הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למי אתם מצביעים בבחירות הקרובות ?

למי תצביעו בבחירות לכנסת ?

• סה"כ מצביעים
    124
התעלמתי מעניין המטוס, זה נכון שהוא לא שלו אישית, אבל הוא נועד לשרת את ראש הממשלה, והוא ראש הממשלה. שתבין שעלות המטוס יחד עם עלות אחזקתו ל-5 שנים תעלה 580 מיליון שקל!
אושרו עוד 60 מיליון שקל למטוס לנתניהו, קוצץ תקציב פיתוח הנגב והגליל
אתה מתאם לעצמך מה היה אפשר לעשות עם תקציבים כאלה?
ואם כבר דיברת על כסף:

דבר שני שלא הגבתי זה שבאמת ביבי לא הורשע. נחכה ונראה מה יהיה. מי יודע, אולי הוא זכאי.

מפתחים? מתי? כמה זמן? כבר 10 שנים "מפתחים". אם היו מזרימים לשם עוד 580 מליון ש"ח אז אולי זה היה מתקדם יותר מהר. מי יודע.

עובד על זה.

צודק ראש הממשלה צריך לטוס במחלקת תיירים...

להרשיע במה בשוחד שהוא לא לקח? פותחים לו תיקים על ימין ועל שמאל (בתור אחד שלא מצביע ביבי) שנסגרים כי אין כלום וזה גורם להמון אנשים לעשות דווקא ולהצביע לו

• פותח/ת השרשור
צודק ראש הממשלה צריך לטוס במחלקת תיירים...
לא אמרתי. אבל הוא בהחלט יכול לטוס במטוס פרטי שלא שייך לראשות הממשלה, או במחלקת פירסט קלאס, אני ממש לא חושב שזו בושה. ואם כבר לקנות מטוס פרטי, אז אפשר גם לקנות מטוס בשמינית מהמחיר של המטוס שהוא קנה.

מבוכה ל'יש עתיד': יאיר לפיד נגד עצמו - ערוץ הכנסת - פוליטי - בחדרי חרדים
"במצע 'יש עתיד' נכתב כי חל איסור גורף על פתיחת בתי עסק בשבת" - לא זכור לי שהיה דבר כזה. עכשיו בטח אין.
אמרתי באחת התגובות הקודמות שקראתי את כל המצע שלו בעבר, וזה אותו מצע לפני שהוא עודכן לאחרונה לפני כמה שבועות.

מביך • בעד או נגד? יאיר לפיד שוב נגד עצמו - סרוגים
לגבי זה, ואלה לא הכרתי, ולא אנסה להגן עליו. כנראה שהוא פשוט שינה את דעתו, אבל מסכים שזה נראה בדיחה.

לא מצאתי עוד סתירות שלו.

לא אמרתי. אבל הוא בהחלט יכול לטוס במטוס פרטי שלא שייך לראשות הממשלה, או במחלקת פירסט קלאס, אני ממש לא חושב שזו בושה. ואם כבר לקנות מטוס פרטי, אז אפשר גם לקנות מטוס בשמינית מהמחיר של המטוס שהוא קנה.

מבוכה ל'יש עתיד': יאיר לפיד נגד עצמו - ערוץ הכנסת - פוליטי - בחדרי חרדים
"במצע 'יש עתיד' נכתב כי חל איסור גורף על פתיחת בתי עסק בשבת" - לא זכור לי שהיה דבר כזה. עכשיו בטח אין.
אמרתי באחת התגובות הקודמות שקראתי את כל המצע שלו בעבר, וזה אותו מצע לפני שהוא עודכן לאחרונה לפני כמה שבועות.

מביך • בעד או נגד? יאיר לפיד שוב נגד עצמו - סרוגים
לגבי זה, ואלה לא הכרתי, ולא אנסה להגן עליו. כנראה שהוא פשוט שינה את דעתו, אבל מסכים שזה נראה בדיחה.

לא מצאתי עוד סתירות שלו.
א. כל הכבוד שאתה ככה מומחה במחירי מטוסים חשבת לקנות אחד או שאתה סתם זורק מספרים?
ב. קונים מטוס פרטי כי זה יותר מכובד כמו כל ממשלה אחרת בעולם וכי זה יותר בטיחותי

חוץ מזה
אחרי חיפוש קצר בגוגל

כל גרסאותיו של יאיר לפיד בנוגע לשירותו הצבאי - אתר הקונספירציות של ישראל
Hamelaped
upload_2019-2-18_2-21-27.png

• פותח/ת השרשור
א. כל הכבוד שאתה ככה מומחה במחירי מטוסים חשבת לקנות אחד או שאתה סתם זורק מספרים?
אם אתה רוצה שאמשיך איתך את הדיון הזה אני מבקש ממך לשמור על תרבותיות ולא לזלזל בי או בדברים שאמרתי.
אני מצטט לך מהכתבה ששלחתי קודם, אני בספק אם טרחת לקרוא אותה ( אושרו עוד 60 מיליון שקל למטוס לנתניהו, קוצץ תקציב פיתוח הנגב והגליל )
רוזנטל: "אפשר לקנות מטוס לרה"מ אך אי אפשר להפוך אותו לעגל זהב מעופף". ח"כ מיקי לוי: "מה הטירוף הזה של המטוס הפרטי כשמערכת הבריאות במצב אנוש"

"באופוזיציה מתחו ביקורת על הקצאת הסכומים וטענו שיש חריגה מהחלטות הקבינט לתקצוב המטוס. ח"כ מיקי רוזנטל (המחנה הציוני) אמר: "ראיתי את המטוס, וכל הבקשה לא נוגעת לסוגיות ביטחוניות, אלא התוספת היחידה שנדרשת למנגנון הפאר והנוחות. זה יהיה מטוס 'עגל הזהב'. זה חצוף. אפשר לקנות מטוס לרה"מ אך אי אפשר להפוך אותו לעגל זהב מעופף. חברי כנסת מהקואליציה מרכינים את ראשם מבושה כי רה"מ רוצה ציפויי זהב במטוס שלו". "

"ח"כ מיקי לוי (יש עתיד) אמר כי "המטוס כבר עומד מעל שנה וחצי ועושים את עיצוב הפנים. משהו לא בסדר. אם רה"מ נוסע 30 פעמים בשנה. ניתן לשכור מטוס במיליון שקל שיחכה לו בכל שדה תעופה."

יש עוד מה לצטט אבל נראה לי שזה מספיק ואין צורך לחפור על זה.

לגבי הפרק בליאור שליין, 90 אחוז שם זה סתם שטויות שצוחקים עליו. לא שזה לא בסדר, בכיף, אני בעד הומור. אבל זה לא בנימה רצינית ולכן לא אתייחס לזה בנימה כזו.

לגבי הכתבה על גרסאותיו לשירותו הצבאי - לא מכיר את אתר conspil, וכל ציטוט שלו לא ברור ולא מצויין מהיכן נלקח, מתי ובאילו נסיבות. גם אני יכול להעלות 5 תמונות, בכל תמונה לכתוב דברים אחרים ולהגיד שמישהו אמר את זה. אה, ואני יכול גם לשים עיגול קטן מעל עם תמונת הפרופיל שלו בפייסבוק.
בקיצור, אין רפרנסים חוץ מאתר 'פרספקטיבי'.
מהספר שלו ציטטו 2 שורות שהוא כותב שירו עליו. אוקי ו..? זה סותר משהו ממה שכתוב מאתר 'פרספקטיבי'?

אם אתה רוצה שאמשיך איתך את הדיון הזה אני מבקש ממך לשמור על תרבותיות ולא לזלזל בי או בדברים שאמרתי.
אני מצטט לך מהכתבה ששלחתי קודם, אני בספק אם טרחת לקרוא אותה ( אושרו עוד 60 מיליון שקל למטוס לנתניהו, קוצץ תקציב פיתוח הנגב והגליל )
רוזנטל: "אפשר לקנות מטוס לרה"מ אך אי אפשר להפוך אותו לעגל זהב מעופף". ח"כ מיקי לוי: "מה הטירוף הזה של המטוס הפרטי כשמערכת הבריאות במצב אנוש"

"באופוזיציה מתחו ביקורת על הקצאת הסכומים וטענו שיש חריגה מהחלטות הקבינט לתקצוב המטוס. ח"כ מיקי רוזנטל (המחנה הציוני) אמר: "ראיתי את המטוס, וכל הבקשה לא נוגעת לסוגיות ביטחוניות, אלא התוספת היחידה שנדרשת למנגנון הפאר והנוחות. זה יהיה מטוס 'עגל הזהב'. זה חצוף. אפשר לקנות מטוס לרה"מ אך אי אפשר להפוך אותו לעגל זהב מעופף. חברי כנסת מהקואליציה מרכינים את ראשם מבושה כי רה"מ רוצה ציפויי זהב במטוס שלו". "

"ח"כ מיקי לוי (יש עתיד) אמר כי "המטוס כבר עומד מעל שנה וחצי ועושים את עיצוב הפנים. משהו לא בסדר. אם רה"מ נוסע 30 פעמים בשנה. ניתן לשכור מטוס במיליון שקל שיחכה לו בכל שדה תעופה."

יש עוד מה לצטט אבל נראה לי שזה מספיק ואין צורך לחפור על זה.

לגבי הפרק בליאור שליין, 90 אחוז שם זה סתם שטויות שצוחקים עליו. לא שזה לא בסדר, בכיף, אני בעד הומור. אבל זה לא בנימה רצינית ולכן לא אתייחס לזה בנימה כזו.

לגבי הכתבה על גרסאותיו לשירותו הצבאי - לא מכיר את אתר conspil, וכל ציטוט שלו לא ברור ולא מצויין מהיכן נלקח, מתי ובאילו נסיבות. גם אני יכול להעלות 5 תמונות, בכל תמונה לכתוב דברים אחרים ולהגיד שמישהו אמר את זה. אה, ואני יכול גם לשים עיגול קטן מעל עם תמונת הפרופיל שלו בפייסבוק.
בקיצור, אין רפרנסים חוץ מאתר 'פרספקטיבי'.
מהספר שלו ציטטו 2 שורות שהוא כותב שירו עליו. אוקי ו..? זה סותר משהו ממה שכתוב מאתר 'פרספקטיבי'?
אז נשאלת השאלה אתה חושב שביבי בחר בעצמו את המטוס אתה יודע מה השיקולים העומדים מאחורי זה?
בוא לא נהיה תמים זה לא שהמטוס עולה 100 מיליון ולשים בו מיטה עולה 500 מיליון

חשוב לי להדגיש שהייתי שמח שלפיד יהיה בממשלה אבל אתה פשוט מתעלם ממה שלא נוח לך
גב אומה לא הכניסו לו מילים לפה סך הכל מראים אותו בשני מקומות שונים אומר דברים הפוכים כמו שר אוצר צריך להיות כלכלן יאיר מקבל את תיק האוצר שר אוצר לא צריך להיות כלכלן אסור לתת לאריה דרעי להיות בממשלה אם הייתי ראש הממשלה הייתי מוכן למנות אותו לשר

עוד סרטון מציע לך לצפות לפני שאתה מגיב אחרת אתה פשוט מתעלם מעובדות שאני נותן לך (גם את הסרטון הקודם)

נ.ב

Hamelaped
Hamelaped
Hamelaped

אין לי בעיה עם ימין, אין לי בעיה עם אנשים שחושבים שאסור לעשות הסכם שלום עם הערבים, אני לא מסכים איתם אבל אני חושב שזו דעה לגיטימית.

הבעיה היא, שביבי אינו ימין. משעשע אותי שאומרים שלפיד זגזגן, לפיד רוצה לזכות בבחירות ואכן סטה מעט ימינה כדי לגרום לאנשים להבין שהוא לא שמאל, הוא מעולם לא היה שמאל והוא הבהיר את זה הרבה פעמים מההתחלה.

ביבי לא ימין בגלל:
ישב בממשלה בהתנתקות, מפנה ישובים, מקפיא בניה, היה רוה״מ בלא מעט מלחמות / מבצעים שמעולם לא ניצחנו, התנצל בפני ארדואן על המרמרה, נכנע לאובמה בהרבה דברים, הפסיד במלחמה למנוע את ההסכם עם איראן ועוד ועוד ועוד...

אם מישהו חושב שהמצב בארץ טוב - שיבחר בביבי, אין לי מה לשכנע אותו. אם אתה חושב שב10 שנים האחרונות המצב השתפר - תבחר בביבי. אם אתה חושב שכל מועמד אחר יהיה הרבה יותר גרוע, כנראה שיש לך זכרון קצר מהמצב שהיה בארץ לפני שלטון ביבי.

בלי קשר למה אני מצביע, פשוט אני רואה את זה הרבה ואני חייב להבין משהו,
יוקר הדיור -
אם זה היה אך ורק בידו של ראש הממשלה לטפל בנושא אז הכל היה טוב יותר.
כנל לגבי הבעיה של עזה והערבים.
כשיושב ראש ממשלה בכנסת במפלגה, הוא כפוך ככה או ככה לכנסת עצמה ולעוד גורמים.
לכן להגיד : בוא נעיף את ביבי, כולם חוץ מביבי זה אמירה מצחיקה.
לא אומר שביבי הוא הראש ממשלה הכי טוב בעולם, רק אומר שלהאשים רק אותו, ולרצות להעיף אותו גם אם זה אומר שמפלגת שמאל, או שמאל קיצוני, סליחה "רדיקלי", כי אין דבר כזה שמאל קיצוני, רק ימין קיצוני.. זאת בין הבעיות הכי גדולות של המדינה בעיני,
אני ימני בדעותי, אין לי שום בעיה עם ערבים, להיפך, אבל אני ממש לא חושב שלהעיף ראש ממשלה בכל האמצעים (חקירות,השמצות בלתי פוסקות בתקשורת,כל מפלגה המצע שלה זה בוא נעיף את ביבי, בלי להגיד בעצם מה המצע או מה יעשו וכ'ו) זה שטות אחת גמורה.
כל מפלגה אומרת בוא נעיף אותו, רק רע הוא עושה וזורקת כל מני דברים חסרי ביסוס ואמירות סתמיות, בין אם זה בוא נעשה שלום עם הערבים 2 מדינות ל2 עמים ונחיה באושר או בין אם זה בוא נשטח את עזה ויהיה פה שקט סוף סוף.
בקיצור בנימה זאת אני אצביע ליכוד בגלל הסיבה הפשוטה שכרגע אין מפלגה או יותר נכון ראש ממשלה שיכול להביא לשינוי אמיתי או להיות ראש ממשלה טוב יותר.

עריכה:
עוד דבר שאנשים כנראה לא מבינים ומשווים את ישראל לארצות הברית וכ'ו -
במידנה קטנה כמו שלנו ומוקפת אויבים המון מהכספים הולכים על צרכי הגנה וצבא, תסכימו עם הניהול עצמו או לא, אין מה לעשות שהמון מכספי המדינה הולכים לכיוון הזה ואין לנו את הפריבילגיה כמו שוויץ למשל שברוך השם שקט שם אז המדינה נראית אחרת.

נערך לאחרונה:
אתם מדברים הרבה על בטחון ומלחמות ,כאילו זה הדבר היחיד שעל הפרק. אני כחייל משוחרר יותר חשוב לי מחירי הדיור,מס,דלק,שכר וכו'.
הצבעתי ליכוד לפני הגיוס. הפעם זה לא יקרה.
ביבי מדבר יפה,יודע לשכנע ופוליטיקאי ברמה הגבוהה ביותר,אבל הוא לא נותן לי כלום כבחור בן 22 שמתחיל את החיים בחוץ.
אני הולך עם גנץ או יאיר,מקווה שיתאחדו בכל מקרה.
לא אני לא שמאל. לפני הגיוס הייתי ימין קיצוני,ואז התגייסתי לאחת היחידות במשמר הגבול,הייתי בכל עיר פלסטינאית שאתם מכירים ועכשיו אני מגדיר את עצמי מרכז-ימין.
מכל הנאומים שהיו,גנץ הכי הרשים אותי ודיבר על עקרונות קריטיים בטחוניים למדינה כמו שמירה על הגולן ועקרונות יוקר מחייה. הוא מתכנן לפעול נגד חברות התרופות שמייקרות את החיים פה ונגד מונופולים נוספים ששולטים בשוק וזה מה שאני צריך כלוחם משוחרר בן 22. לא את ביבי שידבר יפה באנגלית
במידנה קטנה כמו שלנו ומוקפת אויבים המון מהכספים הולכים על צרכי הגנה וצבא, תסכימו עם הניהול עצמו או לא, אין מה לעשות שהמון מכספי המדינה הולכים לכיוון הזה ואין לנו את הפריבילגיה כמו שוויץ למשל שברוך השם שקט שם אז המדינה נראית אחרת.
יש לך מושג כמה מליארדים ביזבנו על טנקים?? ואני אומר ביזבזנו כי היום במלחמה המודרנית,שרובה המוחלט זה מול ארגוני טרור ולא מדינות,אין כמעט שימוש לטנקים.
יושבים עשרות ואולי אפילו מאות טנקים שבחיים לא נעשה בהם שימוש,זה כסף שיכל ללכת ללוחמים לציוד יותר טוב ונשקים חדשים(ועוד היה נשאר מאות מליונים לפיתוח הנגב וכו)

מצביע זהות ככל הנראה. כרגע נראת כמפלגה היחידה שלא מתעסקת בקקי ויש לה רעיונות שאני תומך בהם.

קשה לי להבין איך אפשר לבחור במפלגת הליכוד שבראש שלה עומד אינטרסנט שהוכיח כמה וכמה פעמים שלהיות ראש המדינה חשוב לו יותר מהמדינה עצמה. יש הרבה בעיות במדינה ואני לא מאשים אותו בכולן אבל בחלק ניכר מהבעיות דרוש שתהיה כבר תכנית פיתרון.
אנחנו עדיין כובשים את יהודה ושומרון מה שפוגע בנו כלכלית בצורה לא נורמלית ובנוסף לכך אנחנו שמים כוח צבאי אדיר רק על שמירה של התנחלויות.
כשהייתי בצבא הייתי פשוט בהלם כמה כח מבוזבז לריק.
חרדים- המצב לא ברור בכלל וגם לא נראה שהולכים לטפל בזה בקרוב.
הסתה- הוא מסית נגד השמאל באופן עקבי מאז שהוא נכנס לתפקיד, הוא גרם להשמצה של קהילה שלמה שרובה רק רוצים את טובת המדינה בדרך שונה משלו עד כדי כך שהמילה שמאלני נהייתה קללה.
כפייה דתית- הקואליציות שהוא יוצר תמיד יכללו חרדים מה שגורם לכך שיש להם בהרבה יותר כוח מהאחוז היחסי האמיתי שלהם במדינה, מה שגורם לכך שהכפייה הדתית בארץ לא מתקדמת לשום מקום.
גזען- הערבים נוהרים לקלפיות, איזה ראש ממשלה ש20% מהאוכלוסייה שלו ערבים יגיד דבר כזה.
פרופיל- הוא חשוד בהרבה מאוד דברים, אני מסכים שכל עוד לא קבעו שהוא אשם הוא לא אשם אבל צריך להתחשב בזה.
הגיע הזמן לשינוי.

אני יודע שאני קצת יורה לעצמי ברגל פה, אבל אני שמאל וגאה בזה (למרות שאני לא יכול להצביע בבחירות כי אני לא גר בארץ).
אנשים היום בימין נפלו קורבן לביבי, שסיפח לעצמו את המושג ימין, ותייג את כל מי שלא מאמין בו כשמאלן, וזה למה @Deidara צודק, רוב האנשים שיצביעו לביבי זה בגלל שמבחינתם ביבי אומר ימין וכל דבר אחר אומר כישלון לימין, וזה ממש לא נכון, יש מספיק מפלגות ימין, פשוט לא קיצון כמו ביבי והמפלגות שהוא חובר אליהן, שהן ימניות משיחיות.
ולגבי זה שביבי הוא לא היחיד בממשלה ולהעיף אותו לא יפתור את הבעיה, זה לא נכון כבר, כי הוא הפך את הממשלה לחותמת גומי שלו. כל מי שמתוך המפלגה מביע דעה רעה עליו נגזר דינו והוא הופך למש"ק ממטרות, וכל שאר המפלגות כפופות ל"משמעת קואליציונית", שהפכה לבדיחה תחת שלטון ביבי. פעם משמעת קואליציונית היה מונח שמיועד לשמור על ערכי המפלגה והקואליציה, ככה שכל חבר כנסת יכל להצביע למה שהוא מאמין בו, אבל בדברים עקרוניים חשובים היה מחוייב להצביע לפי המפלגה שלו. היום כל דבר שביבי מחליט כל חברי המפלגה שלו וכל חברי שאר המפלגות מחוייבים להצביע בעד, אז הכנסת והממשלה היום הפכו לאצבעות ביד של ביבי.

לגבי ביבי האדם יש לי הרבה מאוד מה להגיד, אבל אני אסכם את זה בזה שהוא ראש הממשלה הגרוע ביותר שנראה אי פעם, אילם יותר מגנץ. הוא מתבטא רק כשזה נוח לו פוליטית, ולא בגלל שיש לו עקרונות. באמת לא זכור לי מתי הוא התבטא כנגד אלימות, כנגד חולי בחברה, כנגד בעיות אמיתיות בתוך ומחוץ למדינה, מתי הוא ניסה להתבטא בעד מישהו. הוא אינטרסנט לחלוטין, לא עשה שום דבר למען אזרחי המדינה כבר עשור. מתי הוא או מפלגתו הציעו רפורמה לשיפור הדיור? לשיפור הרפואה? לשיפור החינוך? לשיפור המצב הביטחוני? אם תסתכלו טוב על כל הצעות החוק שלו ושל מפלגתו והקואליציה שלו, הרוב המוחלט הן הצעות עם אופי לאומני, כלומר שלא מעניין אותם באמת השיפור, אלא יותר חשוב לקרוץ לקהל הבוחרים שלהם.

והחלק החשוב ביותר, מי ימין ומי שמאל. הדבר הבעייתי ביותר עם הממשלה הנוכחית הם שהם הפכו את הימין לשמאל ואת השמאל לימין, אבל עדיין להיות שמאל היום זו בעיה.
פעם הימין רצו להיפרד כמה שיותר מהפלסטינים, שהם לא יקחו חלק מהחיים הישראליים, להגן על הגבולות, לשמור את צה"ל מקצועי וחזק, והשמאל היו מחבקי פלסטינים שטענו שנוכל לחיות איתם בשלום.היום השמאל מציע להגדיר את גבולות המדינה, להיפרד מהפלסטינים, ולגן על עצמנו כמה שניתן. הימין היום מציע להישאר בגדה למרות שאין לנו מה לעשות שם, חתול עם כיפה אתה לא יכול להכניס לשם בלי יחידה צבאית שתגן עליו, דואג לגבולות פרוצים ומעורפלים, ומביא אותנו לפיתרון מדינה אחת לשני עמים, הכל בשם "ארץ ישראל השלמה", שזה אפילו גרוע יותר מהפיתרון של השמאל לפני עשור, של לעשות איתם שלום אבל כל אחד לדרכו

אתה צודק לגבי מה שנהיה מהשמאל וימין.
אנשים לא יודעים את זה אבל הבסיס של ימין ושמאל זה בכלל גישה כלכלית ולא בטחונית
קפיטליזם נגד סוציו-אקונומי.
@kotzer איפה אתה גר?,עזבת בגלל עבודה או סתם כי לא בא לך על ישראל?

אתה צודק לגבי מה שנהיה מהשמאל וימין.
אנשים לא יודעים את זה אבל הבסיס של ימין ושמאל זה בכלל גישה כלכלית ולא בטחונית
קפיטליזם נגד סוציו-אקונומי.
@kotzer איפה אתה גר?,עזבת בגלל עבודה או סתם כי לא בא לך על ישראל?
גר באיטליה, עברתי למטרת לימודים, ויכול להיות שאשאר בשביל עבודה
וגם הימין והשמאל בישראל זה יותר מבוסס על ביטחון, ופחות סוציו-אקונומי, אבל אתה צודק.
בכל מקרה אני מאמין בסוציו-אקונומי יותר מקפיטליזם, בגלל שבמדינה קטנה כמו שלנו קפיטליזם טוב הופך לקפיטליזם רע הרבה יותר מהר, עם רשת של 5 חנויות בחלק מהתחומים אתה יכול ליצור כמעט מונופול, משהו שפשוט לא קורה במדינות גדולות יותר.
צריך להיות קפיטליזם, אבל עם הרבה יותר התערבות ממשלתית בתחומי העזרה לזולת.

באיטליה אני בטוח שהמצב יותר טוב,אבל לדוגמה כאן..כל שתייה מתוקה שתקנה בסופר(90%) שייך לקוקה קולה בסוף. זה הזוי.
80% מהדגני בוקר שייכים או לתלמה או ליוניליוור.
ומה עוד?! תלמה בבעלות יוניליוור
חייבים להגביל את הדברים האלה ולפתוח את השוק

באיטליה אני בטוח שהמצב יותר טוב
בחלק מהדברים כן ובחלק לא, אבל דבר אחד בטוח, אם יש בעיה הם מנסים לפתור אותה, גם אם לא תמיד בצורה טובה, ולא תראה בעיה חברתית חמורה שפשוט נותנים לה להתקיים בשביל פוליטיקה

חייבים להגביל את הדברים האלה ולפתוח את השוק
הבעיה היא בקפיטליזם עצמו, שמאפשר לחברות גדולות לקנות את המתחרים שלהם ללא הגבלה, כאן יש צורך בהתערבות ממשלתית. השוק עצמו פתוח, הבעיה שאין שוק, הכל שייך לאותן חברות

דרך אגב,מה אתה לומד? כבר אמרתי לך כמה פעמים שהידע שלך בעניין גוף האדם ממש מרשים..מסקרן אותי.
ויש הבדל משמעותי בתנאי קבלה ושכר לימוד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית