הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבניית תפריט תזונה למסה

themomon

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אהלן חברים צריך את עזרתכם, אני רוצה לבנות תפריט תזונה, אחרי חישובים אני יודע מה צריך ומה לא- אבל לא יודע לבנות את התפריט תכלס.
אני צריך את עזרתכם בבניית תפריט, חשוב לציין שאני לוקח גם גיינר elite mass dymatize הוא שווה ל 570 קלוריות ו55 גרם חלבון.
אלו החישובים שעשיתי:

צריכת קלוריות יומית: 2350 (כולל אימונים, ללא אימונים 1850)

צריכת קלוריות למסה: 2900

חלבון: 160 גרם (640 קלוריות)
שומן: 64 גרם (576 קלוריות)

פחמימה: 420 גרם (1680 קלוריות)
קלוריות סהכ: 2900

תודה חברים מצפה לעזרתכם! 🙌
📢
מישהו?

שמע, כנראה שאף אחד לא ישקיע זמן בשביל לרשום לך תפריט מ0, וגם אם כן הוא לא יהיה מותאם אליך.
הכי טוב שתרשום מה אתה אוכל כרגע לפי ארוחות נגיד, תרשום כמה גרם מכל דבר.
תוריד את האפליקציה MYFITNESSPAL אתה יכול להשתמש בה אחלה אפליקציה, תרשום שם כמויות ותרשום באשכול אחר כך כמה גרם פחמימה שומן חלבונים וקלוריות יצא לך ולפי זה יוכלו לעזור לך קצת לשפר את התפריט.
בכל מקרה הכי כדאי שתלך לתזונאי או אחד שמבין יותר מאשר לבקש תפריט בפורום, אבל אם אתה לא יכול לפחות תרשום איזה תפריט שאתה אוכל כרגע ולפי זה יוכלו לנסות לעזור לך

אהלן חברים צריך את עזרתכם, אני רוצה לבנות תפריט תזונה, אחרי חישובים אני יודע מה צריך ומה לא- אבל לא יודע לבנות את התפריט תכלס.
אני צריך את עזרתכם בבניית תפריט, חשוב לציין שאני לוקח גם גיינר elite mass dymatize הוא שווה ל 570 קלוריות ו55 גרם חלבון.
אלו החישובים שעשיתי:

צריכת קלוריות יומית: 2350 (כולל אימונים, ללא אימונים 1850)

צריכת קלוריות למסה: 2900

חלבון: 160 גרם (640 קלוריות)
שומן: 64 גרם (576 קלוריות)

פחמימה: 420 גרם (1680 קלוריות)
קלוריות סהכ: 2900

תודה חברים מצפה לעזרתכם! 🙌
📢
מישהו?

אף אחד לא יבנה לך פה תפריט. תתחיל לקרוא מאמרים ואם אתה מסתבך לבנות תפריט, לך לתזונאי ותשלם לו כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית