עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קריאטין לוקח כבר כמעט שנה ברציפות.
קפאין בכדורים לוקח שנה שלמה ברמה יומית. (2 כדורים ביום).
אוכל מסודר ומגוון. - ויטמינים, מינרלים, ובדיקות דם - הכל מעולה.
תודה לעוזרים .
קריאטין לוקח כבר כמעט שנה ברציפות.
קפאין בכדורים לוקח שנה שלמה ברמה יומית. (2 כדורים ביום).
אוכל מסודר ומגוון. - ויטמינים, מינרלים, ובדיקות דם - הכל מעולה.
תודה לעוזרים .
ידעתי שמישהו יכתוב את זה.. מהניסיון שלי זה נכון גם לגבי הקריאטין, לא יודע איך זה אצל אחרים ומחקרים מעניינים לי את התחת, זה מהניסיון שלי עם החומר.זה נכון לגבי הקפאין,לא לקריאטין.
ידעתי שמישהו יכתוב את זה.. מהניסיון שלי זה נכון גם לגבי הקריאטין, לא יודע איך זה אצל אחרים ומחקרים מעניינים לי את התחת, זה מהניסיון שלי עם החומר.
אכןטוב, הנסיון שלך והעניין של התחת שלך בנושא הרבה יותר חשובים ממחקרים מדעיים.
אולי כדאי לצרף אותך לצוות של barbell medicine, תלמד את ג'ורדן ואוסטין דבר או 2.אכן
עובדה שזה המצב, עובדה שזה הפסיק להשפיע עליי ולאחר הפסקה האפקטיביות של החומר חזרה ובגדול
חחח איזה התנהגות של איש טיפש חסר הבנה שכל מה שהוא יודע על התחום הזה זה מקריאה באינטרנט במקום אשכרה להכיר, להבין וללמוד את הגוף שלו..אולי כדאי לצרף אותך לצוות של barbell medicine, תלמד את ג'ורדן ואוסטין דבר או 2.
גם את זה ידעתי שמישהו יגיד, אתם רובוטים.אין פה שום עובדה, הכל בראש שלך.
תשמע אני בדעה שלך אבל הויכוחים האלה מיותרים כי הפורום הזה מבוסס על מחקרים ולא על פי ניסיון שלי שלך או של מישהו אחר.גם את זה ידעתי שמישהו יגיד, אתם רובוטים.
למה, כי אנחנו לא מסכימים עם הדעה שלך?
יש פה מספיק אנשים שלוקחים קראטין, אני אחד מהם, וזו פעם ראשונה שאני רואה שמשהו רושם דבר כזה.