הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Elephant Bar Deadlift ניסיון ל501 קילו (תור)

• פותח/ת השרשור MonkeyD
  • פורסם בתאריך

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
ראיתי את הכל בLIVE היה מדהים.

לקטעים המעניינים:

1:04:45 לכניסה השניה של תור (Elephant Bar World record)

1:21:35 ניסיון World record של בריאן שואו (אחרי שתור קבע אחד כמה דקות לפני)

1:23:53 ניסיון World record של כל הזמנים בדדליפט (501 קילו)

אם אתם רוצים תעבירו קצת אחורה לראות את הדרמה והכניסה.

''ספוילר'':

31427965.png

נערך לאחרונה:
האם זה אומר שככל הנראה 500 קילוגרם +- זה קצה גבול היכולת שניתן להגיע?
זה אומר שהוא ריסק את הגוף שלו עם חומרים לפני הרמה הזאת, והוא הקריב את המשך הקרירה שלו כנראה בשביל התואר הנכסף של שיא עולם.
לדעתי עם מישהו יעבוד לאט ובתבונה, יש סיכוי יפה לשבור את זה.

זה אומר שהוא ריסק את הגוף שלו עם חומרים לפני הרמה הזאת, והוא הקריב את המשך הקרירה שלו כנראה בשביל התואר הנכסף של שיא עולם.
קצת עצוב ת'אמת שיש לו בעיות רפואיות כבר בגיל הזה... אכן כנראה הגזים עם מה שהוא לא עשה לעצמו

לדעתי אם מישהו יעבוד לאט ובתבונה, יש סיכוי יפה לשבור את זה.

אז עכשיו סוף סוף ברור מה צריך כדי להרים 501 קילו, תודה D:

קשקוש.
אדי הול לא היה פחות בריא מזידרונס סביסקס בשיאו. הוא יכל למשוך עוד כמה שנים, העדיף לפרוש בשיא.
קשקוש, אדי נמוך מביג זי בכמה אינצ׳ים והגיע ל200 קילו משקל גוף בלי הפגות, בהחלט מצב חולני להיות בו.
ביג זי לא רק שגבוה יותר ושקל פחות - גם כל שנה התחטב וירד במשקל לכמה חודשים כדי לשמור על הבריאות.
אדי בלי ספק קיצר את החיים שלו והיה נמצא בסכנת חיים לו היה ממשיך.

קשקוש.
אדי הול לא היה פחות בריא מזידרונס סביסקס בשיאו. הוא יכל למשוך עוד כמה שנים, העדיף לפרוש בשיא.
רק ציטטתי מה שהוא אמר.

קשקוש, אדי נמוך מביג זי בכמה אינצ׳ים והגיע ל200 קילו משקל גוף בלי הפגות, בהחלט מצב חולני להיות בו.
ביג זי לא רק שגבוה יותר ושקל פחות - גם כל שנה התחטב וירד במשקל לכמה חודשים כדי לשמור על הבריאות.
אדי בלי ספק קיצר את החיים שלו והיה נמצא בסכנת חיים לו היה ממשיך.
אני נוטה להסכים איתך משקל כזה זה כבר באמת סכנת חיים.

קשקוש, אדי נמוך מביג זי בכמה אינצ׳ים והגיע ל200 קילו
אדי לא נמוך ממנו, בוודאי שלא בכמה אינצ'ים,
לפי רוב המקורות שניהם 1.91, וגם מלראות אותם יחד בסרטונים ותמונות אפשר להבין זאת.
זי היה שנים במשקל עודף מטורף, ניראה בלון לא פחות מאדי, היה מעלה סרטונים שלו מוריד כוס סוכר לבן על הבוקר.
הירידה היחידה שהוא עשה היה חיטוב 2015
אחרי שנים ארוכות של משקל עודף.

אתם קובעים שזה היה פחות בריא מזה כאילו אתם נביאים. אף אחד, כולל הרופאים, לא יכולים לדעת אם וכמה זמן בנאדם יכול להחזיק ככה. מייק ג'נקינס נפטר בשנת 2013 בגיל 31 והוא היה גבוה משניהם משמעותית.

אדי לא נמוך ממנו, בוודאי שלא בכמה אינצ'ים,
לפי רוב המקורות שניהם 1.91, וגם מלראות אותם יחד בסרטונים ותמונות אפשר להבין זאת.
זי היה שנים במשקל עודף מטורף, ניראה בלון לא פחות מאדי, היה מעלה סרטונים שלו מוריד כוס סוכר לבן על הבוקר.
הירידה היחידה שהוא עשה היה חיטוב 2015
אחרי שנים ארוכות של משקל עודף.

אתם קובעים שזה היה פחות בריא מזה כאילו אתם נביאים. אף אחד, כולל הרופאים, לא יכולים לדעת אם וכמה זמן בנאדם יכול להחזיק ככה. מייק ג'נקינס נפטר בשנת 2013 בגיל 31 והוא היה גבוה משניהם משמעותית.

Google Image Result for https://i2-prod.chroniclelive.co.uk/incoming/article12151117.ece/ALTERNATES/s615/Ultimate-Strongman-Eddie-The-Beast-Hall-right-and-Zydrunas-Savikas-aka-Big-Z.jpg

וזה לא עניין של ״משקל עודף ונראה כמו בלון״ , אדי על גובה של 188 שקל פאקינג 200 קילו כדי - בלי הפגות שביג זי היה לוקח (הגובה האמיתי של אדי תמצא בתחרויות שלו באנגליה ב2011-2012 לפני שהתחיל לשקר עליו)

עריכה: הירידה הגדולה ב2015 כי זו לא הגדולה אלא ההכי ארוכה, הוא בעצמו הסביר שהוא מדי שנה מתחטב לכמה חודשים כדי להקל על הגוף

נערך לאחרונה:
כולם שמה עם חומרים.
ואתה חושב שהם לא עובדים בתבונה?

כולם שמה עם חומרים.
ואתה חושב שהם לא עובדים בתבונה?
אני חושב שכולם שם על חומרים חייבים לעבוד בתבונה. הסיבה שאחרים על חומרים לא שברו את השיא הזה, בגלל שהם לא היו מוכנים להזריק את הכמות וברצף זמן כמוהו. הוא לקח סיכון גדול עם הצורה שהוא השתמש, והצליח לשבור שיא, אבל זה גבה מחיר לא פשוט.
אני מאמין שעכשיו שהוא קבע רף מסוים, אחרים שמשתמשים בחומרים יכולים לפרוס את זה יותר, ולהגיע לשם עם קצת סובלנות, ואני מאמין שנראה מישהו שובר את זה עוד מעט.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שכולם שם על חומרים חייבים לעבוד בתבונה. הסיבה שאחרים על חומרים לא שברו את השיא הזה, בגלל שהם לא היו מוכנים להזריק את הכמות וברצף זמן כמוהו. הוא לקח סיכון גדול עם הצורה שהוא השתמש, והצליח לשבור שיא, אבל זה גבה מחיר לא פשוט.
אני מאמין שעכשיו שהוא קבע רף מסוים, אחרים שמשתמשים בחומרים יכולים לפרוס את זה יותר, ולהגיע לשם עם קצת סובלנות, ואני מאמין שנראה מישהו שובר את זה עוד מעט.

מבין מה אתה אומר אבל אתה קצת מזלזל בגנטיקה שלו...כאילו הכל זה החומרים (כאילו זה עניין של הזרקות וזהו) הוא היה שחיין בין הטובים בבריטניה לגילו ממה שידוע לי עוד לפני שהוא ידע מה זה משקולות, הבחור נולד לספורט.

8h7b5vzuqi901.jpg

זה הוא בגיל 16 (כן 16 אתה לא מתבלבל) גם אני חטפתי סחרחורת לאיזו דקה. תנסה להיזכר איך נראים נערים בני 16 לרגע, יש אנשים שהם פשוט משהו אחר, לא כל בני האדם שווים - נקודה. תסתכל על התמונה רואים כבר פה שהוא פצצת טסטוסטרון מתקתקת ל500 קילו דדליפט. הבן אדם היה ''בנחיתות גנטית'' בגלל הגובה שלו בstrongman אז הוא היה חייב לעלות במשקל בצורה קיצונית כדי לשקול כמו הbig boys (שהם ענקיים וגם ככה בעודף משקל) אין פה לאט ובטוח הוא היה חייב לסיים עם זה. הוא לא יכל להיות 200 קילו כמה שנים, האמת אני ממש אוהב את אדי וצפיתי בדוקומנטריים שהוא מדבר שם על התהליך והרצון העז. לא יודע אלחנן.....כדי להגיע למקום ה1 אתה צריך לתת הכל אני לא חושב שזה ''לאט ובטוח'' אחרת מישהו יעשה את זה מהר ואתה כבר לא תהיה.....ראשון. לא מדבר מניסיון אלא מצפייה מהצד!

מבין מה אתה אומר אבל אתה קצת מזלזל בגנטיקה שלו...כאילו הכל זה החומרים (כאילו זה עניין של הזרקות וזהו) הוא היה שחיין בין הטובים בבריטניה לגילו ממה שידוע לי עוד לפני שהוא ידע מה זה משקולות, הבחור נולד לספורט.

8h7b5vzuqi901.jpg

זה הוא בגיל 16 (כן 16 אתה לא מתבלבל) גם אני חטפתי סחרחורת לאיזו דקה. תנסה להיזכר איך נראים נערים בני 16 לרגע, יש אנשים שהם פשוט משהו אחר, לא כל בני האדם שווים - נקודה. תסתכל על התמונה רואים כבר פה שהוא פצצת טסטוסטרון מתקתקת ל500 קילו דדליפט. הבן אדם היה ''בנחיתות גנטית'' בגלל הגובה שלו בstrongman אז הוא היה חייב לעלות במשקל בצורה קיצונית כדי לשקול כמו הbig boys (שהם ענקיים וגם ככה בעודף משקל) אין פה לאט ובטוח הוא היה חייב לסיים עם זה. הוא לא יכל להיות 200 קילו כמה שנים, האמת אני ממש אוהב את אדי וצפיתי בדוקומנטריים שהוא מדבר שם על התהליך והרצון העז. לא יודע אלחנן.....כדי להגיע למקום ה1 אתה צריך לתת הכל אני לא חושב שזה ''לאט ובטוח'' אחרת מישהו יעשה את זה מהר ואתה כבר לא תהיה.....ראשון. לא מדבר מניסיון אלא מצפייה מהצד!
מדהים.

אני מדבר על סמך ידע או שאתה סתם זורק דברים לאוויר שאתה כותב שהוא הזריק הרבה יותר מכולם
לדעתי יש לך משהו נגד מזריקים

אלחנן מסתלבט עלי.....😅
לא, באמת לא ידעתי את כל זה עליו. אני עדיין חושב שהוא פגע בעצמו כדי להגיע לאן שהוא הגיע, ויש סיכוי לעבודה איטית של מישהו נדיר כמוהו לשבור את השיא.
אני מדבר על סמך ידע או שאתה סתם זורק דברים לאוויר שאתה כותב שהוא הזריק הרבה יותר מכולם
לדעתי יש לך משהו נגד מזריקים
זה לא סוד שאני נגד מוזרקים.
אבל לכל העוקבים אחריו בתחרות שלו, היה לו התקדמות מטורפת לפני התחרות, שהיה ברור שהוא הזריק ברמה מכובדת מאוד כדי להגיע לתוצאה של השיא שהוא הגיע אליו. לכל מתאמן שיש הקפצה כל כך גדולה פתאום, תולים את זה בכמות מוגברת של חומרים. ו"פתאום" הוא לא מרגיש טוב. אני חושב שזה ברור הקשר של הדברים.

• פותח/ת השרשור
לא, באמת לא ידעתי את כל זה עליו. אני עדיין חושב שהוא פגע בעצמו כדי להגיע לאן שהוא הגיע, ויש סיכוי לעבודה איטית של מישהו נדיר כמוהו לשבור את השיא.

ברור שהוא פגע בעצמו...אבל אל תשכח הוא עדיין חי ונושם והגשים את המטרות שלו, הוא לא נכה או משהו כזה. אם מישהו יגיע ל500 קילו דדליפט בלי לפגוע בעצמו בכלל באיזושהי צורה אז הוא לא בן אנוש.

אפשר להתווכח עד מחר מה יותר קל ומה יותר נחשב ומה יותר בריא וכו׳ וכו׳ וכו׳.
האלפנט באר הוא שונה מאוד, נקודה. לכן זה לא בר השוואה.

הסיבה שרצו להתאבד על 501 קילו דדליפט זה שROUGE שמו 50,000$ למי שיצליח לעשות את זה.

זה שיא עולם באלפנט בר וזהו.

לגבי חומרים - יצא לי לשמוע שמועות על הכמויות המפחידות שאדי לקח, אני לא בטוח כמה מזה אמיתי וכמה לא.

במקרה יצא לי לשמוע אנקדוטות קטנות לגבי הכמויות שת׳ור לוקח - אני מבטיח שזה לא משהו קרוב להגיוני / סביר / בריא.

ברור שהוא פגע בעצמו...אבל אל תשכח הוא עדיין חי ונושם והגשים את המטרות שלו, הוא לא נכה או משהו כזה. אם מישהו יגיע ל500 קילו דדליפט בלי לפגוע בעצמו בכלל באיזושהי צורה אז הוא לא בן אנוש.
בהחלט מרשים מה שהוא עשה. וזה הישג עצום. אבל מוקדם מידי לומר שהוא לא נכה, אנחנו נראה בשנים הקרובות את המצב הבריאותי שלו, אני מקווה שהוא יחזור להיות נורמלי, ושלא ניגרם לו נזק רציני מידי. זה תחום שמייצרת נכים או מוות.
וכל זה, בגלל שאדי בן אנוש.

לגבי חומרים - יצא לי לשמוע שמועות על הכמויות המפחידות שאדי לקח, אני לא בטוח כמה מזה אמיתי
מה שהם לא מבינים זה שיותר זה לא בהכרח יותר טוב.
לאף אחד אין את המידע הזה,
אבל לדעתי, מה שהשתנה ביו אדי שהרים 463 ב2015, לאדי שהרים 500 ה2016, זה עוד אוכל (לא חומר) וחליפה מלאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית