הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנת ולא רואה תוצאות

אושרה

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
היי...
אני בת 30 גובה 1.60 משקל 52. המטרה שלי היא חיטוב.
אני בתזונה ללא פחמימות כבר חודשיים מתאמנת אותו זמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר ומשלבת אירובי.
שותה cla ופרוביוטיקה.
לא זזה מ24 אחוז שומן לפי משקל של טיטאניה...
2 חטאים בתפריט:
1. לא שומרת בשישי שבת
2. שותה המוןןןן נס קפה ! מגיעה ל8 כוסות ביום...

האם משהו משתי הסעיפים תוקע אותי? האם יש תוסף שיכול לתת לי דחיפה?

אין שום דבר רע בנס קפה.. 8 כוסות ביום דווקא כבר מגיע לכמות קפאין יפה שרק יכולה לסייע לך(אמנם לא בהרבה).

הייתי אומר שזה התזונה בשישי ושבת שתוקעת אותך.
איך נראה התפריט בשאר השבוע?

לא הייתי מסתמך יותר מידי על המכשירים שבודקים אחוזי שומן, יש ירידה במשקל עצמו?
מהי הכמות קלוריות ביום יום? הbmr? עד כמה משמעותית החריגה בשישי שבת?
נס קפה די שולי לדעתי.
אין מה למהר לרוץ לתוספים שגם ככה לא עובדים, ירידה במשקל זה גרעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
בוקר: ביצה ומלפפונים יוגורט 0 אחוז
ביניים: תפןח ירוק
צהריים: טונה במים קופסא שלמה ביצה מלפפונים
ביניים: תפוח
ערב: יוגורט עם פרי או שניים

אין לי אפשרות לאוכל מבושל כי אני בעבודת שטח ללא זמן לארוחת הגיוניות...
אין ירידה גם במשקל.... הפחד שלי הוא שדפקתי את חילוף החומרים מרב דיאטות שעשיתי בשנים האחרונות .. אני בוודאות בגרעון קלורי... רשמתי את התפריט..

מחישוב מהיר הbmr הוא בערך 1250 והתפריט בוא כ700-800 רק ממה שהתפריט, נס קפה הוא די שולי אבל 8 ביום יכול להיות קצת יותר משמעותי בחיטוב בקלוריות מועטות כאלה. (לא הכנסתי קפה, ירקות ופירות לחישוב)
קשה לי להמליץ על הורדת קלוריות בתפריט דל שכזה, הגוף גם ככה לא מקבל מה שהוא צריך.
כמו שאמרתי מקודם המכשירים שבודקים אחוזי שומן מאוד לא מדויקים ולרדת בגלל שכתוב על מכשיר כזה 24 זה לא ריאלי לדעתי.

אחוז שומן זה לא מעניין במשקלים.
המשקל שלי מראה 40אחוז ולאבא שלי 22אחוז ואני בבירור יותר רזה ממנו.
המשקלים האלה עובדים על עקרון של פולסים חשמליים ברגל כשדורכים על המשקל והחוסר דיוק הוא עצום.

לשמור גם בשישי שבת איו ברירה
ו8 כוסות נס עם חלב? כי זה כבר המון קלוריות

קשה לדפוק חילוף חומרים, אני משוכנע שזה לא הבעיה.
אני דווקא חושב שכמות קפה כזה הוא לא טוב, ואולי אפילו קשור לבעיה. אני לא אכנס לסיבות שלי כאן. אבל זה מעבר למה שמומלץ בהרבה, תלמדי לישון יותר כדי להתמודד עם עייפות. אני ממליץ לרדת בכמות ולראות אם יש שיפור.
בכל דיאטה, ובמיוחד דלת פחמימות מאוד חשוב להקפיד גם בסופ"ש. תשתמשי בסופ"ש להשלים שינה במקום להתפרע.

היי...
אני בת 30 גובה 1.60 משקל 52. המטרה שלי היא חיטוב.
אני בתזונה ללא פחמימות כבר חודשיים מתאמנת אותו זמן 4 פעמים בשבוע בחדר כושר ומשלבת אירובי.
שותה cla ופרוביוטיקה.
לא זזה מ24 אחוז שומן לפי משקל של טיטאניה...
2 חטאים בתפריט:
1. לא שומרת בשישי שבת

האם משהו משתי הסעיפים תוקע אותי? האם יש תוסף שיכול לתת לי דחיפה?
מה זה משקל טטיאניה?
דרך אגב, על הנייר נראה שהכל תקין אצלך .. לשקול 52 על גובה 160 נשמע אש.
הייתי ממליץ אולי לעשות מסה קטנה ואז לחטב. גם יותר קל במיוחד נוכח העובדה שאת תקועה.

1. לא שומרת בשישי שבת
אין לדעת כמה את אוכל בשישי-שבת, ביומיים אפשר בקלות "להרוס גירעון קלורי של 5 ימים.
את שותה אותו עם חלב ו/או סוכר? אם כן זה מצטבר ללא מעט קלוריות ב 8 כוסות מה שיכול להיות הסיבה שאת לא בגירעון קלורי.
אני בוודאות בגרעון קלורי.
אם אין ירידה במשקל אז את בוודאות לא בגירעון קלורי ולא משנה מה חישוב כזה או אחר מראים לך.

את יודעת את הערכים של התפריט שלך? חוץ מזה שהוא דל בקלוריות נראה שבפרט הוא דל מאוד בשומן

• פותח/ת השרשור
הוא דל שומן מאוד זה נכון... כל פעם שניסתי להוסיף משהו כבר לא הייתי בגרעון ... לכן לא הוספתי שומן...
לגבי הנס - חלב 3 אחוז ללא סוכר
לגבי שישי שבת- לא משתוללת אבל אוכלת רגיל דג עם שמן חלה קוסקוס מה שיש.. ארוחה אחת בשישי הארוחה אחת בשבת

לגבי הנס - חלב 3 אחוז ללא סוכר
אם את שמה למשל 50 מ"ל חלב זה 30 קלוריות, תכפילי ב 8 כוסות זה כבר 240.

ואת בטוחה שאת רוצה לרדת עוד מ 52 קילו? אולי באמת כמו שאמרו כאן דווקא מסה קטנה ואז לחטב יעשה לך יותר טוב
הוא דל שומן מאוד זה נכון
זהו שהגוף צריך כמות מסויימת של שומן בשביל לתפקד כמו שצריך, אי אפשר להוריד לגמרי

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לחטב.. אחרי 3 לידות הגוף לא מה שהיה... לכן אני מנסה חיטוב... יכול להיות שאני לא עושה מספיק אירובי גם כי זה ממש קשה לי אין לי שיבולת אחרי 20 דקות אירובי אני כבר ממש מתקשה...

כדי לרדת במשקל צריך גירעון קלורי. למה את לא יורדת בשומן כנראה אי אפשר להצביע רק על גורם אחד, אלא על שילוב של גורמים:
  • מחסור במסת שריר ביחד עם עודף קל מאוד של שומן, ככה שאין הרבה מה להראות ועוד משהו שמסתיר את המעט שיש.
  • חלק קלורי לא מבוקר שיכול להגיע מהקפה (חלב+סוכר*8).
  • יומיים שבהן אין לך מושג אם עברת את הצריכה הקלורית השבועית או לא.
  • אחרי 3 לידות גם יכול להיות עור עודף, שזה משהו להתייעץ עם פלסטיקאי.
לחפש משהו אחד יגרום לאובססיביות ואיבוד המטרה. תשתמשי ברשימה שנתתי פה כצ'ק ליסט, ותנסי לשלוט על כמה שיותר גורמים מפה, כי כל שינוי לטובה באחד מאלה כבר יביא אותך יותר קרוב למטרה

8 כוסות נס קפה שוות למשהו כמו 560 קלוריות...
בהתחשב בכך שאץ אישה זה כנראה שליש מהכמות קלוריות היומית שאת צריכה בחיטוב. זאת ככל הנראה הסיבה לחוסר התקדמות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית