הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו שאני חייב להבין לגבי כל הסרטונים האלה על הורדה בשומן והעלאה בשריר

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
יש מלא סרטונים ביוטיוב שנגיד רובם ממתחילים ממישהו ממש שחיף לאיזה סוס שרירי, או מישהו משמן ממש גם, לסוס שריר, והם מציינים תמיד שזה קרה בין 3 חודשים ל6 (אין מצב..) עכשיו עד כמה זה באמת יכול להיות נכון לדעתכם? בן אדם ששוקל 100 ומשהו או 50 ומשהו מגיעים למצב שיש להם רמת מסה "מפחידה" ועם קוביות? אני חושב שלדבר כזה לוקח כמה שנים טובות עד שזה יקרה (לפחות בדוגמה על הבן אדם השמן)
אני יודע שזה פחות קשור לפורום אבל זה משהו שבראש שלי כבר הרבה זמן.

1. הם משקרים
2. מצלמים אותם בסוף תקופת מסה לפני חיטוב. בדרך כלל זה פשוט לפני החיטוב ואז הם כביכול נראים גדולים יותר אחרי החיטוב.
3. זיכרון שריר - כמובן שיש גבול מסוים.
4. גנטיקה - התגובה לגירוי שנוצר מאימון, לדוגמה כאלה שמגיבים מאוד טוב לעומת מה שנקרא הארדגיינרס.
5. שימוש בחומרים אסורים

ברור גם שצריך להתייחס לא.ש

טוב, ועכשיו ברצינות:

1) שקר: יכול להיות שהתהליך של החיטוב היה ארוך ממה שסופר, או שתמונה של ה-"לפני" זו בכלל תמונה ישנה.

2) הכנה: יכול להיות שתמונת ה-"לפני" היא תמונה מאוד רעה, ואילו תמונת ה-"אחרי" צולמה בפוזה מוצלחת, תחת תאורה מחמיאה, ואולי אפילו אחרי פרוטוקול של ייבוש והעמסה.

3) לאותם אנשים כבר היה בסיס:
חיטוב זה משהו שעובד. יכול להיות שאותם אנשים היו שריריים מספיק ואחרי כמה חודשים של חיטוב, ההבדל היה ניכר.

-----

*שים לב שאם אתה נתקל בעמוד של איזה מאמן (או לצן) שכל הזמן מעלה סיפורים כאלה, יכול להיות גם שהוא מעלה רק את ההצלחות שלו. (ושיכול להיות שהרבה מתאמנים שלו, אפילו ירדו במשקל, לא עברו כזו "טרנספורמציה").

החיטוב האחרון מלפני 3.5 שנים.
נתונים:
גובה: 170
משקל: לפני 102, אחרי 80.
4.5 חודשי חיטוב.
שי זומר לפני ואחרי.jpg
--------
כיום חטוב יותר.
משקל 77-8
IMG_20190303_131056.jpg
------
מתאמן 11 שנים (רצוף), טבעי לחלוטין.

סתם זורק רעיון אולי זה לקח יותר משלוש חודשים??
והם כתבו שזה לקח שלוש חודשים??

בן אדם רצה לשלם על התמונה של הלפני שלי בשביל לעלות לאתר שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית