התחלתי לפני חצי שנה להתאמן הייתי במשקל 56 קילו, והתחלתי בשילוב של כמה וכמה תכניות עם הציוד שהיה ברשותי, והעליתי ל63.5 קילו. לפני חודשיים הפסקתי עם המסה ועכשיו אני חוזר לזה והתחלתי עם תוכנית יותר טובה(בנוסף גם אני קונה עוד פלטות משקל ודברים שהיו חסרים לי כמו מוט w)
אז כרגע אני מטר שבעים, שוקל 63.5.
אני קונה עוד 85 קילו של משקל שאוכל להוסיף לאימונים אז עד עכשיו לא כלכך יכלתי להוסיף הרבה משקל לאימונים מה שאני חושב שמנע גדילה משמעותית יותר.
ואני לא במכון אני במכינה ומתאמן שמה עם מה שיש לי.
התכנית שלי עובדת ככה:
3 פעמים בשבוע
כרגע אני עם יותר חזרות בתרגילים הכבדים בגלל שאין לי מספיק משקל כרגע
סקוואט 4×12×19kg(משקולות יד, כל צד 9.5)
עמידת על הבהונות 4×12×19kg(משקולות יד, כל צד 9.5)
מתח באחיזה רחבה בתוספת של 10 קילו בתיק גב, 10×4
Bent over the row 12×4×9.5kg
לחיצת חזה עם דאבלים 4×12×9.5kg
מקבילים בתוספת משקל של 10 קילו 4×13
לוקח משקולת יד ומרים מצד הגוף לכיוון האמצע ולמעלה לחזה עליון 4×9.5(בצמוד למקבילים במעין סופר סט)(אוריד את התרגיל בהמשך שיהיה לי מספיק משקל ללחיצת חזה)
לחיצת כתפיים 3×12×9.5kg(דאמבלים)
תרגיל לכתף קדמית שלוקחים את היד מאמצע הגוף לצדדים 3×12×9.5kg(דאמבלים) אם יש למישהו הצעה חלופית לתרגיל אשמח כי שמעתי שהוא לא הכי בריא לכתף למרות שאני עושה בטכניקה הנכונה.
טרייספ משקולת יד מאחורי הראש בעמידה 2×15×14.5kg
ברכיאליס קרוס בודי האמר עם משקולת יד או איך שלא קוראים לזה 2×12×11.5kg
בייספס כפיפת מרפקים בעמידה עם משקולת יד 2×12×11.5kg
אשמח לעזרה מה לשפר, מה להוריד להוסיף וכן הלאה.
תודה רבה לכל העוזרים והמייעצים מראש. שוב אני מדגיש כי כרגע אין לי מספיק משקלים להעלות ויש לי רק דאמבלים, ככה שאני די מוגבל, ברגע שאקבל את המשקלים ואת המוט w יהיו לי יותר אופציות להתקדם.
אפ
אני מבין שלא כלכך עונים כאן
אז כרגע אני מטר שבעים, שוקל 63.5.
אני קונה עוד 85 קילו של משקל שאוכל להוסיף לאימונים אז עד עכשיו לא כלכך יכלתי להוסיף הרבה משקל לאימונים מה שאני חושב שמנע גדילה משמעותית יותר.
ואני לא במכון אני במכינה ומתאמן שמה עם מה שיש לי.
התכנית שלי עובדת ככה:
3 פעמים בשבוע
כרגע אני עם יותר חזרות בתרגילים הכבדים בגלל שאין לי מספיק משקל כרגע
סקוואט 4×12×19kg(משקולות יד, כל צד 9.5)
עמידת על הבהונות 4×12×19kg(משקולות יד, כל צד 9.5)
מתח באחיזה רחבה בתוספת של 10 קילו בתיק גב, 10×4
Bent over the row 12×4×9.5kg
לחיצת חזה עם דאבלים 4×12×9.5kg
מקבילים בתוספת משקל של 10 קילו 4×13
לוקח משקולת יד ומרים מצד הגוף לכיוון האמצע ולמעלה לחזה עליון 4×9.5(בצמוד למקבילים במעין סופר סט)(אוריד את התרגיל בהמשך שיהיה לי מספיק משקל ללחיצת חזה)
לחיצת כתפיים 3×12×9.5kg(דאמבלים)
תרגיל לכתף קדמית שלוקחים את היד מאמצע הגוף לצדדים 3×12×9.5kg(דאמבלים) אם יש למישהו הצעה חלופית לתרגיל אשמח כי שמעתי שהוא לא הכי בריא לכתף למרות שאני עושה בטכניקה הנכונה.
טרייספ משקולת יד מאחורי הראש בעמידה 2×15×14.5kg
ברכיאליס קרוס בודי האמר עם משקולת יד או איך שלא קוראים לזה 2×12×11.5kg
בייספס כפיפת מרפקים בעמידה עם משקולת יד 2×12×11.5kg
אשמח לעזרה מה לשפר, מה להוריד להוסיף וכן הלאה.
תודה רבה לכל העוזרים והמייעצים מראש. שוב אני מדגיש כי כרגע אין לי מספיק משקלים להעלות ויש לי רק דאמבלים, ככה שאני די מוגבל, ברגע שאקבל את המשקלים ואת המוט w יהיו לי יותר אופציות להתקדם.
אפ
אני מבין שלא כלכך עונים כאן