חגורה

Alina187

משתמש מתחיל
48
10
נק' מוניטין:
10
48
10
היי,
אני רוצה להזמין את החגורה הראשונה שלי ואני מתלבטת אם לקנות על ההתחלה חגורה רצינית כמו INZER או Titan , ללכת אולי על חגורה כמו RDX ששמעתי שהיא כן טובה להתחלה או שאפילו חגורות טיפה פשוטות יותר ורכות .
דעות בנושא?
תודה מראש 😃

מבחינתי RDX, זאת לא חגורה אפילו.
זהה כמו לשאול "אני רוצה נעלי אימונים, האם נעלי אצבע מתאימות?"
אני לא יודע מה רמת האימונים שלך, אבל אם את שואלת אם לקנות חגורה, אני בחיים לא ימליץ על RDX כי לדעתי זאת לא חגורה.
אישית, יש לי אינזר ואני מאוד מרוצה.
אני לא ממליץ להשקיע בחגורה בכלל למתחילים, פשוט בגלל שאפשר להתקדם יפה בלעדיו. ברגע שהמשקלים גבוהים ומתקדמים לאט יותר, חגורה טובה יכולה להיות יעילה מאוד. לדעתי תקני חגורה טובה, או שעדיין לא בכלל.

מבחינתי RDX, זאת לא חגורה אפילו.
זהה כמו לשאול "אני רוצה נעלי אימונים, האם נעלי אצבע מתאימות?"
אני לא יודע מה רמת האימונים שלך, אבל אם את שואלת אם לקנות חגורה, אני בחיים לא ימליץ על RDX כי לדעתי זאת לא חגורה.
אישית, יש לי אינזר ואני מאוד מרוצה.
אני לא ממליץ להשקיע בחגורה בכלל למתחילים, פשוט בגלל שאפשר להתקדם יפה בלעדיו. ברגע שהמשקלים גבוהים ומתקדמים לאט יותר, חגורה טובה יכולה להיות יעילה מאוד. לדעתי תקני חגורה טובה, או שעדיין לא בכלל.
איזו הגזמה.
rdx כמובן פחות איכותי אבל מספיק טוב להתחלה לדעתי. אם אחרי שנה תראי שאת רצינית תקנו ציוד יותר איכותי.

אם את סתם מתאמנת ללא כיוון וחושבת שחגורה אולי תעזור לך מעט אז אולי כדאי קודם לקנות RDX, כי חבל להשקיע הרבה כסף במשהו שאולי לא יעניין אותך עוד כמה חודשים, אבל אם את כן מתאמנת בשביל להתחזק, עם כיוון כללי ברור, אז שווה להשקיע בחגורה טובה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית