הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ישראלבודי ייעוץ

• פותח/ת השרשור Lior98
  • פורסם בתאריך

Lior98

משתמש פעיל
345
17
נק' מוניטין:
20
345
17
שלום חשבתי לקבוע תור אצל ישראלבודי היום התקשרתי אליהם אמרו לי את המחיר ואמרו בשביל לשריין את המקום צריך לשלם 50 שקל דרך אשראי בתור פיקדון זה ככה גם אצלכם? מוזר שבשביל לשריין יום ושעה חובה להשאיר פיקדון מסויים הוא אמר שזה מתקזז במחיר של החבילה ה50 שקל וזה לא 50 שקל בנוסף אבל עדיין מוזר..

וביקשתי את גיל גרנות עקב המלצות רבות אמר שגיל לא מתעסק בפגישות רגילות יותר הוא המנהל ומתעסק בשיתופי פעולה וניהול ישראלבודי אבל יש יועצים תחתיו

לא מכיר את ההתנהלות שלהם אחי,
אבל אם אתה כ"כ רוצה לקבל יעוץ מהם ומתכוון לשלם להם בכ"מ במידה ותעבוד איתם,
לא רואה בעיה לשלם 50 ש"ח ולהפגין רצינות לגבי המפגש.

יש בזה היגיון רב, אנשים נוטים לקבוע תור ולבטל ובכך לגרום לעסק להפסיד לקוחות פוטנציאלים אחרים.
אם אתה מתכוון לקחת ייעוץ אז לא מבין מה הבעיה עם זה? אני בטוח שלאחר שתשלם 50 ש"ח ובמידה ולא תוכל להגיע במועד שנקבע תוכל להתקשר ולשנות מועד.

• פותח/ת השרשור
יש בזה היגיון רב, אנשים נוטים לקבוע תור ולבטל ובכך לגרום לעסק להפסיד לקוחות פוטנציאלים אחרים.
אם אתה מתכוון לקחת ייעוץ אז לא מבין מה הבעיה עם זה? אני בטוח שלאחר שתשלם 50 ש"ח ובמידה ולא תוכל להגיע במועד שנקבע תוכל להתקשר ולשנות מועד.

הבנתי ומה לגבי גיל גרנות? ציפיתי שהוא זה שיעשה את הייעוץ כי עליו שמעתי את כל הביקורות שלא יביאו לי איזה מישהו אחר בלי ניסיון באמת הוא לא עושה פגישות?

הבנתי ומה לגבי גיל גרנות? ציפיתי שהוא זה שיעשה את הייעוץ כי עליו שמעתי את כל הביקורות שלא יביאו לי איזה מישהו אחר בלי ניסיון באמת הוא לא עושה פגישות?

כבר כמה שנים שהוא לא עושה פגישות, תבקש את חיים קנפו, הוא מקצוען לא פחות.

• פותח/ת השרשור
כבר כמה שנים שהוא לא עושה פגישות, תבקש את חיים קנפו, הוא מקצוען לא פחות.

האמת שקבעתי ברמת גן לא אמרו לי את השם של היועץ והיום קיבלתי הודעה שהפגישה היא לחיים קנפו ככה שכנראה יש לי מזל...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית