נתקע בסקוואט

• פותח/ת השרשור AviAmo
  • פורסם בתאריך

AviAmo

משתמש פעיל
769
427
נק' מוניטין:
749
769
427
מתאמן כחצי שנה, בן 22 שוקל 77 גובה 1.75
אחרי חודשיים של fbw עברתי לתכנית די סטנדרטית של ab שאני מבצע 5 פעמים בשבוע.
A חזה, אחורית, כתפיים
B רגליים כתף, קדמית
פעם ראשונה בחיים שאני מתאמן בחיים אז המשקלים התחילו בערך ב0, עם משקל של כ65 קילו, כלומר עלייה של כ12 קילו.
המשקלים כרגע הכול 5x5
בנצ' - 85
דדליפט - 120, 120, 130, 120
סקוואט - 115*4 ו120 בסט האחרון

הסקוואט היה בהתחלה בתכנית ככה שהוא הכי הרבה זמן, (לעומת הדדליפט למשל שהוספתי לפני חודשיים) לפני חודש וחצי בערך הרגשתי שאני נתקע על 115, ירדתי ל100 ועבדתי חזק על טכניקה - ירידה עד הסוף, גב מכווץ, ברכיים החוצה, להחזיק בטן.
עכשיו שוב אני מרגיש תקוע על 115-120 ולא מצליח להעלות משקלים הסקוואט כבר תקופה ארוכה מאוד.
בסקוואט אני משתמש בחגורה מעל 100 קילו.
מה אפשר לעשות?
בנוסף האם AB חמש פעמים(ראשון עד חמישי) בשבוע אפקטיבי? 3 פעמים a ופעמיים b כאשר אני לא מרגיש תקיעה בחזה בכלל והתקדמות די סבירה.
האם יכול להיות שזה קשור גם למשקל? אני תקוע על 77 כבר חודש ולא זז, אוכל לפחות 3000-3200 קלוריות ביום ולא רואה תזוזה במשקל.
תודה אלופים!
@frozen @kotzer @MasterSplitter

• פותח/ת השרשור
חקרתי קצת לעומק,האמת שהוא גם פיזיותרפיסט..משם הידע על האנטומיה.
אני לא נגדו כי הוא כוכב יוטיוב וכו',אני נגדו כי הוא מציג את עצמו. ספליטר הרגע רשם את זה, אתה מאמן טוב? תראה לי מתאמנים שלך. זה שאתה מבורך גנטית ועובד קשה אני יודע,אבל בוא תראה לי מתאמן שלך שקשה לו עם תזונה והוא בעודף משקל ותהפוך אותו למשהו טוב.
רשמתי את זה כמה תגובות אחורה, המיקוד שלו הוא יותר אימון ספורטאים וממה שאני זוכר הוא מאמן של כמה מהnfl ודברים כאלו.
ללא ספק הוא מאוד ממוסחר עם כותרות מפוצצות ומכירה של תוכניות וכו' אבל אחרי כל זה הוא אף פעם לא מבטיח תוצאות קסם אלא תוצאה של השקעה, תזונה וטכניקה נכונה.

הוא לא ליצן, פשוט פופוליסטי
וביבי? פופוליסטי או שניהם ?🤩.

לעניינו.. אין בן אדם אחד שעומד על הבמה באולימפיה ולא עושה flys.
שלא יקפוץ לי את האתליןx הזה וינסח הסבר לא מוסבר כלכך,ללמה זה לא עובד על החזה בכלל
אבל אחרי כל זה הוא אף פעם לא מבטיח תוצאות קסם אלא תוצאה של השקעה, תזונה וטכניקה נכונה.
אבל אתה מבין שכל ילד בן 20 שסיים קורס בוינגייט יכול לפחות לעלות לאינסטגרם עם 20 עוקבים שלו,תכנית שהוא בנה למתאמן וזה הצליח?
אז אדם כמו אתלין לא יכול לעשות סרטון אחד??עם כל המיליוני צופים שלו.. סרטון אחד של שינוי שהוא עשה בבן אדם?

• פותח/ת השרשור
וביבי? פופוליסטי או שניהם ?🤩.

לעניינו.. אין בן אדם אחד שעומד על הבמה באולימפיה ולא עושה flys.
שלא יקפוץ לי את האתליןx הזה וינסח הסבר לא מוסבר כלכך,ללמה זה לא עובד על החזה בכלל

אבל אתה מבין שכל ילד בן 20 שסיים קורס בוינגייט יכול לפחות לעלות לאינסטגרם עם 20 עוקבים שלו,תכנית שהוא בנה למתאמן וזה הצליח?
אז אדם כמו אתלין לא יכול לעשות סרטון אחד??עם כל המיליוני צופים שלו.. סרטון אחד של שינוי שהוא עשה בבן אדם?
הוא דווקא עושה את זה עם הצלם שלו, ג'סי, הוא נמצא בדי הרבה סרטונים ויש כמה שמראים את השינוי שלו.
לא ראיתי כל סרטון וסרטון ככה שאני לא יכול להגיד לך שהוא אף פעם לא פרסם סרטון תוצאות, אני מניח שבאתר שלו יש איזה תמונה או שתיים.
לגבי הflys אם יהיה לי זמן בהמשך אני אכתוב את הנקודות שהוא מעלה ואשמח לשמוע מה אתם חושבים על זה.

רק אל תגיד לי שאתה גם חושב שהוא טבעי.

להראות ככה בגיל 45? מעניין כמה הוא מוציא על סומטרופין בחודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית