לך ויקחו אותך ברצינות.
אין לך מושג אפילו מה לא בסדר בסייקל שרשמת למעלה..אתה ממש לא יודע מה אתה עושה ואתה תפגע בעצמך!
תרשום פה גיל,משקל,אחוז שומן,תפריט,תוכנית אימונים ואתה תקבל את כל התשובות שאתה רוצה.
אז לpct אני צריך פרגניל, כלומיד, נולבה ודוסטינקס?
עדיף לקחת הכל מתחילת הסייקל + חודש אחריו?

אני חייב להסכים עם @frozen אין לך שמץ של מושג מה אתה עושה, ויותר חשוב, למה אתה עושה את מה שאתה עושה.
סטרואידים זה לא תוספח תזונה, שאם אתה מרגיש שלא בא לך אז אתה פשוט סוגר את הבסטה והולך לישון, זה סיפור רציני עם השלכות.
זה שאתה שחיף עם 0 ניסיון באימונים לא אומר שזה הזמן לקחת סטרואידים, זה אומר שזה הזמן ללמוד את הבסיס כמו שצריך. איך להתאמן (וזה ממש לא אומר איך להשתמש במכשירים), ללמוד לאכול בהתאם למטרה, ללמוד לקחת ברצינות את הבסיס. תפתח דיון חדש על סטרואידים עוד כמה שנים, אחרי שהבנת שמיצית את האופציות שלך, ואם אתה נשאר באותו מצב עוד כמה שנים, אז לא עשית את המינימום

אני לא עוקב אחרי חלק מהכללי אצבע שציינת כאן, ומאוד פופולרים בפורום. אני מתייעץ עם בחור שאני סומך על השיקול דעת שלו, שעד כה עבד לי טוב מאוד.

בגלל שאין לי את הידע להמליץ לכאן או לכאן - אשאר בשקט 😃

אני לא עוקב אחרי חלק מהכללי אצבע שציינת כאן, ומאוד פופולרים בפורום. אני מתייעץ עם בחור שאני סומך על השיקול דעת שלו, שעד כה עבד לי טוב מאוד.

בגלל שאין לי את הידע להמליץ לכאן או לכאן - אשאר בשקט 😃

אני מדמיין או שאתה גר באיזור זמן אחר מאיתנו? אתה תמיד עונה באמצע הלילה

סחטיין באמת תשובה נבחרת רק חבל שזה לילד שעושה כאן צחוקים ולא ניראה לי מתכוון לקחת משו 🤣 פעם אחרונה שמגיב לו

הקפיץ גם את כל המנהלים אז אם אתה רואים את התגובה שלי - תבדקו את ההיסטוריה של היוזר הזה ניראה לי יהיה שווה לשים אותו ב-מושעה

סחטיין באמת תשובה נבחרת רק חבל שזה לילד שעושה כאן צחוקים ולא ניראה לי מתכוון לקחת משו 🤣 פעם אחרונה שמגיב לו

הקפיץ גם את כל המנהלים אז אם אתה רואים את התגובה שלי - תבדקו את ההיסטוריה של היוזר הזה ניראה לי יהיה שווה לשים אותו ב-מושעה

מעומק ליבי,מקווה שזה טרול ולא בן אדם רציני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית