הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירי התאומים ברגליים פשוט לא גדלים

aesthetic

משתמש מתחיל
127
2
נק' מוניטין:
-1
127
2
נתונים:
גיל 23
משקל 75
גובה 1.78

מתאמן שנה וחצי רצוף.
אני כרגע בתקופת מסה לאחר חיטוב טוב, זה החודש השלישי במסה וכל הגוף גדל יפה מאוד כולל שרירי הארבע ראשי אבל בעיה אחת...

שריר התאומים פשוט לא גדל, הוא נראה שטוח לגמרי ברמה שזה לא נראה פרופרציואנלי לגוף.

בנוסף לחדר כושר אני רץ 3 פעמים בשבוע ומבחינת רגליים זה התוכנית נכון להיום:

דד ליפט 6x4
סקוואט: 8x4
לחיצת תאומים בעמידה עם מוט עלי 8x3
לחיצת תאומים במכונה 8x3.

זה גנטיקה או שיש מה לעשות עם זה?

קודם כל סבלנות. כמו כל דבר, ברור שיש גנטיקה ויש עבודה והתשובה נמצאת ביניהם. לא אמרת כמה פעמים אתה עובד על תאומים בשבוע וכמה אתה מרים בתרגילים. בכל מקרה, תמשיך לעבוד על זה. חוץ מזה, אם אתה רץ ואז עובד על תאומים אחר כך, אז ברור שזה לא יהיה אופטימלי. תמשיך לרוץ כי זה מאוד חשוב, אבל תנהל עומסים נכון. תוודא שאתה עובד על הגסטרוקנמיוס ועל הסולאוס. תרגיל בישיבה ותרגיל בעמידה/ במכונה של הלחיצת רגליים.

אנשים עם פלאטפוס (flat feet), לא מניחים את המשקל של הגוף על הבהונות של הרגל, בגלל ששריר כף הרגל חלשים. כך שהם דורכים תמיד על העקב, הבהונות נוטות להצביע כלפי חוץ. וכתוצאה מזה, הם לא מפעילים את שרירי התאומים בהליכה שלהם, ושריר התאומים לא מתפתחים.
אז אם אתה כמוני שיש לך flat feet, אז יש לך בעיה שכל האימונים שידועים לי לא יועילו לך.
תאומים זה שריר קשוח לעבוד עליו, זה מאוד ענין גנטי.
ניסתי קפיצות בחבל, ועבודה ספציפית עליהם, אני גם תקוע איתם.
לאחרונה הרגשתי אותם עובדים חזק בסומו דדליפט, אני אופטימי, ומקווה לראות עם זה יצליח לשנות את הגנים המעצבנים שלי.
בהצלחה.

משהו יןדע איך עובדים על 2 השרירים של התאומים אם אין מכשיר בחדר כושר מיוחד לתאומים בישיבה?
לפי מה שהבנתי אחד השרירים של התאומים עובד רק בישיבה

משהו יןדע איך עובדים על 2 השרירים של התאומים אם אין מכשיר בחדר כושר מיוחד לתאומים בישיבה?
לפי מה שהבנתי אחד השרירים של התאומים עובד רק בישיבה
אתה יכול לשבת על ספסל, להניח את בהונות הרגליים על שני משקולות אחד על גב השני, או קופסה קטנה. כך שהעקב לא תגיע לריצפה.
מניח משקולות על הברכיים, ומבצע כיווץ של התאומים על ידי הרמה של המשקולות עם הרגליים.

אתה יכול לשבת על ספסל, להניח את בהונות הרגליים על שני משקולות אחד על גב השני, או קופסה קטנה. כך שהעקב לא תגיע לריצפה.
מניח משקולות על הברכיים, ומבצע כיווץ של התאומים על ידי הרמה של המשקולות עם הרגליים.
תודה!
אנסה היום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית