הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה אומרים על התוכנית אימון הזו

• פותח/ת השרשור aviaaad
  • פורסם בתאריך

aviaaad

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
-11
41
0
אהלן. אני בן 24 1.85 משקל 83. מתאמן כל חיי אבל בתקופה האחרונה קצת יותר ברצינות. ראיתי פה בלינקיה הצעות לתוכניות אימון. חשבתי בהתחלה ללכת על הfbw אבל אני אוהב להתאמן הרבה וזה מיועד ל3 פעמים בשבוע בלבד. השאלה היא כמה זה קריטי אם אשנה דברים קטנים כמו תרגילון לכתף אחורית למשל וחתירה רגילה במקום הבטי בר?
כמה זה גרוע אם אתאמן 5 פעמים בשבוע?
ואם יש לכם עוד הערות על התוכנית אשמח לדעת

קבצים מצורפים

• S90309-140946.jpg
    S90309-140946.jpg
    KB 53 · צפיות: 97
  • S90309-140943.jpg
    S90309-140943.jpg
    KB 48.7 · צפיות: 91
אין לך מה להתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע, זה יעשה יותר נזק מתועלת. תעשה את התכנית עם השינויים הקטנים שאמרת ותתקדם במשקלים כל אימון.

• פותח/ת השרשור
אין לך מה להתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע, זה יעשה יותר נזק מתועלת. תעשה את התכנית עם השינויים הקטנים שאמרת ותתקדם במשקלים כל אימון.
זה אומר שבן אימון אחד של חזה למשל עד האימון הבא יכול להיות גם חמישה ימים בלי שהתאמנתי על השריר.. למה שהוא יגדל במקרה הזה?
ומתי כן מתחילים להתאמן יותר מ3 אימונים בשבוע. כל הסוסים שאני מכיר מתאמנים גם 7-8 פעמים בשבוע

זה אומר שבן אימון אחד של חזה למשל עד האימון הבא יכול להיות גם חמישה ימים בלי שהתאמנתי על השריר.. למה שהוא יגדל במקרה הזה?
ומתי כן מתחילים להתאמן יותר מ3 אימונים בשבוע. כל הסוסים שאני מכיר מתאמנים גם 7-8 פעמים בשבוע
אני לא יודע איזה סוסים אתה מכיר, אבל כל בנאדם שמבין באימונים יגיד לך שזה מיותר לגמרי להתאמן כל כך הרבה. לא כל מי שנראה גדול בגוף מבין באימונים. ככה זה אמור להיות שיש לך לחיצת חזה כל אימון שני. ככה תוכל להתקדם במשקלים ולגדול.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איזה סוסים אתה מכיר, אבל כל בנאדם שמבין באימונים יגיד לך שזה מיותר לגמרי להתאמן כל כך הרבה. לא כל מי שנראה גדול בגוף מבין באימונים. ככה זה אמור להיות שיש לך לחיצת חזה כל אימון שני. ככה תוכל להתקדם במשקלים ולגדול.
אמרו לי משתמשים פעילים בפורום הזה ומפוסטים אחרים שמתחילים כן יכולים להתאמן 4-5 פעמים בשבןע. קראתי גם שאחרי שאתה לא מתאמן על שריר 72 שעות הוא בירידה .
אשמח אם עוד משתמשים יגידו לי מה הם חושבים בנושא

בתור מתחיל אין שום סיבה שתתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע. מה יקרה אם תלך על זה בכל זאת:
1. לא תתקדם או תתקדם פחות.
2. פציעות.
3. ימאס לך ואתה תפרוש.
לא יודע מי אמר לך להתאמן 4-5 פעמים בתור מתחיל אבל הבנאדם הזה לא יודע דבר בנוגע לאימונים.

• פותח/ת השרשור
בתור מתחיל אין שום סיבה שתתאמן יותר מ3 פעמים בשבוע. מה יקרה אם תלך על זה בכל זאת:
1. לא תתקדם או תתקדם פחות.
2. פציעות.
3. ימאס לך ואתה תפרוש.
לא יודע מי אמר לך להתאמן 4-5 פעמים בתור מתחיל אבל הבנאדם הזה לא יודע דבר בנוגע לאימונים.
ימאס לי ממש לא. אני כבר כמה שנים מתאמן פשוט לא יכול להגיד שהתקדמתי כל כך בסנדרטים של מסה. המשקלים שאני מרים בבנץ וסקווט די נמוכים אבל בשאר המתקנים אני די מתקדם.(חזה בשיפוע חיובי 25 כל משקולת, לחיצת כתפיים גם, פרפר במכונה 80 קילו...)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית