הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Elephant Bar Deadlift ניסיון ל501 קילו (תור)

• פותח/ת השרשור MonkeyD
  • פורסם בתאריך

MonkeyD

מושעה
3,011
2,079
נק' מוניטין:
3,341
3,011
2,079
ראיתי את הכל בLIVE היה מדהים.

לקטעים המעניינים:

1:04:45 לכניסה השניה של תור (Elephant Bar World record)

1:21:35 ניסיון World record של בריאן שואו (אחרי שתור קבע אחד כמה דקות לפני)

1:23:53 ניסיון World record של כל הזמנים בדדליפט (501 קילו)

אם אתם רוצים תעבירו קצת אחורה לראות את הדרמה והכניסה.

''ספוילר'':

31427965.png

נערך לאחרונה:
משהו ששווה לציין:
ב2017 כשאדי זכה באיש החזק בעולם, אחרי שבוע באפריקה בשמש , אחרי תחרות של הheatים לקראת הגמר, אחרי 15 חזרות סקוואט כבדות ומשיכת מטוס אדי משך 472.5 ביחסית קלות, בלי ״למות״ אחרי זה.

ואמר בראיון אחרי זה שלו היה רענן באותם רגעים הוא מאמין שהיה יכול 520-530

מה שהם לא מבינים זה שיותר זה לא בהכרח יותר טוב.
לאף אחד אין את המידע הזה,
אבל לדעתי, מה שהשתנה ביו אדי שהרים 463 ב2015, לאדי שהרים 500 ה2016, זה עוד אוכל (לא חומר) וחליפה מלאה.
אין ספק שלא.
יש גם פונקציה שטבעיים לרוב לא מבינים, כמה כמות של חומר אתה יכול בכלל לשרוד. מעבר להשלכות לטווח הארוך, יש השלכות לטווח קצר שכנראה יפגעו יותר מאשר הכוח שעוד חומר יתן.

אפשר להתווכח עד מחר מה יותר קל ומה יותר נחשב ומה יותר בריא וכו׳ וכו׳ וכו׳.
האלפנט באר הוא שונה מאוד, נקודה. לכן זה לא בר השוואה.

הסיבה שרצו להתאבד על 501 קילו דדליפט זה שROUGE שמו 50,000$ למי שיצליח לעשות את זה.

זה שיא עולם באלפנט בר וזהו.

לגבי חומרים - יצא לי לשמוע שמועות על הכמויות המפחידות שאדי לקח, אני לא בטוח כמה מזה אמיתי וכמה לא.

במקרה יצא לי לשמוע אנקדוטות קטנות לגבי הכמויות שת׳ור לוקח - אני מבטיח שזה לא משהו קרוב להגיוני / סביר / בריא.

רק 50 אלף דולר?! ,זה מה שספורטאים ברמה עולמית מרוויחים?! , עלוב ביותר,נשמע לא הגיוני

9 מ״ל טסט ביום, אין לי מושג לאורך כמה זמן וכו׳.
רק 50 אלף דולר?! ,זה מה שספורטאים ברמה עולמית מרוויחים?! , עלוב ביותר,נשמע לא הגיוני
ספציפית בסטרונגמן יש יחסית הרבה מאוד כסף ביחס לענפי ספורט כוח אחרים כולל הרמת משקולות וכו׳.

הבעיה היא שרק 0.1%~ מהמתחרים רואים כסף מזה.

9 מ״ל טסט ביום, אין לי מושג לאורך כמה זמן וכו׳.

ספציפית בסטרונגמן יש יחסית הרבה מאוד כסף ביחס לענפי ספורט כוח אחרים כולל הרמת משקולות וכו׳.

הבעיה היא שרק 0.1%~ מהמתחרים רואים כסף מזה.
9000 מג ביום?

1 מ״ל טסט זה בדר״כ 250 מ״ג.
ככה שיוצא 2250 מ״ג ביום.

המקור מידע שלי יחסית אמין, אבל מנגד מי יודע אולי הוא לקח ככה שבוע אחרון לפני תחרות ולא לאורך חודשים.

1 מ״ל טסט זה בדר״כ 250 מ״ג.
ככה שיוצא 2250 מ״ג ביום.

המקור מידע שלי יחסית אמין, אבל מנגד מי יודע אולי הוא לקח ככה שבוע אחרון לפני תחרות ולא לאורך חודשים.
לא היה את הבילדר הזה שלקח 10 גרם בשבוע ומת? נשמע קצת מוזר שטור חי

ת׳ור מוקף באנשי מקצוע מעולים, אם הוא לוקח כמויות מטורפות תהיה בטוח שהוא יודע לאזן את זה עם אורח חיים בריא והתאוששות מקסימלית.

הבנאדם אוכל ורטיקל דיאט (יכול לפרט אם תרצה) ועושה הליכות קצרות 3 פעמים ביום, ישן עם CPAP ועושה ה-מ-ו-ן על מנת לוודא שהוא מתאושש בצורה מיטבית.

ת׳ור מוקף באנשי מקצוע מעולים, אם הוא לוקח כמויות מטורפות תהיה בטוח שהוא יודע לאזן את זה עם אורח חיים בריא והתאוששות מקסימלית.

הבנאדם אוכל ורטיקל דיאט (יכול לפרט אם תרצה) ועושה הליכות קצרות 3 פעמים ביום, ישן עם CPAP ועושה ה-מ-ו-ן על מנת לוודא שהוא מתאושש בצורה מיטבית.
אשמח לפירוט

רק יודע על הדיאטה הזו שהיא של אפדרינג (הממציא של הcooler!), ושאוכלים בה אורז ובשר טחון, אשמח אם תוכל לפרט על העקרונות שלה ולמה היא טובה וכמה היא בריאה מחוץ להיבט האימונים

הרעיון מאוחרי VD של סטן,
זה להחליף מזונות שמעודדים גז (ברוקולי, כרוב, קטניות, שיבולת שועל וכדומה) במזונות קלים לעיכול (אורז, תרד, גזר)
בכללי הוא מעודד אכילת ירקות בעיקר
וחוץ מארוחת הבוקר שלו (ביצים)
הכל אורז לבן, ובשר בקר כלשהו (לרוב טחון עם תרד ואבקת עצמות עוף או משהו כזה שאין בארץ)
אחרי כל ארוחה הוא מדבר על 10 דקות הליכה כדי לסייע לעיכול + טוען שזה עוזר לפחמימות להיאגר כגליקוגן.
שינה:
להימנע מטכנולוגיה לפני השינה.

הרעיון מאוחרי VD של סטן,
זה להחליף מזונות שמעודדים גז (ברוקולי, כרוב, קטניות, שיבולת שועל וכדומה) במזונות קלים לעיכול (אורז, תרד, גזר)
בכללי הוא מעודד אכילת ירקות בעיקר
וחוץ מארוחת הבוקר שלו (ביצים)
הכל אורז לבן, ובשר בקר כלשהו (לרוב טחון עם תרד ואבקת עצמות עוף או משהו כזה שאין בארץ)
אחרי כל ארוחה הוא מדבר על 10 דקות הליכה כדי לסייע לעיכול + טוען שזה עוזר לפחמימות להיאגר כגליקוגן.
שינה:
להימנע מטכנולוגיה לפני השינה.

תזונה של אנשים שצריכים לאכול 10,000 קלוריות ביום ולשרוד את זה, פחות מדבר אל מי שאוכל 2000-3000 כנראה

8a57cd2bc79a2ca871007d22d939ecba.jpg

יצא לי לקרוא את ״הספר״ של הורטיקל דיאט, אולי אפילו פעמיים.
זה מאוד קל לקריאה ולוקח סביב 10-20 דקות. אני בטוח שגוגל יוכל לקשר אתכם למקור סביר או אפילו לשלם כמה דולרים על זה.

העקרון הוא לצרוך מזונות ספציפיים למיקרונוטריאנטס כמו - תפוזים, תרד, מיץ חמוציות, שקדים, בטטה, פלפל, ביצים וכו׳ ... את כל אלה צורכים בכמויות קטנות יחסית על מנת לקבל את הויטמינים שהגוף צריך.
את כל השאר צורכים בקר (או כל בשר אדום אחר) ואורז לבן, שזה יהיה רוב התזונה היומית שלך.

ה״שיטה״ שלו יכולה להתאים לכל סוג דיאטה - דל פחמימה, דל שומן, קיטו, IF וכו׳. היא לא מבוססת מאקרו (ערכים) אלא מבוססת מיקרו (ויטמינים וכו). הוא ממליץ על ערכים באופן כללי למטרות שונות בספר.

היתרון של השיטה הזאת - מאוד קל ליישום. האוכל פשוט, לא יקר יחסית וקל להכנה.
החסרון של השיטה הזאת - משעמם טילים ואם אתה מכין בשר בקר אורז וציר עוף לרוב זה יצא די מגעיל. אני אכלתי את זה די הרבה וצריך למצוא דרך לתבל את זה (השתמשתי ברוטב סויה ורוטב ברביקיו / טריאקי / חרדל).

מבחינת דעות / חוות דעת של אנשים אחרים, הדבר השלילי היחיד ששמעתי על זה הוא ״הוא לא המציא משהו חדש״ שזה נכון, אבל הוא הצליח להפוך ״לאכול בריא עבור ספורט״ למשהו מאוד קל ליישום.

בנוסף כמו שאושר אמר, הוא ממליץ על מאכלים שקל לצרוך מבחינת גזים, אתה לא תהיה נפוח ותוכל לצרוך אותם בכמויות גבוהות.

יש עוד המלצות מעבר לתזונה לגבי שינה, הליכה וכו׳.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית