הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מותר לאכול קורסון או משהו מתוק במסה חד פעמי?

DaBossX

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן חברה, אני כרגע במסה ואני מנסה כמה שיותר לשמור, פתאום בא לי משהו מתוק נסיתי לאכול תפוח לא עזר ופתאום אני רואה שיש קוראסון במקרר, השאלה שלי זה אם זה יפגע לי במסה? ואל תשפטו כי אני פשוט מנסה ממש לשמור על מסה נקייה

אהלן חברה, אני כרגע במסה ואני מנסה כמה שיותר לשמור, פתאום בא לי משהו מתוק נסיתי לאכול תפוח לא עזר ופתאום אני רואה שיש קוראסון במקרר, השאלה שלי זה אם זה יפגע לי במסה? ואל תשפטו כי אני פשוט מנסה ממש לשמור על מסה נקייה
אף אחד לא ישפוט אותך פה. תאכל חופשי. מסה נקיה ממש לא נמדדת לפי סוג המזון שאתה אוכל אלא באיזה מאזן קלורי חיובי תיהיה.

שמע גם בחיטוב אתה יכול לאכול פעם ב קוראסון או דבר אחר, אתה אפילו יכול לאכול כל יום סופגניה (לא ממש מומלץ אבל אפשרי) גם בחיטוב, הכל תלוי במאזן קלורי ובערכים של חלבון שומן פחמימה, אם נכנס בערכים אחלה, אם לא נכנס, מקסימום יום אחד חרגת טיפה לא סוף העולם.
לא מומלץ כל יום לחרוג אבל אם קרה, אז מה קרה?

מה הבעיה לאכול כל יום גאנק כל עוד זה נכנס לך בערכים?
אני כל יום אוכל 300-500 קלוריות של גאנק ולא רואה משהו חריג.....
במאסה אם אתה אוכל 2000ק נקי יחסית ומכניס מספיד חלבון ושומן,ה300-1000 קלוריות מאוכל ״אסור״לא יהרסו כלום.

אם תאכל נקי ופעם בשבוע תתפרע עם ציט דיי/ציט מיל מטורף,זה כן יכל להזיק לתהליך.

בשום אופן אל תגע בחיים שלך באף קורסון ולא בשום דבר מתוק וטעים! תאכל רק ירקות וחזה עוף כל החיים!
מה אתה מצחיק? תאכל מה בא לך ותשים לב לערכים שלך. אה ובתיאבון 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית