הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך השינוי ? (לבנתיים 😃

היי חבר בקשר למה שאמרת על לעלות משקלים כול 2 3 אימונים יש לי שאלה לגבי זה
אני כבר בתקופה שאני לא מעלה משקלים כול 2 3 אימונים אני כניראה כבר לא מתאמן מתחיל ולוקח לי קצת יותר זמן לעלות משקלים .. אני מתאמן כבר כשנה וחודשיים 80 אחוז מהזמן הזה אני מתאמן AB 4 אימונים בשבןע
פעם אחת בתקופה מסויימת בחיטוב הפעם תקופה במסה וממשיך...

זה בסדר נכון שאני לא מעלה משקלים אם אני כבר עברתי תמתחיל וקצת יותר קשה לי לעלות ... ?

תשמע , בעיקרון אני יכול להגיד לך מניסיון שאתה סתם אומר לעצמך ״אני לא יצליח״ לפעמים עד שאתה לא מוסיף תקצת משקל ומנסה , לא תעלה.
יכול להיות שמשהו בתזונה לקוי , אתה אוכל לפי תפריט מסויים? אם כן אשמח שתצרף,בנוסף אשמח שתצרף גם תוכנית אימונים.

• פותח/ת השרשור
תשמע , בעיקרון אני יכול להגיד לך מניסיון שאתה סתם אומר לעצמך ״אני לא יצליח״ לפעמים עד שאתה לא מוסיף תקצת משקל ומנסה , לא תעלה.
יכול להיות שמשהו בתזונה לקוי , אתה אוכל לפי תפריט מסויים? אם כן אשמח שתצרף,בנוסף אשמח שתצרף גם תוכנית אימונים.

בכיף קבל

1.86 שוקל 71.8 היום

אוכל את כול הארוחות בתפריט מגוון לפעמים עם דברים אחרים זה רשום .. משחק עם השעות אוכל בממוצע כול 3 4 שעות לא משנה איזה ארוחה בתפריט חוץ מארוחת בוקר והלילה ...

קבצים מצורפים

• SmartSelect_20190507-174750_Word.jpg
    SmartSelect_20190507-174750_Word.jpg
    KB 94.3 · צפיות: 82
  • SmartSelect_20190507-174627_Gallery.jpg
    SmartSelect_20190507-174627_Gallery.jpg
    KB 77.2 · צפיות: 78
בכיף קבל

1.86 שוקל 71.8 היום

אוכל את כול הארוחות בתפריט מגוון לפעמים עם דברים אחרים זה רשום .. משחק עם השעות אוכל בממוצע כול 3 4 שעות לא משנה איזה ארוחה בתפריט חוץ מארוחת בוקר והלילה ...
לגבי התפריט זה לא אומר לי הרבה מה שצירפת ... מה שבאמת מעניין זה הערכים של התפריט , לאמור : קלוריות , פחמימה , חלבון , שומן; רצוי שתוסיף.
לגבי התוכנית יש כמה דברים שבאופן אישי הייתי ממליץ לך , תרגילים חזקים כמו : סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים ; הייתי הולך על סטים עם משקלים כבדים ככל הניתן על 5-6 חזרות לסט. הוכח שמשקל כבד על פני מספר חזרות מועט יותר יעיל הרבה יותר ויעזור לך לבנות יותר מסה מאשר סט עם 10 חזרות למשל על משקל נמוך יותר - פחות יעיל.

• פותח/ת השרשור
לגבי התפריט זה לא אומר לי הרבה מה שצירפת ... מה שבאמת מעניין זה הערכים של התפריט , לאמור : קלוריות , פחמימה , חלבון , שומן; רצוי שתוסיף.
לגבי התוכנית יש כמה דברים שבאופן אישי הייתי ממליץ לך , תרגילים חזקים כמו : סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, לחיצת כתפיים ; הייתי הולך על סטים עם משקלים כבדים ככל הניתן על 5-6 חזרות לסט. הוכח שמשקל כבד על פני מספר חזרות מועט יותר יעיל הרבה יותר ויעזור לך לבנות יותר מסה מאשר סט עם 10 חזרות למשל על משקל נמוך יותר - פחות יעיל.

3130 קלוריות בערך ...
חלבון 165 בערך
שומנים

3130 קלוריות בערך
160 גרם חלבון בערך
65 גרם שומן בערך
300 בערך גרם פחמימות

בקשר למה שאמרת עם התרגילים
דדליפט זה תרגיל חדש אצלי
סקוואט אני טיפה מתקשה

בגלל זה כמספר חזרות
ואם תשים לב בסקואט a ראשון זה 4 חזרות a 2 בשבוע זה 8

3130 קלוריות בערך ...
חלבון 165 בערך
שומנים

3130 קלוריות בערך
160 גרם חלבון בערך
65 גרם שומן בערך
300 בערך גרם פחמימות

בקשר למה שאמרת עם התרגילים
דדליפט זה תרגיל חדש אצלי
סקוואט אני טיפה מתקשה

בגלל זה כמספר חזרות
ואם תשים לב בסקואט a ראשון זה 4 חזרות a 2 בשבוע זה 8
יותר מידי קלוריות ... מיותר.
ביום של אימון תאכל 2850 קלוריות ביום בלי אימון 2500, או שאם אתה מעדיף לאכול כל יום אותה כמות קלוריות תעשה ביניהם ממוצע. 3100 קלוריות זה 1000 קלוריות מעל הניטראלי שלך ויביא לשומן מיותר - והרבה.
לגבי התרגילים, דווקא בגלל שדדליפט זה תרגיל חדש אצלך, הייתי מעמיס.
ומה אתה מתקשה בסקוואט? ביציבות?

• פותח/ת השרשור
יותר מידי קלוריות ... מיותר.
ביום של אימון תאכל 2850 קלוריות ביום בלי אימון 2500, או שאם אתה מעדיף לאכול כל יום אותה כמות קלוריות תעשה ביניהם ממוצע. 3100 קלוריות זה 1000 קלוריות מעל הניטראלי שלך ויביא לשומן מיותר - והרבה.
לגבי התרגילים, דווקא בגלל שדדליפט זה תרגיל חדש אצלך, הייתי מעמיס.
ומה אתה מתקשה בסקוואט? ביציבות?

אם אני אוריד אני ארזה
אני בודק אחוזי שומן ואני עולה באחוזי שומן מאז שהתחלתי מסה בערך אני הץחלתי מסה 12 עכשיו אני 13 ולא זז מזה

סקוואט בגלל פחד אני חושב

מה המשקלי עבודה שלך? קשה לי להאמין שהגעת למצב שאתה לא יכול להעלות משקלי עבודה מאימון לאימון. 70 קילו על 1.86 ובלי מסת שריר נראית לעין, משהו שם לא עובד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית