הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שמן לתחזק מוט

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
שאלה למי שמחזיק מוט משלו,
הגיע אליי בשעה טובה המוט Texas Deadlift Bar חדש ויפה, ואני רוצה לשמור עליו כך.
ראיתי שהרבה בחו"ל ממליצים על שמן 3in1 בשביל לתחזק אותו, אבל לא מוכרים אותו בארץ.

לפני שאני מזמין משהו מחו"ל, יש תחליף טוב בארץ?

3in1 זה בעיקר שמן WD40 רגיל שקל למרוח, זה לא משהו מטורף, גם WD40 רגיל יעשה את העבודה

• פותח/ת השרשור
קודם כל מזל טוב 😃

תוכל לספר מה העלויות מבחינת המיסים ומה התהליך?
הזמנתי מהאתר הרשמי של החברה באמצעות חברת השילוח idgu. הם נותנים הצעת מחיר סופית כוללת הכל ושולחת את המוצר. יצא לי 2600 ש"ח שזאת משמעותית האופציה הכי זולה.

3in1 זה בעיקר שמן WD40 רגיל שקל למרוח, זה לא משהו מטורף, גם WD40 רגיל יעשה את העבודה
מקריאות של תגובות של אנשים הבנתי שwd40 לא מומלץ למריחה על הshaft עצמו, הבנתי שהוא שונה מה3in1.

wd40 מסיר חלודה ,הוא לא מוגדר כשמן ,הוא מסיר שמן .
יש לי אוהיו באר מושחר של רוג ,אני גם מחפש שמן

מקריאות של תגובות של אנשים הבנתי שwd40 לא מומלץ למריחה על הshaft עצמו, הבנתי שהוא שונה מה3in1.
מסרטונים שאני ראיתי מדברים שעדיף 3IN1, אבל זה לא הבדל משמעותי

wd40 מסיר חלודה ,הוא לא מוגדר כשמן ,הוא מסיר שמן .
אתה לא צריך שהמוט יהיה משומן, אלא מוגן, שמן צריך רק לשרוול

שמן מבצע הגנה,WD40 מוריד את השמן,בטווח הקצר הוא מגן,בטווח הארוך הוא חושף את המתכת.

שמן מבצע הגנה,WD40 מוריד את השמן,בטווח הקצר הוא מגן,בטווח הארוך הוא חושף את המתכת.
לא יודע מאיפה הבאת את זה, WD40 פר הגדרה הוא שמן, ובין שאר הפעולות שלו זה הגנה על מתכות.
אולי הוא עוזר להוריד שמן מכונות וחומרים שומניים אחרים, אבל הוא שמן לכל דבר

שאלה למי שמחזיק מוט משלו,
הגיע אליי בשעה טובה המוט Texas Deadlift Bar חדש ויפה, ואני רוצה לשמור עליו כך.
ראיתי שהרבה בחו"ל ממליצים על שמן 3in1 בשביל לתחזק אותו, אבל לא מוכרים אותו בארץ.

לפני שאני מזמין משהו מחו"ל, יש תחליף טוב בארץ?
מזל טוב!!!

כמו שקוצר כתב.

Please Note: Like any fine piece of machined steel, a bare steel barbell will require some upkeep. Occasionally brushing the bar down with 3-in-1 oil or WD-40 will create a beautiful patina look. This is how bars were made for decades and it really does produce an unmatched feel.

Rogue Ohio Deadlift Bar

לא יודע מאיפה הבאת את זה, WD40 פר הגדרה הוא שמן, ובין שאר הפעולות שלו זה הגנה על מתכות.
אולי הוא עוזר להוריד שמן מכונות וחומרים שומניים אחרים, אבל הוא שמן לכל דבר
אני זוכר שהמכונאי אמר לי בשום פנים ואופן לא לשמן איתו את השרשרת באופנוע, הוא שימש רק לניקוי של הנשק,ולא לשימון.
אנסה להשתמש,נהיו לי ג'ינג'ים על המוט,זה מכער אותו

אני זוכר שהמכונאי אמר לי בשום פנים ואופן לא לשמן איתו את השרשרת באופנוע, הוא שימש רק לניקוי של הנשק,ולא לשימון.

הוא אמר לך לא למרוח wd40 על השרשרת כי זה יתפוס המון חול,זאת הסיבה היחידה.(לומד מכונאות)

• פותח/ת השרשור
הוא אמר לך לא למרוח wd40 על השרשרת כי זה יתפוס המון חול,זאת הסיבה היחידה.(לומד מכונאות)

זאת בדיוק הסיבה שהבנתי שלא כדאי בגללה להשתמש בwd40, הוא תופס המון אבק(משהו כזה? לא מבין כלום בשמנים).
בכל מקרה שמן 3in1 לא עולה יקר גם אם משלוח מחו"ל, אבל הבנתי שאפשר להחליף אותו בשמנים כמו שמן מנוע או דברים כאלה, פשוט לא סגור בדיוק איזה(שוב, לא מבין בזה כלום...).

וכנראה כי שרשרת תצטרך גם שמן עם יותר לובריקציה, כמו שמן מכונות, לא?

שמן שנועד לשרשרות של אופנע הוא לא מיוחד בכלום,הדבר היחידי שמיוחד בו שהוא לא מושך לכלוך.
אם תרסס wd40 על כל דבר ותעביר עליו חול החול יתפס חזק.

וכן אריק wd תופס לכלוך ואם תשים אותו בשרשרת אופנע תוך שעה כל העסק טחון מחול.

אבל כל עוד זה על מוט,אין סיבה שלא יהיה אחלה.

בעזהי"ת

WD40 לא רק משמן, אלא תחילה לכל גם ממיס. מהסיבה הזו נחמד מאוד להשתמש בו לניקוי-שימון ראשוני של מוט משקולות, כמו גם נשק, אבל לאחר מכן כדאי לרסס אותו בשמן ללא ממיס. נניח, זה.

זאת לא הסיבה היחידה
wd40 פוגם בגומיות האטימה שבשרשרת האופנוע והינו שמן דליל יחסית. שמן יעודי לשרשרת של אופנוע צמיג יותר ודביק יותר כדי להשאר על השרשרת גם במהירויות גבוהות

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

WD40 לא רק משמן, אלא תחילה לכל גם ממיס. מהסיבה הזו נחמד מאוד להשתמש בו לניקוי-שימון ראשוני של מוט משקולות, כמו גם נשק, אבל לאחר מכן כדאי לרסס אותו בשמן ללא ממיס. נניח, זה.

מעולה,
יש לך מושג אם כל שמן לנשק יתאים? אני אחפש חנות באיזור שלי.

בעזהי"ת

מעולה,
יש לך מושג אם כל שמן לנשק יתאים? אני אחפש חנות באיזור שלי.

אני מאמין שבכל ריקושט תמצא גם משהו בסגנון WD40 וגם תרסיס לשימון נשק. אם אתה מניח את הטקסס באזור נקי מאבק, אתה לא צריך WD40, אבל אם אתה משתמש בו באזור מאובק או פתוח - עדיף את שניהם.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אני מאמין שבכל ריקושט תמצא גם משהו בסגנון WD40 וגם תרסיס לשימון נשק. אם אתה מניח את הטקסס באזור נקי מאבק, אתה לא צריך WD40, אבל אם אתה משתמש בו באזור מאובק או פתוח - עדיף את שניהם.

הוא יושב במחסן יחסית מאובק בחדר כושר.
התרסיס לשימון נשק אני מבין שהוא כמו ה3in1 oil, ופשוט לשמן איתו פעם בשבועיים את הshaft? ומה בעצם השימוש של הWD40(הוא לא עושה בדיוק ההפך וימשוך אבק למוט?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית