הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חימום לבנץ' פרס בדמבלים/ חתירה בדמבלים

• פותח/ת השרשור Liran22
  • פורסם בתאריך

Liran22

משתמש מתחיל
269
35
נק' מוניטין:
47
269
35
שלום,
מישהו יכול לתת לי דוגמה לאיך אני מתחמם עם התרגילים האלה? זה התרגילים הראשיים שלי ביום אימון מסויים ולכן אני מניח שצריך לעשות להם חימום קל לפני, אבל אני לא בטוח איך להתחמם אליהם מבחינת אחוזי המשקלים והקפיצות, האם זה כמו בחתירה/ בנץ' עם מוט?

תודה לעונים מראש.

• פותח/ת השרשור
אלו התרגילים הראשונים שאתה עושה לשריר הזה?

כן. אני עושה 4 אימונים בשבוע, עליון תחתון. באימון אחד התרגילים הראשיים שלי זה בנץ פרס וחתירה עם מוט. באימון הזה זה אותו דבר אבל עם דמבלים. אם אתה רוצה לראות את התוכנית, היא פורסמה לא מזמן באחד הפוסטים פה.
אז יש לך מושג איך אני עושה חימום לתרגילים האלו?

אוקיי, תודה. זה יכול לתפוס אותו דבר גם לחתירה עם דמבל אני מניח?
כן. אני עובד גם כן ככה וזה מביא אותי חם לסט ראשון במשקל העבודה שלי.
אני גם לפני האימון נותן כ-10 דקות בהליכון/אופניים (לפי החשק) להתחמם באופן כללי, לאחר מכן מעט מתיחות ואז לעבודה... 😃
בהצלחה!

כן. אני עובד גם כן ככה וזה מביא אותי חם לסט ראשון במשקל העבודה שלי.
אני גם לפני האימון נותן כ-10 דקות בהליכון/אופניים (לפי החשק) להתחמם באופן כללי, לאחר מכן מעט מתיחות ואז לעבודה... 😃
בהצלחה!

מומלץ מתיחות לעשות בסוף האימון ולא בתחילתו, חימום יספיק לפני תחילת האימון

• פותח/ת השרשור
מומלץ מתיחות לעשות בסוף האימון ולא בתחילתו, חימום יספיק לפני תחילת האימון

על פי מה שהבנתי דווקא אין בעיה לעשות מתיחות סטטיות בתחילת האימון אם אחרי זה עושים עושים מתיחות דינמיות.

סרטוני יוטיוב זה יפה והכל,
אבל יש מחקרים בנושא בשנים האחרונות המראות שאין שום יתרון לביצוע מתיחות בתחילת אימון, אלא רק בסופו.

בתמצות, מתיחות לפני תחילת אימון ייגרמו לך לתשישות, מאידך, מתיחות בסוף אימון לטווח הארוך יועילו בשיפור הגמישות וטווח התנועה.

• פותח/ת השרשור
אבל יש מחקרים בנושא בשנים האחרונות המראות שאין שום יתרון לביצוע מתיחות בתחילת אימון, אלא רק בסופו.

בתמצות, מתיחות לפני תחילת אימון ייגרמו לך לתשישות, מאידך, מתיחות בסוף אימון לטווח הארוך יועילו בשיפור הגמישות וטווח התנועה.

אני לא יודע אם אתה מכיר אותו, אבל כל מה שהוא מביא, הוא מבוסס מחקרים. מה שהוא אומר שם זה שאם תבצע מתיחות סטטיות ואחרי זה חימום דינמי זה לא יפגע בך, אני לא יודע על היעילות של זה...
אני אישית מבצע רק חימום דינמי בתחילת האימון, ובסוף האימון מתיחות סטטיות...

גם ריצה? מעניין.. מוזר לי להתחיל ריצה של 10 קמ בלי מתיחות לפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית