הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית כוח והיפרוטופיה

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
קודם כל קצת פרטים עליי
אני בצבא יוצא חמשושים , עד עכשיו לא היה לי ממש איך להתאמן בבסיס אז התאמנתי בסופשים.. כרגע עובר לבסיס עם חדר כושר קטן יש ספה של בנצ ישר בלי שיפוע , פלטות של עד 100 קילו בערך
הרבה דאמבלים עד 30 קג בערך
מתח מקבילים
בקיצור אפשר לעבוד
גובה 173 משקל 76
המטרה היא להעלות את המשקלים במורכבים ובו זמנית להתמקד גם בעלייה במסת שריר
המשקלים ל5
סקוואט 105
דדליפט 120
פרס 50
בנצ 80

חשבתי על פיצול upper lower יומיים כבד יומיים קל
מה אתם אומרים?
מן הסתם בסופש בבית תהיה העבודה הכבדה כי בבסיס אין לי אפשרות לסקוואט ודדליפט כבדים

קודם כל קצת פרטים עליי
אני בצבא יוצא חמשושים , עד עכשיו לא היה לי ממש איך להתאמן בבסיס אז התאמנתי בסופשים.. כרגע עובר לבסיס עם חדר כושר קטן יש ספה של בנצ ישר בלי שיפוע , פלטות של עד 100 קילו בערך
הרבה דאמבלים עד 30 קג בערך
מתח מקבילים
בקיצור אפשר לעבוד
גובה 173 משקל 76
המטרה היא להעלות את המשקלים במורכבים ובו זמנית להתמקד גם בעלייה במסת שריר
המשקלים ל5
סקוואט 105
דדליפט 120
פרס 50
בנצ 80

חשבתי על פיצול upper lower יומיים כבד יומיים קל
מה אתם אומרים?
מן הסתם בסופש בבית תהיה העבודה הכבדה כי בבסיס אין לי אפשרות לסקוואט ודדליפט כבדים

עדיף שתעבוד עם בלוקים. למשל 4 שבועות היפרטרופיה ו4 שבועות כוח.

• פותח/ת השרשור
עדיף שתעבוד עם בלוקים. למשל 4 שבועות היפרטרופיה ו4 שבועות כוח.
הקטע זה שבשתי אימונים שבסיס אין לי אפשרות לעבוד כוח.. אין כלוב לסקוואט הפלטות מגיעות עד 100 קילו.. לכן חשבתי בתחילת השבוע בבסיס לבצע יותר חזרות עם המשקל הנתון שיש ובסופש לתת עבודה על כוח..

הקטע זה שבשתי אימונים שבסיס אין לי אפשרות לעבוד כוח.. אין כלוב לסקוואט הפלטות מגיעות עד 100 קילו.. לכן חשבתי בתחילת השבוע בבסיס לבצע יותר חזרות עם המשקל הנתון שיש ובסופש לתת עבודה על כוח..
זאת בעיה כי אתה פשוט לא תספיק להתאושש לקראת אימון הכח. אם נניח יוצא לך ראשון ושני היפרטרופיה שלישי מנוחה ואז רביעי חמישי עצימות הגוף פשוט לא יספיק להתאושש.

• פותח/ת השרשור
זאת בעיה כי אתה פשוט לא תספיק להתאושש לקראת אימון הכח. אם נניח יוצא לך ראשון ושני היפרטרופיה שלישי מנוחה ואז רביעי חמישי עצימות הגוף פשוט לא יספיק להתאושש.
אוקיי אז יש לך אופציה חלופית לתת לי ? בבסיס החסרונות זה שוב שאין כלוב לסקוואט בכללי הפלטות הן עד 100 קילו וגם אין מכשירים וכו יש רק ספת חזה פלטות דאמבלים ומתח מקבילים אני חייב לעשות עם זה מה שאפשר . בבית יש חדר כושר עם כל מה שצריך

עריכה:
קראתי שוב את ההודעה שלך.. ראשון שני היפרוטופיה וחמישי שישי כוח לא רביעי .. ברביעי אני עוד לא יוצא לבית

אוקיי אז יש לך אופציה חלופית לתת לי ? בבסיס החסרונות זה שוב שאין כלוב לסקוואט בכללי הפלטות הן עד 100 קילו וגם אין מכשירים וכו יש רק ספת חזה פלטות דאמבלים ומתח מקבילים אני חייב לעשות עם זה מה שאפשר . בבית יש חדר כושר עם כל מה שצריך

עריכה:
קראתי שוב את ההודעה שלך.. ראשון שני היפרוטופיה וחמישי שישי כוח לא רביעי .. ברביעי אני עוד לא יוצא לבית
כן המצב שלך קצת בעייתי. הייתי מציע לך פשוט לעלות במשקלי עבודה בהדרגה - זאת אומרת שאם למשל סיימת סקוואט 80 קילו ל 4 סטים 10 חזרות, תוסיף קצת משקל למוט ותרד ל 4 סטים ו 6 חזרות ככה עד שתגיע ל 10 חזרות עם משקל כבד יותר וחוזר חלילה. ההתקדמות תיהיה יותר איטית אבל כרגע לא רואה פיתרון אחר. מה שכן שלא תטעה, אתה כן תתחזק פשוט בצורה איטית יותר.

• פותח/ת השרשור
כן המצב שלך קצת בעייתי. הייתי מציע לך פשוט לעלות במשקלי עבודה בהדרגה - זאת אומרת שאם למשל סיימת סקוואט 80 קילו ל 4 סטים 10 חזרות, תוסיף קצת משקל למוט ותרד ל 4 סטים ו 6 חזרות ככה עד שתגיע ל 10 חזרות עם משקל כבד יותר וחוזר חלילה. ההתקדמות תיהיה יותר איטית אבל כרגע לא רואה פיתרון אחר. מה שכן שלא תטעה, אתה כן תתחזק פשוט בצורה איטית יותר.
תשמע הבעיה שלא יהיה לי בבסיס איך להגיע ל80 קילו סקוואט אפילו.. אצטרך להרים את זה כמו קלין חח.. בגלל זה חשבתי למשל לעשות דדליפט טראפ בר שזה משהו שיש בחדר כושר, אחרי זה סקוואט בקפיצה למשל , דדליפט רומני וסקוואט בולגרי כל זה על חזרות גבוהות וסופר סטים .. כי באמת שאין לי אופציה לעבוד שם עם משקלים

רעיון לא רע לעבוד קל יחסית במהלך השבוע וכבד יותר בסופש.
אני בקרוב מתחיל קורס בתנאי פנימייה ראשון עד חמישי. אתה חושב שאפשר להמשיך עם טקסס?
ראשון לפני שאני יוצא,עושה נפח. חמישי כשחוזר עצימות.
אני בעצם מוריד פה את האימון התאוששות באמצע השבוע

עריכה:

אתה יכול להשתמש במקבילים בתחליף לכלוב לסקוואט... זה מה שאני עשיתי בצבא...
קצת טריקי להעמיס את המשקולות אבל עובד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית