אני לא מאמין לא בגנץ ולא בלפיד.ובגלל אנשים כמוך גנץ ולפיד לא יחליפו את ביבי..
חבל לבזבז את הקול על מפלגות קטנות
לדעתי עדיף את ביבי בשלטון מאשר שניהם.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא מאמין לא בגנץ ולא בלפיד.ובגלל אנשים כמוך גנץ ולפיד לא יחליפו את ביבי..
חבל לבזבז את הקול על מפלגות קטנות
אם הם היו מפלגה "גדולה" - עם הרבה מנדטים בסקרים, אז אולי הייתי מצביע להם. כמו שזה נראה עכשיו, הם כנראה לא יעברו אפילו את אחוז החסימה, מה שאומר שהקולות של המצביעים להם ילכו לפח, במקום שאותם קולות ילכו למישהו שיכול לנצח את ביבי כמו גנץ או לפיד.
יכול פשוט להיות שמצביעי זהות מדברים יותר זה הכלכבר היו 2 סקרים גדולים ורציניים שזהות עברה את אחוז החסימה, סקר אחד 4 מנדטים והשני 5 מנדטים.
ובכל הסקרים האינטרנטיים שראיתי זהות עברו את ה-10% ובמקרים מסויימים גם 20%, זה אחד מהם.
בעקבות נאומו הראשון של גנץ: למי תצביעו בבחירות | סקר מעריב
אני די בטוח שהסקרים שמראים בתקשורת מכורים, כי לפי מה שרואים בשטח זה פשוט לא נראה לי הגיוני.
בכל פלטפורמה פתוחה אתה רואה אחוז הצבעה לזהות הרבה יותר גבוה ממה שיש בסקרים.
וממש רואים שיש התעניינות מאוד גדולה על המפלגה בכל מקום אפשרי, בפייסבוק, הספר בצומת ספרים מקום ראשון במכירות ואפילו הפוסט הזה, תראה כמה מדברים על המפלגה הזאת.
אגב, הכי כדאי להצביע למפלגות הקטנות, בסופו של דבר המפלגות הקטנות סוחטות את המפלגות הגדולות ומקבלות את התיקים הכי חשובים.
בהרכבת הקואליציה האחרונה תיק הביטחון ותיק האוצר היו אצל המפלגות הקטנות.
אבל עזוב, אם כבר מדברים על הפרקטיקה שבהצבעה - בין אם תצביע לזהות, לביבי או לגנץ, הקול שלך לא ישפיע דבר על מערכת הבחירות, אז מה שאני מציע זה פשוט להצביע למי שאתה חושב שמייצג אותך הכי טוב ושאתה חושב שלו הכי מגיע.
בסקר? צודק.למה זהות לא נמצאת ?
אולי מנהלים פה יכולים לערוך, גם אני הייתי ברוצה להצביע זהות פה בסקר..בסקר? צודק.
מבחינתי היא היתה בתוך מפלגות קטנות. עכשיו מתברר לי שאולי לא כלכך, ואי אפשר לערוך את הסקר.
@kotzerאולי מנהלים פה יכולים לערוך, גם אני הייתי ברוצה להצביע זהות פה בסקר..
מסכים. גם זה מעניין:ראיתי סרטון של פייגלין עכשיו שמתחייב להתנות לגליזציה בכל חיבור ועסקה פוליטית.. מעניין
לא שקלתי בכלל להצביע לו עד הפוסט הזה היום.מסכים. גם זה מעניין:
News1 | שחררו את הסקר
רחוק מלהחליט למי אני מצביע, אבל 2 דברים אני יודע - ימין כלכלי (עדיין) לא יהיה פה, רוב הישראלים רוצים שהמדינה תהיה אמא ואבא שלהם. ושאני לא קונה את המשחק של פייגלין וחושב שכל הליברליזם הזה יעלם ברגע שיהיה לו קצת יותר כוח, בדיוק כמו בנט. סורי פשוט לא רואה איך דת וליברליזם מסתדרים, ודת תמיד תנצח בקרב הזה לצערי.
תשמע אי אפשר לשלול לגמרי מה שאתה אומר, אבל זה שרעיון הליברליזם לאט לאט מתחיל לתפוס תאוצה פה זה כבר דבר טוב,רחוק מלהחליט למי אני מצביע, אבל 2 דברים אני יודע - ימין כלכלי (עדיין) לא יהיה פה, רוב הישראלים רוצים שהמדינה תהיה אמא ואבא שלהם. ושאני לא קונה את המשחק של פייגלין וחושב שכל הליברליזם הזה יעלם ברגע שיהיה לו קצת יותר כוח, בדיוק כמו בנט. סורי פשוט לא רואה איך דת וליברליזם מסתדרים, ודת תמיד תנצח בקרב הזה לצערי.
תיכנס לעומק עליו. הבן אדם לא סותה משום עמדה במילימטר, כתב ספר מפורט בדיוק על כל העמדות שלו ומה הוא רוצה לעשות. הוא רוצה מינימום חקיקה דתית ולהפריד דת ומדינה.רחוק מלהחליט למי אני מצביע, אבל 2 דברים אני יודע - ימין כלכלי (עדיין) לא יהיה פה, רוב הישראלים רוצים שהמדינה תהיה אמא ואבא שלהם. ושאני לא קונה את המשחק של פייגלין וחושב שכל הליברליזם הזה יעלם ברגע שיהיה לו קצת יותר כוח, בדיוק כמו בנט. סורי פשוט לא רואה איך דת וליברליזם מסתדרים, ודת תמיד תנצח בקרב הזה לצערי.