הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קפאין לפני אימון

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
רציתי לשמוע איך אתם מצליחים לשמור על האנרגיה רוב האימון ?
חוץ מתזונה שינה , אוכלים משהו תוך כדי אימון או לוקחים קפאין או בכלל את שניהם ?
תודה לכולם !

לא לוקח קפאין אף פעם.
לוקח L-טאורין, סידן ומגנזיום (אז אני זוכר) וספירולינה, לא מרגיש מזה כל כך משהו, אבל אומרים שזה עוזר.
אבל מה שבאמת עוזר לי זה מיץ גזר עם פירות כמו תפוח ולימון, וג'ינג'ר חי משום מה זה נותן לי מרץ לא מתפרץ, אלא לאורך כל האימון.
ותמרים או צימוקים לסוף (חצי שעה אחרונה).
זה מספיק לאימון כבד גם של 4 שעות. אבל תכלס זה הארוחות שלפני שעושים את כל העבודה באמת.

יש דברים בחדר כושר שאני אוהב להסתכל עליהם שנותנים לי מוטיבציה ואדרנלין... 🤯 (אני לא אפרט מטעמי כבוד הפורום)
בנוסף לוקח כמוסת קפאין 200מג חצי שעה לפני אימון... בימים שאני מרגיש תשוש אז אני אוכל איזה תמר או שתיים באמצע האימון.

לפעמים זה מנטלי ולפעמים פיזי.
אני משתדל להמנע מקפאין אלא אם יש אימון כבד מאד.

בגדול לאכול טוב ולישון טוב זה הכי חשוב.

מכון עם אווירה, חברים לאימון שדוחפים אותך - עוזר יותר מכל תוסף.

משהו מתוק לפני אימון עם קפה, עזר לי בעיקר בחיטוב .. ארוחה טובה לפני שינה טובה
ובאימון עצמו זה איזה קוביות שוקולד מידי פעם יותר להרגשה האישית ומטאל חזק באוזן 😵‍💫🥊

בשר איכותי?
אין ספק שיש בשר טוב במכון האיכות של האימון משתפרת פלאים , יש גם יותר אנרגיה וגם יותר קל "להעיף משקלים"
לא עשיתי מחקר או משהו , אבל נראה לי שהגוף משחרר יותר אדרנלין או שזה בכלל קשור לפרומונים..

אין בנאמר להחפיץ מין כזה או אחר. ט.ל.ח

כדורי קפאין לרוב מכילים יותר קפאין ממה שרוב האנשים צורכים ע״י קפה (200 מ״ג לעומת 60 מ״ג במנת אספרסו).

ככלל, ככל שאתה צורך יותר קפה / יותר תדיר - ככה זה פחות ישפיע עליך. זו אחת הסיבות שאני מנסה להמעיט בקפאין במהלך היום וברוב האימונים.

לאימון טוב מהרגיל לוקח פרי וורקאט
במידה ומעוניין לתת המון באימון חצי סקופ פרי וורקאט וכדור קפאין שלם של 200 מ''ג (לא מומלץ כל הזמן אתה תרגיש סופרמן באימון :D)
ו20 דקות גם בנוסף לקחת איזה זיפיר (מפוצץ סוכר אבל בוסט של החיים)
אם אתה עושה את זה כמובן על אחריותך בלבד :D אבל זה טיל בליסטי מפחיד.

כדורי קפאין לרוב מכילים יותר קפאין ממה שרוב האנשים צורכים ע״י קפה (200 מ״ג לעומת 60 מ״ג במנת אספרסו).

ככלל, ככל שאתה צורך יותר קפה / יותר תדיר - ככה זה פחות ישפיע עליך. זו אחת הסיבות שאני מנסה להמעיט בקפאין במהלך היום וברוב האימונים.

אחי לא כולם חיים בקנדה..😉 בשבילי 200 מ"ג קפאין.. זה שווה ערך לכוס חלב חם...

חוץ מקפאין ומספיק אוכל לפני האימון, גם שקית במבה לנשנש באמצע אם אני נהיה רעב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית