הפסקת קריאטיב במסה

ניר זוהר

משתמש מתחיל
150
11
נק' מוניטין:
44
150
11
האם הפסקת צריכת קריאטין באמצע מסה יכולה להשפיע על המשקל? לפי ההיגיון אם קריאטין סופח נוזלים אז שמפסיקים הנוזלים לא נאגרים ובאה ירידה במשקל כנגד עליה בעקבות מאזן חיובי מה שיוצר נייטרלי? כמובן זמני ...אני טועה?

קריאטין סופח נוזלים=אתה מפסיק לשתות קראטין הנוזלים שהקרטאין ספג ירדו.(כל אחד זה אחרת,ויש כאלה שזה לא משפיע אלהם בכלל)

אני שתיתי קראטין איזה חדש,שהפסקתי ירדתי כמעט 2 קילו ב3-4 ימים ואני במאסה ועדיין אוכל ואכלתי עד שמתפוצץ,אבל המשקל חזר לעלות כמובן אחרי הכמה ימים עד שהנוזלים ירדו.

• פותח/ת השרשור
מה שקורה אצלי יצא לי לקחת יום כן יום לא ועכשיו הפסקתי לגמרי בכדי לראות אם זה משפיע מבחינת משקל (שנעצר)

כן בטח שזה משפיע

חוץ מאיזה 5% שקריאטין מלכתחילה לא השפיע עליהם אז לא משפיע גם שיפסיקו

זו הסיבה גם למה אנשים מפסיקים לקחת קריאטין בסוף החיטוב. בתחילת החיטוב הם ממשיכים לקחת בגלל שזה עוזר להתאוששות שזה חשוב מאוד עקב הגרעון השלילי.

• פותח/ת השרשור
בגדול נוזלים לא מפריע לי ואם הייתי מפסיק בסוף החיטוב לקחת יש מצב שהייתי עוצר את החיטוב עוד לפני כן כי הגעתי לרמה ממש טובה...שמתחילות בעיות מתחילים שינויים לא סתם בכדי להיראות יותר חטובים למשך כמה ימים 😃
אבל אני בטוח ימשיך לקחת בחודש האחרון במסה כי שהתחלתי עם הקריאטין הרגשתי את השינוי (אולי פסיכולוגי) וזה מעולה.

בגדול נוזלים לא מפריע לי ואם הייתי מפסיק בסוף החיטוב לקחת יש מצב שהייתי עוצר את החיטוב עוד לפני כן כי הגעתי לרמה ממש טובה...שמתחילות בעיות מתחילים שינויים לא סתם בכדי להיראות יותר חטובים למשך כמה ימים 😃
אבל אני בטוח ימשיך לקחת בחודש האחרון במסה כי שהתחלתי עם הקריאטין הרגשתי את השינוי (אולי פסיכולוגי) וזה מעולה.
אני לוקח ולא מרגיש שום הבדל כנראה זה לא עובד עליי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית