הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Elephant Bar Deadlift ניסיון ל501 קילו (תור)

• פותח/ת השרשור MonkeyD
  • פורסם בתאריך

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
ראיתי את הכל בLIVE היה מדהים.

לקטעים המעניינים:

1:04:45 לכניסה השניה של תור (Elephant Bar World record)

1:21:35 ניסיון World record של בריאן שואו (אחרי שתור קבע אחד כמה דקות לפני)

1:23:53 ניסיון World record של כל הזמנים בדדליפט (501 קילו)

אם אתם רוצים תעבירו קצת אחורה לראות את הדרמה והכניסה.

''ספוילר'':

31427965.png

נערך לאחרונה:
זה לא ניסיון לשיא של כל הזמנים עם 501 כי מדובר בelephant bar, ולא במוט אולימפי קשיח כמו שאדי קבע איתו את ה500, זו פשוט ליצנות.

ביג זי עשה עם tire deadlift bar משקל של 530+- אולי גפ זה שיא עולם בדדליפט?

• פותח/ת השרשור
זה לא ניסיון לשיא של כל הזמנים עם 501 כי מדוברת בelephant bar, ולא במוט אולימפי קשיח כמו שאדי קבע איתו את ה500, זו פשוט ליצנות.

ביג זי עשה עם tire deadlift bar משקל של 530+- אולי גפ זה שיא עולם בדדליפט?

רוב האנשים מסכימים שזה יותר קשה עם הelephant bar. לכן הם מגדירים את זה כשיא עולם של כל הזמנים
הtire כמובן יותר קל, אז מן הסתם שלא.

עזוב את זה שבתחילת האירוע אדי בעצמו אמר שהelephant bar יותר קשה ממוט רגיל.

רוב האנשים מסכימים שזה יותר קשה עם הelephant bar. לכן הם מגדירים את זה כשיא עולם של כל הזמנים
הtire כמובן יותר קל, אז מן הסתם שלא.

״רב״ האנשים הם בידיוק אלו שהוא עושה להם את ההרמה קלה יותר (תור ושו), ואם נזוז רגע מדעות ונתקדם לעובדות:
המוט אלסטי יותר אז המשקל של ההרמה עולה בהדרגה, ככה אתה רק מרים 100% מהמשקל אחרי 20% בערך של התנועה , לכן אנשים שהנעילה שלהם חזקה יותר מהניתוק זה עוזר להם,לכן שוב, זו ליצנות ולא ניסיון לדדליפט הכבד בכל הזמנים.

איזה מין היגיון בידורי זה יהיה ליצור מוט שמרימים איתו פחות משקל? אין, אנשים רצו לראות מספרים גבוהים יותר ולכן ברוג החליטו ליצר טת המוט הזה - ערך בידורי גרידא.

עריכה: לא יודע מה אדי אמר בתחרות, לא ראיתי, אבל בעבר אדי טען שלו אישית בגלל איך שהוא מרים והגובה שלו/חוסר הניסיון שלו עם המוט הזה בארנולד של לפני כמה שנים היה לו קשה יותר , הוא התנתק בהתפוצצות כמו שהוא רגיל , וכי ההרמה קלה בהרבה ממוט קשיח, הטיסה למעלה גרמה למוט להתנדנד , ולהפעיל לו כח חזרה למטה.
אחרי שלמד את זה הבין שצריך ללמוד איך להרים עם המוט כדי להנות מהכמה שקל איתו

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
״רב״ האנשים הם בידיוק אלו שהוא עושה להם את ההרמה קלה יותר (תור ושו), ואם נזוז רגע מדעות ונתקדם לעובדות:
המוט אלסטי יותר אז המשקל של ההרמה עולה בהדרגה, ככה אתה רק מרים 100% מהמשקל אחרי 20% בערך של התנועה , לכן אנשים שהנעילה שלהם חזקה יותר מהניתוק זה עוזר להם,לכן שוב, זו ליצנות ולא ניסיון לדדליפט הכבד בכל הזמנים.

איזה מין היגיון בידורי זה יהיה ליצור מוט שמרימים איתו פחות משקל? אין, אנשים רצו לראות מספרים גבוהים יותר ולכן ברוג החליטו ליצר טת המוט הזה - ערך בידורי גרידא

בסופו של יום (על הנייר) אם הוא היה מרים את ה501 השיא של כל הזמנים היה שלו, לא אני קבעתי כך. אדי בעצמו בתחילת האירוע התייחס לכך
שהיום אולי ישבר השיא שלו. לא ראיתי אותו אומר ''אבל המוט הוא ככה וככה'' או שתגיד לי שמשלמים לו לסתום את הפה לשם הבידור?
בכל מקרה זה מה יש אני מניח..

בסופו של יום (על הנייר) אם הוא היה מרים את ה501 השיא של כל הזמנים היה שלו, לא אני קבעתי כך. אדי בעצמו בתחילת האירוע התייחס לכך
שהיום אולי ישבר השיא שלו. לא ראיתי אותו אומר ''אבל המוט הוא ככה וככה'' או שתגיד לי שמשלמים לו לסתום את הפה לשם הבידור?
בכל מקרה זה מה יש אני מניח..

זה שאדי אומר את זה לא עושה את זה פחות ליצנות , ולכל אדם בר דעת זה לא היה שיא של כל הזמנים פשוט כי זו לא אותה הרמה, ובטח ובטח כשהיא קלה יותר מהסיבות שהסברתי.
אבל כמו שאמרת , זה מה יש

• פותח/ת השרשור
זה שאדי אומר את זה לא עושה את זה פחות ליצנות , ולכל אדם בר דעת זה לא היה שיא של כל הזמנים פשוט כי זו לא אותה הרמה, ובטח ובטח כשהיא קלה יותר מהסיבות שהסברתי.
אבל כמו שאמרת , זה מה יש

אז כנראה שאדי, תור, ומארגני התחרות חסרי דעת. אתה צודק שזה מוט שונה אז זה קצת מרגיז, מסכים.

זה לא ניסיון לשיא של כל הזמנים עם 501 כי מדובר בelephant bar, ולא במוט אולימפי קשיח כמו שאדי קבע איתו את ה500, זו פשוט ליצנות
אדי עשה את ה500 על טקסס דדליפט בר,
זה רחוק מלהיות מוט קשיח.
אבל אכן המוט פיל הרבה יותר גמיש ויותר קל.

אדי בעצמו בתחילת האירוע התייחס לכך
הוא דווקא כן אמר, באינסטגרם שלו לפני כמה שבועות, שכדי לשבור את ה500 שלו יצטרכו לעשות את זה על טקסס בר עם פלטות מכוילות.

אדי הרים את ה500 קילו עם חליפה לא?
עד כמה שאני זוכר, הוא לבש חליפה... ואני לא חושב שלהרים 500 ק"ג בElephant bar ללא חליפה זה פחות מרשים מ500 ק"ג בטקסס עם חליפה.

• פותח/ת השרשור
אדי עשה את ה500 על טקסס דדליפט בר,
זה רחוק מלהיות מוט קשיח.
אבל אכן המוט פיל הרבה יותר גמיש ויותר קל.

הוא דווקא כן אמר, באינסטגרם שלו לפני כמה שבועות, שכדי לשבור את ה500 שלו יצטרכו לעשות את זה על טקסס בר עם פלטות מכוילות.

מוזר. כל האירוע התייחסו לזה כאל שיא עולם כולל וגם אדי דיבר על זה, טוב נו...בוא נהנה ממה שראינו 😅

אדי הרים את ה500 קילו עם חליפה לא?
עד כמה שאני זוכר, הוא לבש חליפה... ואני לא חושב שלהרים 500 ק"ג בElephant bar ללא חליפה זה פחות מרשים מ500 ק"ג בטקסס עם חליפה.
גם ת'ור עם חליפה 😃

הדדליפט בארנולד תמיד עם חליפה?
תמיד מותר
יש כאלה ששמים, ויש כאלה שלא 😃
ככה זה בסטרונגמן, מותר לך לשים איזה ציוד שאתה רוצה (חליפה רצועות, חגורות על חגורות, הכל)

חליפה פלוס רצועות, אותי מעניין יותר בלעדיהם.
ולמה לעזאזל שמוט פיל תהיה יותר קשה, זה נראה ונשמע הרבה יותר קל.
מישהו יכול להסביר לי?

• פותח/ת השרשור
חליפה פלוס רצועות, אותי מעניין יותר בלעדיהם.
ולמה לעזאזל שמוט פיל תהיה יותר קשה, זה נראה ונשמע הרבה יותר קל.
מישהו יכול להסביר לי?

יש אנשים שטוענים שזה יותר קשה להם (בטופ של הטופ)...הרוב פה אומרים שזה דווקא (בכלליות) יותר קל, מעניין...לא ידעתי.

אדי האל פרש עקב בעיות בריאותיות לא?
האם זה אומר שככל הנראה 500 קילוגרם +- זה קצה גבול היכולת שניתן להגיע?

• פותח/ת השרשור
אדי האל פרש עקב בעיות בריאותיות לא?
האם זה אומר שככל הנראה 500 קילוגרם +- זה קצה גבול היכולת שניתן להגיע?

נכון ל2019! אבל ב2030 לך תדע מה יהיה? אנשים תמיד שוברים שיאים חדשים, זה אף פעם לא הולך אחורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית