הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חלש בסקוואט

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אהלן אני מתאמן כבר כמעט שנה ...
חצי 7 חודש ראשונים עסקתי יותר בחיטוב ובירידה ל11 אחוז שומן והכנת הקרקע למסה טובה

ומשהו כמו 4 חודש אני במסה נקייה ...

הסקוואט שלי עומד על 65 קילו × 5

וממש קשה לי לעלות בו משקל .. אני מרגיש שאני קצת פוחד לעלות משקל שאני לא אקרוס עם הרגליים ... יש אפשרות לשפר את זה שאני אעלה בו יותר משקל?

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מצליח להתקדם בסקוואט 65X5 הבעיה בראש ב99% מהמקרים, זה לא אמור להיות מהנה או קל.

כן זה מה שאני באמת מרגיש שזה מנטאלי יותר...

את שאר תוכנית האימונים שלי אני מבצע ממש טוב ואני עולה יפה ויש שינוי בגוף וגם לחיצות רגליים ושאר התרגילים של הרגליים אני עולה יפה ורגליים חזקות אבל משהו בסקוואט קצת מפחיד .... כשהמשקל עולה הביטחון יורד ........

כן זה מה שאני באמת מרגיש שזה מנטאלי יותר...

את שאר תוכנית האימונים שלי אני מבצע ממש טוב ואני עולה יפה ויש שינוי בגוף וגם לחיצות רגליים ושאר התרגילים של הרגליים אני עולה יפה ורגליים חזקות אבל משהו בסקוואט קצת מפחיד .... כשהמשקל עולה הביטחון יורד ........

איך נראה אימון רגליים שלך? לפי סדר אם אפשר

• פותח/ת השרשור
איך נראה אימון רגליים שלך? לפי סדר אם אפשר

בטח תודה על ההתייחסות אחי
אני עובד על ab

אימון רגליים ככה

פשיטת ברכיים במכונה 2×12 + דרופ סט כפול של 12 באחרון
(זאת אומרת בהתחלה אני עושה סט של 12 עם משקל של 35 קילו אחרכך מחכה דקה מנוחה ואז עוד סט של 12 עם 35 קילו מיד בסיום הסט בלי מנוחה אני מוריד משקל ל20 קילו ועושה עוד 12 חזרות מסיים את ה12 ומוריד משקל ל13 קילו ועושה עוד 12 גם בלי מנוחה)

כפיפת ברכיים במכונה 10×3 + דרופ סט של 10 באחרון
(עושה 3 סטים של 10 משקל 45 קילו ובסיום הסט האחרון מוריד משקל ל31 קילו ועושה עוד 10 ישר בלי מנוחה)

לחיצת רגליים במכונה 2×10 משקל 82 קילו

סקוואט חופשי 2×5 + טיים אאוט באחרון
(זאת אומרת עושה סט ראשון משקל 65 קילו
מחכה דקה וחצי מנוחה
עושה אחרכך עוד סט של 5 ואחאי הסט הזה מחכה 10 שניות ועושה עוד חזרות עם אותו משקל עד גבול יכולת...

פשיטת ברכיים במכונה כול רגל בנפרד (סטייל לאנגים) 2×15 משקל 9 קילו

זהו אחי...

תבין שאין הבדל בתוכנית אימונים של חיטוב או מסה
פשיטת ברכים תעלה ל 4x20
גם פשיטה ברכים בלי דרופ אלא אם כן לא הצלחת את מס החזרות

לחיצת רגליים 4x20
סקוואט 4x15
סטיף לג אתה יכול להוסיף 4x15

תעשה אימוני כוח שאתה כבר יותר תתקדם ושתעביר לתוכנית יותר מתאימה לך
אני לא יודע מי בנה לך את התוכנית שלך אבל לפי איך שציינת את האימון רגליים שלך זה נשמע זוועה לדעתי
הייתי הולך לאיש מקצוע עם ליווי במקומך
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תבין שאין הבדל בתוכנית אימונים של חיטוב או מסה
פשיטת ברכים תעלה ל 4x20
גם פשיטה ברכים בלי דרופ אלא אם כן לא הצלחת את מס החזרות

קודם יש הבדל עצום בין תוכנית מסה לתוכנית חיטוב לבין תוכנית לעלייה בכוח זה כול תינוק יודע ...
תודה על העצות אבל לא נראה לי שאני אקשיב לצשהו מהן.... אחלה יום

לחיצת רגליים 4x20
סקוואט 4x15
סטיף לג אתה יכול להוסיף 4x15

תעשה אימוני כוח שאתה כבר יותר תתקדם ושתעביר לתוכנית יותר מתאימה לך
אני לא יודע מי בנה לך את התוכנית שלך אבל לפי איך שציינת את האימון רגליים שלך זה נשמע זוועה לדעתי
הייתי הולך לאיש מקצוע עם ליווי במקומך
בהצלחה

דבר ראשון יש הבדל עצום בין תוכניץ מסה לחיטוב לעלייה בכוח...
דבר שני תודה על העצות וההתייחסות אבל לא נראה לי שאני אקשיב למשהו מהן ... אחלה יום

דבר ראשון יש הבדל עצום בין תוכניץ מסה לחיטוב לעלייה בכוח...
דבר שני תודה על העצות וההתייחסות אבל לא נראה לי שאני אקשיב למשהו מהן ... אחלה יום
חחחחחחח בסדר אחי אתה יכול להמשיך לחשוב על מה שבא לך ואם תשאל אנשי מקצוע יגידו לך בעצמם שאין הבדל
העצות האלה בשבילך אתה לא רוצה להשתמש בהם אל תשתמש אבל אל תצפה לרשום עוד פוסטים שאצה לא עולה במשקלי עבודה אם אתה לא עובד קשה באימונים . יום טוב

• פותח/ת השרשור
חחחחחחח בסדר אחי אתה יכול להמשיך לחשוב על מה שבא לך ואם תשאל אנשי מקצוע יגידו לך בעצמם שאין הבדל
העצות האלה בשבילך אתה לא רוצה להשתמש בהם אל תשתמש אבל אל תצפה לרשום עוד פוסטים שאצה לא עולה במשקלי עבודה אם אתה לא עובד קשה באימונים . יום טוב

אם מישהו פה יכתוב לי לרוץ כול יום 400 קילו מטר כי זה יחזק לי תרגליים אז אני אעשה את זה?
לא כול עצה שמקבלים פה היא טובה לי
ביקשתי עצות קראתי מה כתבת עוד פעם תודה על הההתייחסות אבל נראה לי בולשיט אחד גדול סורי

אם מישהו פה יכתוב לי לרוץ כול יום 400 קילו מטר כי זה יחזק לי תרגליים אז אני אעשה את זה?
לא כול עצה שמקבלים פה היא טובה לי
ביקשתי עצות קראתי מה כתבת עוד פעם תודה על הההתייחסות אבל נראה לי בולשיט אחד גדול סורי
יש הבדל בין ריצה לבין אימון בחדר כושר
אתה רואה מס חזרות גבוה אתה נבהל ?
זה בולשיט תעבוד קשה תתפתח
תגוון תתוכנית שלך ותשאל עוד אנשים אם אתה חושב שכל עצה פה זה בולשיט איך בדיוק אתה רוצה להתקדם בתחום של פיתוח גוף ? מעניין מה אנשים אחרים פה יגידו לך

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין ריצה לבין אימון בחדר כושר
אתה רואה מס חזרות גבוה אתה נבהל ?
זה בולשיט תעבוד קשה תתפתח
תגוון תתוכנית שלך ותשאל עוד אנשים אם אתה חושב שכל עצה פה זה בולשיט איך בדיוק אתה רוצה להתקדם בתחום של פיתוח גוף ? מעניין מה אנשים אחרים פה יגידו לך

חבר יש לי 15 חזרות בתוכנית פשוט אתה החלטת שהכול צריך להיות 20 משום מה ..
מעניין אם היה 20 בטח היית אומר לי לשנות ל25

חבר יש לי 15 חזרות בתוכנית פשוט אתה החלטת שהכול צריך להיות 20 משום מה ..
מעניין אם היה 20 בטח היית אומר לי לשנות ל25
רשמת בעצמך שאתה עושה 2 סטים של 12 חזרות ומוסיף דרופ
עזוב תמשיך לעשות מה שאתה עושה בהצלחה

בטח תודה על ההתייחסות אחי
אני עובד על ab

אימון רגליים ככה

פשיטת ברכיים במכונה 2×12 + דרופ סט כפול של 12 באחרון
(זאת אומרת בהתחלה אני עושה סט של 12 עם משקל של 35 קילו אחרכך מחכה דקה מנוחה ואז עוד סט של 12 עם 35 קילו מיד בסיום הסט בלי מנוחה אני מוריד משקל ל20 קילו ועושה עוד 12 חזרות מסיים את ה12 ומוריד משקל ל13 קילו ועושה עוד 12 גם בלי מנוחה)

כפיפת ברכיים במכונה 10×3 + דרופ סט של 10 באחרון
(עושה 3 סטים של 10 משקל 45 קילו ובסיום הסט האחרון מוריד משקל ל31 קילו ועושה עוד 10 ישר בלי מנוחה)

לחיצת רגליים במכונה 2×10 משקל 82 קילו

סקוואט חופשי 2×5 + טיים אאוט באחרון
(זאת אומרת עושה סט ראשון משקל 65 קילו
מחכה דקה וחצי מנוחה
עושה אחרכך עוד סט של 5 ואחאי הסט הזה מחכה 10 שניות ועושה עוד חזרות עם אותו משקל עד גבול יכולת...

פשיטת ברכיים במכונה כול רגל בנפרד (סטייל לאנגים) 2×15 משקל 9 קילו

זהו אחי...

יותר מידי תרגילים בזמן שאתה לא מסוגל לבצע אפילו 2 פלטות סקוואט. דבר ראשון שים את הסקוואט תרגיל ראשון (בכללי באימון תתחיל תמיד מהרגליים)
תעבוד 3X6 ותחכה יותר בין הסטים (3-5 דקות) ברור שאם תחכה דקה אתה לא תצליח לבצע את הסט הבא כמו שצריך, זה לא כפיפות מרפקים.
הגוף שלך צריך קצת לחזור לעצמו זה תרגיל שמכביד. אני רואה שאתה ממש בעניין של הבילדינג מהתגובות בפורום אז פשוט הייתי מציע לך לבצע את זה ככה:

סקוואט 3X6 (לחכות 3-5 דקות בין סט לסט)
כפיפות ברכיים במכונה 3X12
לאנגים 3X8-12

שכח מדרופסטים וכל השטויות האלו כרגע, אין לך סיבה לעסוק בזה.

אם אתה שואל אותי אישית האידיאל יהיה שתעיף את הכפיפות ותעשה דדליפט רומני, תוכל להתקדם שם בעומסים יותר טוב לאורך זמן.
אתה באמת חושב שהרגליים שלך יגדלו יותר טוב עם מנוחה של דקה בסקוואט ודרופסטים ואז להיתקע על 65 קילו סקוואט או להגיע ל120-130? תהיה הגיוני לרגע.

קשה להגיד על רגל אחת.
זה יכול להיגרם מביצוע לא יעיל שמוריד לך מהכוח, מחסום מנטלי שגורם לך לחשוב שאתה לא מסוגל, תכנון עומסים ובחירת תרגילים לקויה בתוכנית, תזונה לקויה, מנוחה ושינה לקויה, ותק באימונים.

בכל מקרה תעלה סרטון טכניקה ותנסה להוסיף חזרה אחת בכל סט אם קשה לך להעלות משקל, כל עוד אתה יכול לבצע את זה בטכניקה טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית