עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזמנתי מהאתר הרשמי של החברה באמצעות חברת השילוח idgu. הם נותנים הצעת מחיר סופית כוללת הכל ושולחת את המוצר. יצא לי 2600 ש"ח שזאת משמעותית האופציה הכי זולה.קודם כל מזל טוב 😃
תוכל לספר מה העלויות מבחינת המיסים ומה התהליך?
מקריאות של תגובות של אנשים הבנתי שwd40 לא מומלץ למריחה על הshaft עצמו, הבנתי שהוא שונה מה3in1.3in1 זה בעיקר שמן WD40 רגיל שקל למרוח, זה לא משהו מטורף, גם WD40 רגיל יעשה את העבודה
מסרטונים שאני ראיתי מדברים שעדיף 3IN1, אבל זה לא הבדל משמעותימקריאות של תגובות של אנשים הבנתי שwd40 לא מומלץ למריחה על הshaft עצמו, הבנתי שהוא שונה מה3in1.
אתה לא צריך שהמוט יהיה משומן, אלא מוגן, שמן צריך רק לשרוולwd40 מסיר חלודה ,הוא לא מוגדר כשמן ,הוא מסיר שמן .
לא יודע מאיפה הבאת את זה, WD40 פר הגדרה הוא שמן, ובין שאר הפעולות שלו זה הגנה על מתכות.שמן מבצע הגנה,WD40 מוריד את השמן,בטווח הקצר הוא מגן,בטווח הארוך הוא חושף את המתכת.
מזל טוב!!!שאלה למי שמחזיק מוט משלו,
הגיע אליי בשעה טובה המוט Texas Deadlift Bar חדש ויפה, ואני רוצה לשמור עליו כך.
ראיתי שהרבה בחו"ל ממליצים על שמן 3in1 בשביל לתחזק אותו, אבל לא מוכרים אותו בארץ.
לפני שאני מזמין משהו מחו"ל, יש תחליף טוב בארץ?
אני זוכר שהמכונאי אמר לי בשום פנים ואופן לא לשמן איתו את השרשרת באופנוע, הוא שימש רק לניקוי של הנשק,ולא לשימון.לא יודע מאיפה הבאת את זה, WD40 פר הגדרה הוא שמן, ובין שאר הפעולות שלו זה הגנה על מתכות.
אולי הוא עוזר להוריד שמן מכונות וחומרים שומניים אחרים, אבל הוא שמן לכל דבר
אני זוכר שהמכונאי אמר לי בשום פנים ואופן לא לשמן איתו את השרשרת באופנוע, הוא שימש רק לניקוי של הנשק,ולא לשימון.
אנסה להשתמש,נהיו לי ג'ינג'ים על המוט,זה מכער אותו
וכנראה כי שרשרת תצטרך גם שמן עם יותר לובריקציה, כמו שמן מכונות, לא?הוא אמר לך לא למרוח wd40 על השרשרת כי זה יתפוס המון חול,זאת הסיבה היחידה.(לומד מכונאות)
הוא אמר לך לא למרוח wd40 על השרשרת כי זה יתפוס המון חול,זאת הסיבה היחידה.(לומד מכונאות)
וכנראה כי שרשרת תצטרך גם שמן עם יותר לובריקציה, כמו שמן מכונות, לא?
3in1 זה בעיקר שמן WD40 רגיל שקל למרוח, זה לא משהו מטורף, גם WD40 רגיל יעשה את העבודה
אני זוכר שהמכונאי אמר לי בשום פנים ואופן לא לשמן איתו את השרשרת באופנוע, הוא שימש רק לניקוי של הנשק,ולא לשימון.
אנסה להשתמש,נהיו לי ג'ינג'ים על המוט,זה מכער אותו
זאת לא הסיבה היחידההוא אמר לך לא למרוח wd40 על השרשרת כי זה יתפוס המון חול,זאת הסיבה היחידה.(לומד מכונאות)
מעולה,
יש לך מושג אם כל שמן לנשק יתאים? אני אחפש חנות באיזור שלי.
בעזהי"ת
אני מאמין שבכל ריקושט תמצא גם משהו בסגנון WD40 וגם תרסיס לשימון נשק. אם אתה מניח את הטקסס באזור נקי מאבק, אתה לא צריך WD40, אבל אם אתה משתמש בו באזור מאובק או פתוח - עדיף את שניהם.