הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לעלות משקלים מהר

FreakAthlete

משתמש מתחיל
80
0
נק' מוניטין:
0
80
0
היי המשקלים שלי ל5 הם
סקוואט 100
דדליפט 110
בנץ 80
אני רוצה להגיע להגיע למשקלים גבוהים יותר
המטרה זה 140 דדליפט ו120 סקוואט בשלב זה
מאמין שזה יכול לקחת חודש
השאלה שלי כזאת
אני 72 קילו רזה גובה 182 אחוז שומן 14
הייתי רוצה להוריד את האחוז שומן ל10 דבר ראשון
האם זה אפשרי לעלות משקלים ולרדת באחוז שומן האם זה כדאי ?
אני ספורטאי בגלל זה אני צריך להגיע לאחוז שומן נמוך .
מצד אחד אני רוצה להגיע ל80 קילו זה טוב למשחק שלי אבל מצד שני אני צריך להגיע ל9-11 אחוז שומן
עד עונה הבאה .
כרגע אני ב OFF SEASON
אשמח לעזרה !!

אני רוצה להגיע להגיע למשקלים גבוהים יותר
המטרה זה 140 דדליפט ו120 סקוואט בשלב זה
מאמין שזה יכול לקחת חודש
חודש אחד לשיפור של 50 קילו טוטאלי ל-5 חזרות זה ממש לא פשוט. אם אתה עדיין יכול להתקדם במהירות מאימון לאימון אז אולי זה אפשרי, אחרת כנראה יותר זמן

אני 72 קילו רזה גובה 182 אחוז שומן 14
הייתי רוצה להוריד את האחוז שומן ל10 דבר ראשון
בגובה והמשקל שלך לשפוט אחוז שומן זה קצת חסר פואנטה, כי קשה לי להאמין שאתה גדול מספיק שזה יהיה משמעותי, כנראה אתה לא צריך לרדת במשקל או בשומן, אלא פשוט לעלות בשריר, וזה ידרוש ממך דווקא להיות בפלוס קלורי, אבל מתון אם אתה רוה לשמור על אחוז שומן נמוך

האם זה אפשרי לעלות משקלים ולרדת באחוז שומן האם זה כדאי ?
אם תעשה את זה כמו שתיארתי קודם אז כן, אבל אם תחליט לרדת במשקל במקום זאת אז ההתקדמות שלך תיפגע, בטוח לא תצליח להגיע למשקלים שאתה רוצה תוך חודש.
בגלל שכנראה הרבה מסת שריר אין לך אתה כן יכול להתקדם במשקלי העבודה, יותר עניין של התייעלות מכנית, אבל שוב, הקצב יפגע, ולדעתי זה יהיה הפתרון שיפגע ב-2 המטרות שלך

• פותח/ת השרשור
חודש אחד לשיפור של 50 קילו טוטאלי ל-5 חזרות זה ממש לא פשוט. אם אתה עדיין יכול להתקדם במהירות מאימון לאימון אז אולי זה אפשרי, אחרת כנראה יותר זמן

בגובה והמשקל שלך לשפוט אחוז שומן זה קצת חסר פואנטה, כי קשה לי להאמין שאתה גדול מספיק שזה יהיה משמעותי, כנראה אתה לא צריך לרדת במשקל או בשומן, אלא פשוט לעלות בשריר, וזה ידרוש ממך דווקא להיות בפלוס קלורי, אבל מתון אם אתה רוה לשמור על אחוז שומן נמוך

אם תעשה את זה כמו שתיארתי קודם אז כן, אבל אם תחליט לרדת במשקל במקום זאת אז ההתקדמות שלך תיפגע, בטוח לא תצליח להגיע למשקלים שאתה רוצה תוך חודש.
בגלל שכנראה הרבה מסת שריר אין לך אתה כן יכול להתקדם במשקלי העבודה, יותר עניין של התייעלות מכנית, אבל שוב, הקצב יפגע, ולדעתי זה יהיה הפתרון שיפגע ב-2 המטרות שלך

תודה רבה עזרת לי מאוד . למה 50 קילו? סקוואט אני רוצה לעלות ב20 קג ( 10 כל צד ) ובדדליפט 30 קילו (15 כל צד )
אני יעשה את זה נקי התזונה שלי מאוד טובה .
מחליט לעשות את התכנית Stronglifts

למה 50 קילו? סקוואט אני רוצה לעלות ב20 קג ( 10 כל צד ) ובדדליפט 30 קילו (15 כל צד )
נו? וכמה זה 20+30?
צריך להתחשב בכמה אתה דורש מהגוף שלך, ככה שאתה לא דורש ממנו שיפור רק של 20 קילו בסקוואט או רק 30 בדדליפט, אלא את שניהם

לא הגיוני להשתפר ככה תוך חודש.

איזה ספורט אתה משחק?

הייתי מתמקד במה שדרוש לספורט שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית