נתקע ב5/3/1

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני כבר בסייקל השישי תקוע על המשקלי עבודה שלושה אימונים, אני מתכוון שאני לא מצליח לשבור את הPR שלי וכבר כמעט סייקל שלם (פי.אר ביחס לכל אימון לא ביחס לסייקל הקודם)
אני כן עולה במשקל אפילו יותר מאחוז בחודש כדי להיות בטוח במה שאני צריך לעלות (1.2, 1.5 אחוזים עדין עליה איטית)
השאלה מה עוד אפשר לעשות
אני אעלה תמונה של הגרף משקלים
התוכנית שלי בנויה בצורה כזאת

ראשון -
סווקאט - לפי השבוע
BBB - דדליפט 10*5
לחיצת רגלים - 10*5

שני -
בנצ' - לפי השבוע
BBB - פרס 10*5
מקבילים - 10*5

רביעי -
דדליפט - לפי השבוע
BBB - סווקאט 10*5
כיסא רומי - 10*5

חמישי -
פרס - לפי השבוע
BBB - בנצ' 10*5
מתח - 10*5

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190215-091348.jpg
    Screenshot_20190215-091348.jpg
    KB 60.6 · צפיות: 105
אני חושב שאתה לא יודע יותר מדי על אימונים. כדאי שתתחיל מהתחלה ללמוד את הבסיס. טכניקה נכונה, תזונה ורוטינה של מתאמן שכוללת שינה טובה ועוד דברים. על סייקל שישי להיות עם המשקלים האלה זה לא תקין. תוריד את האגו ותתחיל ללמוד.

יכול להיות 1/3/5 לא בשבילך אם אתה לא מתקדם כנרא אתה צריך לשנות תוכנית "זה לפחות מה שאני עושה".

תזונה שינה נכונה כמובן אולי לעלות קלוריות יוכלו לעזור אבל אם אתה רואה שאין קידום אין מה לטחון מים תחפש שיטה אחרת.

כמובן לראות סרטוני טכניקה ולתאמן תמיד טכניקה זה משפר פלאים את התוצאות גם אם אתה עושה טכניקה נכונה לפעמים כמה דגשים יכולים לעזור פלאים

• פותח/ת השרשור
לפני הסקילות אני שוקל רק 63 .. בסהכ אני די מרוצה מההתקדמות עד כה

אשמח לשמוע דעה שלכם @MasterSplitter @kotzer

תשחק עם האחוזים והחזרות בBBB.
תעלה אחוזים ותוריד חזרות.

אמרו לי שזאת תוכנית לנפח, אז אני נשאר עם עשר חזרות, אבל המשקל בכל אימון עולה

אני חושב שאתה לא יודע יותר מדי על אימונים. כדאי שתתחיל מהתחלה ללמוד את הבסיס. טכניקה נכונה, תזונה ורוטינה של מתאמן שכוללת שינה טובה ועוד דברים. על סייקל שישי להיות עם המשקלים האלה זה לא תקין. תוריד את האגו ותתחיל ללמוד.

זאת תוכנית שלישית שלי אחרי SS שעשיתי תקופה, ועברתי ללינארית בזמן חיטוב .. לא התחלתי עם משקלים גבוהים ואין לי בכלל אגו .. אני שוקל 63 קילו ואני על 140 סקוואט למה לא בסדר?

אתה בסייקל שישי ודוחק פחות ממאה בנץ'?? הבנתי נכון את הגרף?

כן. ביחס למשקל גוף שלי אני די חושב שזה תקין.. וזה גם תקין לפי הגרף של האפליקציה

יכול להיות 1/3/5 לא בשבילך אם אתה לא מתקדם כנרא אתה צריך לשנות תוכנית "זה לפחות מה שאני עושה".

תזונה שינה נכונה כמובן אולי לעלות קלוריות יוכלו לעזור אבל אם אתה רואה שאין קידום אין מה לטחון מים תחפש שיטה אחרת.

כמובן לראות סרטוני טכניקה ולתאמן תמיד טכניקה זה משפר פלאים את התוצאות גם אם אתה עושה טכניקה נכונה לפעמים כמה דגשים יכולים לעזור פלאים

אני מנסה לישון כמה שאני יכול, והתאוששות זה תלוי גם בצבא שזה לא הכי פשוט בגלל התפקיד שהוא מאוד סזיפי.. על הדדליפט קראתי ספר שלם וכל תרגיל אחר למדתי המון...

.
מצטער אבל לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד בזה בדיוק.

זאת תוכנית שלישית שלי אחרי SS שעשיתי תקופה, ועברתי ללינארית בזמן חיטוב .. לא התחלתי עם משקלים גבוהים ואין לי בכלל אגו .. אני שוקל 63 קילו ואני על 140 סקוואט למה לא בסדר?

אני מנסה לישון כמה שאני יכול, והתאוששות זה תלוי גם בצבא שזה לא הכי פשוט בגלל התפקיד שהוא מאוד סזיפי.. על הדדליפט קראתי ספר שלם וכל תרגיל אחר למדתי המון...

תעלה סרטון טכניקה .

פשוט שנכ תוכנית אולי זה יעבוד אליך,אולי אתה צריך יותר נפח כמו של abc נגיד וככה תוכל לעבוד על כל שריר יותר טוב ועם הסקיל בכלל תעוף.

לדעתי זה רק התוכנית שלך פשוט לא הזמן הנכון לעשות אותה.

• פותח/ת השרשור
מצטער אבל לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד בזה בדיוק.
אם אתה מדבר על מה שאמרתי בנוגע לנפח אז התכוונתי ששאלתי פה פעם בפורום ואמרו לי שעדיף לעשות עשר חזרות עם משקל x מאשר שמונה שאצליח עם קצת יותר משקל.. אם אתה דווקא ממליץ להוריד לשמונה חזרות ולעלות את האחוזים אז בוודאי שאנסה את זה..
תעלה סרטון טכניקה .

פשוט שנכ תוכנית אולי זה יעבוד אליך,אולי אתה צריך יותר נפח כמו של abc נגיד וככה תוכל לעבוד על כל שריר יותר טוב ועם הסקיל בכלל תעוף.

לדעתי זה רק התוכנית שלך פשוט לא הזמן הנכון לעשות אותה.
אתה מדבר מהבחינה שזאת תוכנית בלי הרבה נפח? יכול להיות וכבר שמעתי על זה אבל מצד שני היא מסתדרת לי עם הצבא אז נוח לי לעשות אותה למרות שההתקדמות איטית

אם אתה מדבר על מה שאמרתי בנוגע לנפח אז התכוונתי ששאלתי פה פעם בפורום ואמרו לי שעדיף לעשות עשר חזרות עם משקל x מאשר שמונה שאצליח עם קצת יותר משקל.. אם אתה דווקא ממליץ להוריד לשמונה חזרות ולעלות את האחוזים אז בוודאי שאנסה את זה..

אתה מדבר מהבחינה שזאת תוכנית בלי הרבה נפח? יכול להיות וכבר שמעתי על זה אבל מצד שני היא מסתדרת לי עם הצבא אז נוח לי לעשות אותה למרות שההתקדמות איטית
שלא ישתמע בטעות ממה שכתבתי משפט כה שטחי כמו:" עדיף לעשות 8 חזרות במקום 10".
בסופו של דבר קל לראות שמה שמונע ממך להתקדם זה דווקא הנפח המוגזם ולכן, במקרה שלך הייתי מעלה עצימות ומוריד חזרות לאט לאט.
הסבב תרד ל8 סבב הבא תרד ל5 ובסבב שאחריו אפילו תרד ל5 סטים של שלוש חזרות.
כל אלו גרסאות מוכרות של הBBB.

• פותח/ת השרשור
שלא ישתמע בטעות ממה שכתבתי משפט כה שטחי כמו:" עדיף לעשות 8 חזרות במקום 10".
בסופו של דבר קל לראות שמה שמונע ממך להתקדם זה דווקא הנפח המוגזם ולכן, במקרה שלך הייתי מעלה עצימות ומוריד חזרות לאט לאט.
הסבב תרד ל8 סבב הבא תרד ל5 ובסבב שאחריו אפילו תרד ל5 סטים של שלוש חזרות.
כל אלו גרסאות מוכרות של הBBB.

רגע אני לא מבין, מצד אחד אומרים לי שחסר לי נפח כי זאת תוכנית קצת חלשה.. מצד שני אתה אומר לי לרדת לחמש סטים של שלוש? כאילו עם כמה שאני אוהב סטים של 3 ו5 חזרות.. זה לא יהיה קצת מידי נפח?
איך למשל אתה יודע שהבעיה שלי זה יותר מידי נפח ולא מעט מידי נפח?

אתה בסייקל שישי ודוחק פחות ממאה בנץ'?? הבנתי נכון את הגרף?

אני די בטוח שהוא לא התכוון שהוא משתמש בסטרואידיים, הוא בחר מילה לא נכונה(סייקל)

רגע אני לא מבין, מצד אחד אומרים לי שחסר לי נפח כי זאת תוכנית קצת חלשה.. מצד שני אתה אומר לי לרדת לחמש סטים של שלוש? כאילו עם כמה שאני אוהב סטים של 3 ו5 חזרות.. זה לא יהיה קצת מידי נפח?
איך למשל אתה יודע שהבעיה שלי זה יותר מידי נפח ולא מעט מידי נפח?
אני לא יודע מי אמר לך מה אבל התכנית שלך כרגע עם נפח מטורף.
פשוט תנסה לשחק עם האחוזים כמו שכתבתי ואני מאמין שדברים יתבהרו בקרוב.
בסופו של דבר מה שיםה ב5/3/1 הוא שה TM לא בהכרח נותן אינדיקצייה לנפח הכולל בתרגיל שהרי תמיד תוכל לתת עוד גוקר ויותר חזרות בבאק אופ סט או יותר חזרות בפלוסים וכו'.

• פותח/ת השרשור

אני די בטוח שהוא לא התכוון שהוא משתמש בסטרואידיים, הוא בחר מילה לא נכונה(סייקל)
חח לא לא התכוונתי לסטרואידים... הכוונה לסייקל של אימונים, בלוק אימונים או כל אחד איך שהוא קורה לזה

אני לא יודע מי אמר לך מה אבל התכנית שלך כרגע עם נפח מטורף.
פשוט תנסה לשחק עם האחוזים כמו שכתבתי ואני מאמין שדברים יתבהרו בקרוב.
בסופו של דבר מה שיםה ב5/3/1 הוא שה TM לא בהכרח נותן אינדיקצייה לנפח הכולל בתרגיל שהרי תמיד תוכל לתת עוד גוקר ויותר חזרות בבאק אופ סט או יותר חזרות בפלוסים וכו'.
אני אשמח לדבר איתך בפרטי שתיתן לי קצת יותר מידע על כל מה שאמרת, המושגים מוכרים לי אבל לא השתמשתי בכל זה כי זה היה נראלי מורכב מידי.. אני באמצע קריאת הספר forever 531 אבל לא מספיק למצוא זמן...

חח לא לא התכוונתי לסטרואידים... הכוונה לסייקל של אימונים, בלוק אימונים או כל אחד איך שהוא קורה לזה

אני אשמח לדבר איתך בפרטי שתיתן לי קצת יותר מידע על כל מה שאמרת, המושגים מוכרים לי אבל לא השתמשתי בכל זה כי זה היה נראלי מורכב מידי.. אני באמצע קריאת הספר forever 531 אבל לא מספיק למצוא זמן...

אז כמובן שהמשקלים לא רעים, גם לא ידעתי שמדובר במשקל גוף כזה נמוך. לדעתי כדאי שתחליף את הBBB בתרגילים אחרים כמו לחיצה בשיפוע, דאמבלים וכו. בפלג גוף תחתון דדליפט רומני או סטיף לג, פרונט סקוואט וכדומה. תנסה לעשות ריסט בזה שאתה מוריד את הTM ב 10 קילו ואת זה ולדעתי אתה תתקדם.

• פותח/ת השרשור
בפורום הזה מתייחסים אחרת ממך למילה סייקל 😃
לא חשוב,חוזר בי ממה שאמרתי. מאה קילו למשקל גוף שלך זה מצויין
חחח אוקי אז טעות שלי, תודה רבה אחי

אז כמובן שהמשקלים לא רעים, גם לא ידעתי שמדובר במשקל גוף כזה נמוך. לדעתי כדאי שתחליף את הBBB בתרגילים אחרים כמו לחיצה בשיפוע, דאמבלים וכו. בפלג גוף תחתון דדליפט רומני או סטיף לג, פרונט סקוואט וכדומה. תנסה לעשות ריסט בזה שאתה מוריד את הTM ב 10 קילו ואת זה ולדעתי אתה תתקדם.
האמת שאני ממש אוהב את הקטע של הBBB, ואני גם עושה עוד תרגיל עזר אחרי זה.. חושב שאולי צריך לשנות?
וחשבתי לעשות ריסט האמת אולי אעשה באמת ואצטרך את זה

אתה על חומרים אתה לא מתאמן טבעי ,תעשה איזה תוכנית abc במשך שבועים abcxabcx ותגיד לי עם זה אותם תוצאות אם זה לא מתפשר אז תעשה סקיל בזמן שזה התאפשר .

• פותח/ת השרשור
אתה על חומרים אתה לא מתאמן טבעי ,תעשה איזה תוכנית abc במשך שבועים abcxabcx ותגיד לי עם זה אותם תוצאות אם זה לא מתפשר אז תעשה סקיל בזמן שזה התאפשר .
לא וואו רגע לא הבנתם אותי חחח
אני טבעי לגמרי, סייקל הכוונה הייתה לבלוק אימונים .. כל ארבע שבועות זה סייקל בתוכנית חחח לא לסייקל של סטרואידים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית