הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טריגליצרידים בדם

• פותח/ת השרשור huge
  • פורסם בתאריך

huge

משתמש פעיל
439
0
נק' מוניטין:
852
439
0
דיברו פה לא מעט בפורום על כולסטרול ומה בעניין הטרגליצרידים בדם?האם זה נחשב מסוכן כאשר רמות הטריגלצירידם בדם גבוהות נגיד מעל 300 mg/dL.

כן. בניגוד לכולסטרול טריגליצרידים הם מדד סיכון די טוב.
הדרך להוריד אותם היא לקצץ בכמות הפחמימות.

והייתי שמח לדעת גם אם לעוד אנשים יצאו כאן ערכים גבוהים של טריגליצרידים בבדיקות דם, בייחוד כאלה שנמצאים במאסה ואוכלים הרבה פחמימות 'מתועשות'.

והייתי שמח לדעת גם אם לעוד אנשים יצאו כאן ערכים גבוהים של טריגליצרידים בבדיקות דם, בייחוד כאלה שנמצאים במאסה ואוכלים הרבה פחמימות 'מתועשות'.

בבדיקה האחרונה שעשיתי היה לי 66 😃
אבל זה היה בתקופת הפלאו-נאצי שלי. עכשיו כשאני שוב חבר של בן וג'רי אני בטוח שזה יותר גבוה.

בבדיקה האחרונה שעשיתי היה לי 66 😃
אבל זה היה בתקופת הפלאו-נאצי שלי. עכשיו כשאני שוב חבר של בן וג'רי אני בטוח שזה יותר גבוה.

תקופת פלאו-נאצי לא נחשבת. בפעם האחרונה שנבדקתי היה לי 107, בדיוק באמצע. לפני שהתחלתי להתאמן הגעתי ל-230 בקלות. מעניין כמה זה עכשיו (בעצם, עדיף לא לדעת).

חיטוב
TRIGLYCERIDES 113.00 MG/DL ( 35.00- 150.00) (.....*...)

די מהר. אפילו בטווח של שבועות בודדים.
זה לא אומר שהנזק שנגרם (אם נגרם) נעלם או מחלים באותו קצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית