הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

4 חודשים הורמונאלים יוצאים לדרך,מוזמנים כולם להיכנס

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
אהלן חברים, היום התחיל מסע של 4 חודשים שעליו אפרט הכל מהכל בהמשך.

רקע
תיכננתי להתחיל את זה בקיץ אבל אילוצים מסויימים גרמו לי להתחיל עכשיו,אני בן 22,זה הסייקל השלישי שלי(או השני?,תלוי איך סופרים) נתתי בגיל 18-19 כמה שבועות של טסט אבל זה היה מעשה די דבילי ולא מוצלח אז אני לא באמת סופר אותו כסייקל.
יש לי ידע די נרחב בפיזיולוגיה,אנטומיה והורמונים,אני שוקל 97 וגובה 1.78.לא הזרקתי כבר חצי שנה

מטרות
מטרת על - 140 בנץ פרס לעבודת נפח של 4x8
מטרות ביניים - משקל גוף 103 , להגדיל את הטרפזים , 25 מתח

השיטה
יצירת עומס תמידי לשריר בצורת עבודה של AB ויצירת סביבה אנאבולית 24/7(בעזרת טסטוסטרון וננדרולון) בשביל לאפשר התאוששות מקסימלית,תוך מתן דגש קריטי על שינה וצריכת חלבון של לפחות 300 גרם ליום.

פירוט התכנית
שבועיים ראשונים של טסט בלבד כשבשבוע הראשון(החל מהיום) מתבצע פרונטלואד של 1000מג במהלך השבוע.
במהלך השבועיים האלה אני אתסף את עצמי ב טי3 וdnp בשביל לרדת כמה קילוגרמים לפני שמתחילים מסה בכל הכוח.
מרגע סיום החיטובון הזה אני מתחיל 3 חודשים של טסט (אנטט,500 לשבוע) וננדרולון ( דקה, 400 לשבוע)
או הגעה ליעד שהצבתי בתחילת המאמר.
ז"א ששלב המסה נעצר לאחר 3 חודשים או כשאגיע למטרה שהצבתי,מה שיגיע קודם.

בסיום שלב זה,מתחיל שלב השימור.
בשלב השימור אני על טסט בלבד(אנטט 250-300)

מטרות השימור
מטרת על - לשמור על מקסימום עצימות וכמה שיותר נפח שהשגתי בשלב המסה

מטרות ביניים - הורדת אחוזי שומן

השיטה
הורדת נפח עבודה במעט,שמירה על עצימות גבוהה וחתיכה של קלוריות עד להגעה לגרעון,תוך שמירה על צריכת חלבון גבוהה

שלב זה יימשך חודש אחד ויכין אותי לכניסה לpct.

Pct
יבוצע 14 ימים אחרי זריקה אחרונה למשך 28 ימים
100 כלומיד
40 נולבה
לשבועיים ראשונים
(אולי העמסה קטנה של שניהם ביום הראשון)
ו50 כלומיד
20 נולבה
לשבועיים האחרונים

ארימידקס ודוסטינקס לפי הצורך, כנראה פעמיים בשבוע,חצי כדור מכל אחד בכל מנה. סה"כ כדור בשבוע מכל אחד.

לטרוזול בהישג יד.

אני לא אפרט תכנית כי פשוט אין לי כוח לכתוב הכל,אני רק אגיד שזה בצורה של a1,b1,a2,b2 ו בימי שישי שבירת שיא חדש לחמישיה של בנץ פרס/מילטרי(לסירוגין) ובנט אובר
סהכ מתאמן בראשון,שני,שלישי,רביעי,שישי

מה הפציעה?

הולך לתת 3 שלשות ל140 (אולי אפילו 4 שלשות)
עדכונים עוד חצי שעה
בינתיים הושלם :
140x3
140x3
יכלתי לתת את החזרה הרביעית בשני הסטים לדעתי.

עוד חמש-עשר דקות הסט השלישי
כיווץ לא נעים בכלל בחזה אחרי החזרה השנייה:🤦‍♂️:🤦‍♂️:🙁

היחלצות דרמטית וסיום אימון

לא נבדקתי
אבל מעריך שמדובר בדלקת או במתיחה
מנוחה + איבופן + חזרה לשגרה עם הרבה נפח ועצימות נמוכה עזרו לי. כרגע אין כאבים יותר
היום אני מתחיל לחזור להרים כבד

עדיין אפשר לעשות מגוון רחב של אימונים אני מאמין. מגביל אותך רק בלחיצות?
המשכתי לחתור וללחוץ מעל הראש ללא הפרעה כמעט.
אבל כן הרגשתי את זה במתח נגיד

התאמתי את האימונים שלי לפי מה שאני יכול ולא יכול ועבדתי עם הרבה חזרות למשקלים בינוניים ומטה בשביל להזרים דם
אתמול עשיתי בנץ' 130, ל5 טריפלים ללא כאבים בכלל
נראה לי שזהו,נפתרה הבעיה

תקין
כאב לי רק בלחיצת חזה ומתח
לחיצת חזה לי אישית כשיש קפיצה דרמטית במשקלי עבודה יש לי כאבים חדים בין הכתף לחזה אפילו על נונדרלון וזה עובר לי מי אימון לאימון הבנתי שגם לרצועות לוקח זמן "להתאקלם" למרות שנונדרלון נותן לי ביטחון בתרגילים מורכבים עם משקלים כבדים.

לחיצת חזה לי אישית כשיש קפיצה דרמטית במשקלי עבודה יש לי כאבים חדים בין הכתף לחזה אפילו על נונדרלון וזה עובר לי מי אימון לאימון הבנתי שגם לרצועות לוקח זמן "להתאקלם" למרות שנונדרלון נותן לי ביטחון בתרגילים מורכבים עם משקלים כבדים.
כן,זה עניין של רצועות וגידים. התקדמתי בקצב מטורף,הוספתי 20 קילו למוט ב9 שבועות.
השרירים התחזקו אבל שאר האיברים לא עמדו בקצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית