עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צריך pct אחרי זה?במקרה שלך מנחם ניראלי רק זרע של סוסים תנסה תגיד עם זה עוזר
צריך pct אחרי זה?
במקרה שלך מנחם ניראלי רק זרע של סוסים תנסה תגיד עם זה עוזר
🤣🤣🤣 וואי הוא שופך אותי מצחוק
פרגניל 500 וארימידקס בזמן הסייקל + חודש אחרי זה יספיק או שצריך עוד חומר שיעזור לי לשמור על מסה או למנוע תופעות אסטרוגניות?אוי ואבוי:🤦♂️:🤦♂️:149eg:🙁
אבל אני רוצה לעשות את זה.אתה פוגע בעצמך.אולי אפילו נזק בלתי הפיך. אל תתחיל עם זה,אין לך מושג מה אתה עושה ולאן אתה נכנס.אין לך שום ידע אפילו לא את הבסיסי ביותר
אני לא טרול, אני פותח את אותו פוסט שוב ושוב כי אף אחד פה לא לוקח אותי ברצינות.אני מקווה מאוד שאתה סתם טרול
@MasterSplitter @kotzer כל הפוסטים שלו אותו דבר,נראה לי כדאי לחסום אותו,לשיקולכם
אז לpct אני צריך פרגניל, כלומיד, נולבה ודוסטינקס?כי אתה לא לוקח את עצמך ברצינות! אתה לא יודע לאכול,להתאמן ולבנות תוכנית כמו שצריך ואתה פונה לסטרואידים כאילו זה יציל אותך!? מה אתה חושב שזה!!?
אתה מתאמן כולה חצי שנה!!! התאמנתי 5 שנים לפני שהתחלתי להזריק! שקלתי 88 על 1.78.
תפרט פה את התוכנית אימונים שלך,תזונה,סדר יום ואנשים יעזרו לך ויקחו אותך ברצינות.
אין לך מושג אפילו מה לא בסדר בסייקל שרשמת למעלה..אתה ממש לא יודע מה אתה עושה ואתה תפגע בעצמך!
לא עושים דקה בסייקל ראשוו.
לא עושים סייקל בלי כלומיד ונולבה
לא עושים סייקל עם 19nor(דקה) בלי דוסטינקס!!!
ובמקרה שלך.. לא עושים סייקל בכלל!!!
תרשום פה גיל,משקל,אחוז שומן,תפריט,תוכנית אימונים ואתה תקבל את כל התשובות שאתה רוצה.
ובטח ובטח שלא עושים 1050מג של חומר בסייקל ראשון for fuck sake
לא זה גם אנבולי וגם Pctצריך pct אחרי זה?
כי אתה לא לוקח את עצמך ברצינות! אתה לא יודע לאכול,להתאמן ולבנות תוכנית כמו שצריך ואתה פונה לסטרואידים כאילו זה יציל אותך!? מה אתה חושב שזה!!?
תפרט פה את התוכנית אימונים שלך,תזונה,סדר יום ואנשים יעזרו לך ויקחו אותך ברצינות.
אין לך מושג אפילו מה לא בסדר בסייקל שרשמת למעלה..אתה ממש לא יודע מה אתה עושה ואתה תפגע בעצמך!
תרשום פה גיל,משקל,אחוז שומן,תפריט,תוכנית אימונים ואתה תקבל את כל התשובות שאתה רוצה.
@kotzer @MasterSplitter @Dr Diesel*
אני לא עוקב אחרי חלק מהכללי אצבע שציינת כאן, ומאוד פופולרים בפורום. אני מתייעץ עם בחור שאני סומך על השיקול דעת שלו, שעד כה עבד לי טוב מאוד.
בגלל שאין לי את הידע להמליץ לכאן או לכאן - אשאר בשקט 😃
כי אתה לא לוקח את עצמך ברצינות! אתה לא יודע לאכול,להתאמן ולבנות תוכנית כמו שצריך ואתה פונה לסטרואידים כאילו זה יציל אותך!? מה אתה חושב שזה!!?
@kotzer @MasterSplitter @Dr Diesel*
סחטיין באמת תשובה נבחרת רק חבל שזה לילד שעושה כאן צחוקים ולא ניראה לי מתכוון לקחת משו 🤣 פעם אחרונה שמגיב לו
הקפיץ גם את כל המנהלים אז אם אתה רואים את התגובה שלי - תבדקו את ההיסטוריה של היוזר הזה ניראה לי יהיה שווה לשים אותו ב-מושעה