עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הי אני מנסה לבנות תפריט אבל לא כל כך הבנתי לפי מה אני מחשב לפי bmr או rmr ואיך בידיוק מחשבים את זה? יש אולי אתר שעוזר לחשב? מישהו יכול לעזור בבקשה?
אלו הנתונים:
משקל: 86 ק"ג
גובה: 1.64
תודה מראש.
בסוף מצאתי את המדריך הבא: איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוףBMR זה במנוחה מוחלטת
RMR זה לאחר שאתה מוסיף NEAT ו EAT שזה אומר פעולות גופניות יזומות ולא יזומות, אין לזה נוסחא מדוייקת, אתה מוסיף ל BMR השערה של קלוריות ממוצעות ליום שאתה שורף בפעילות גופנית ומנסה, אם לדוגמא אם יצא לך בי אמ אר 1700 קלוריות ועוד 300 קלוריות ממוצע שאתה שורף ביום אז תעשה לך תפריט של 2000 קלוריות, ואם המשקל גוף לא זז סימן שזה הנייטרלי שלך.
בסוף מצאתי את המדריך הבא: איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף
וחישבתי את כמות הקלורי ששורף ביממה לפי הנוסחא שיש שם .. החישוב הזה מדוייק לדעתך?
וניסיתי לעשות דיאטה קטוגנית לפי המלצה של אנשים זה סבבה אני יורד במשקל אבל הבעיה שמרגיש חסר אנרגיה וגם אין גיוון בתפריט.. מה דעתך להמשיך בקטוגנית או לבנות תפריט נורמלי, עד 150 גרם פחמימה ?
החישוב לפי המדריך שפרסמתי הוא יחסית מדוייק? וכמה פחמימות ממליץ להתחיל?אין שום יתרונות בדיאטה קטגונית, להיפך רק חסרונות
תמצא את הניטרלי שלך, ותרכיב לך תפריט בתור התחלה במינוס קלורי של 200 קלוריות ושהתפריט יכלול : חלבון, שומן ופחמימה.
תודה רבה אחי!אין המלצה מסויימת לכמות פחמימות בחיטוב.
תרכיב לך תפריט של 1.6 עד 2 גרם חלבון כפול משקל גוף, ו 0.8 עד 1 גרם שומן ושהשאר ילך לפחמימה.