הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנת ולא רואה תוצאות

אושרה

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי...
אני בת 30 גובה 1.60 משקל 52. המטרה שלי היא חיטוב.
אני בתזונה ללא פחמימות כבר חודשיים מתאמנת אותו זמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר ומשלבת אירובי.
שותה cla ופרוביוטיקה.
לא זזה מ24 אחוז שומן לפי משקל של טיטאניה...
2 חטאים בתפריט:
1. לא שומרת בשישי שבת
2. שותה המוןןןן נס קפה ! מגיעה ל8 כוסות ביום...

האם משהו משתי הסעיפים תוקע אותי? האם יש תוסף שיכול לתת לי דחיפה?

היא אמרה שהיא שותה בלי סוכר עם חלב. גם חלב יכול להצטבר לכמות משמעותית ב 8 כוסות, אבל נראה לי 560 זה מוגזם קצת
מסכים לגמרי. לא יודע איך הגעתם לכמויות האלה. 560קלוריות זה ליטר חלב
ו8 כוסות נס יוצא פחות מחצי ליטר(בערך).

• פותח/ת השרשור
אני לא מגיעה לליטר חלב ביום... אבל כנראה שזה עדין משמעותי... מנסה להוריד ל2 כוסות ביום... פחות אני לא אצליח...מכורה

זה שולי לגמרי. 8 כוסות נס לדעתי זה פחות מ300 קלוריות(אלא אם את שמה טיפונת מים והכל חלב)

אני לא מגיעה לליטר חלב ביום... אבל כנראה שזה עדין משמעותי... מנסה להוריד ל2 כוסות ביום... פחות אני לא אצליח...מכורה
חשבתי שאני מכור עם 3 כוסות ביום, 8 זה רמה אחרת 😲

לא יורדת לא עולה... לא באחוז שומן לא במשקל לא בהיקפים
-כל כמה זמן את נשקלת?

-האם את מחשבת את ההכנסה הקלורית שלך על בסיס יומי באמצעות מחשבון קלוריות?

-האם יש לך במכון תכנית אימונים מסודרת, שנועדה לקדם (בצורה סיסטמטית) את משקלי העבודה שלך משבוע לשבוע? (או אפילו מאימון לאימון).

-----

בנוסף: מכל הלב, הייתי מציע שתשחררי מכל הקטע הזה של מדידת אחוזי שומן, גם כי אי אפשר להעריך את זה באמצעים פשוטים (המכשיר שאת מודדת באמצעותו כנראה מזייף ומשקר לך), וגם כי זה מדד שהוא די חסר משמעות פרקטית עבורנו. (אז חבל מלכתחילה לבזבז אנרגיות על משהו שהוא גם לא מהימן, וגם בכלל לא עוזר! ❤️)

נערך לאחרונה:
היי...
אני בת 30 גובה 1.60 משקל 52. המטרה שלי היא חיטוב.
אני בתזונה ללא פחמימות כבר חודשיים מתאמנת אותו זמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר ומשלבת אירובי.
שותה cla ופרוביוטיקה.
לא זזה מ24 אחוז שומן לפי משקל של טיטאניה...
2 חטאים בתפריט:
1. לא שומרת בשישי שבת
2. שותה המוןןןן נס קפה ! מגיעה ל8 כוסות ביום...

האם משהו משתי הסעיפים תוקע אותי? האם יש תוסף שיכול לתת לי דחיפה?
1. מדוע דל פחמימה?
2. יכול להיות שהתוכנית לא אפקטיבית
3. יכול להיות שאת אוכלת יותר ממה שאת צריכה, החטאים בסופש מוסיפים לזה. תשתדלי לעשות ציט מיל ולא ציט דיי ואולי גם לוותר על ארוחה או שתיים ביום של הציט מיל.
4. תקפידי לשתות הרבה יותר מים אם את שותה כל כך הרבה קפה ביום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית