עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קריאטין לא עובד על שום רצפטור,אין לו שום גבול,אין מכסה. יותר מזה,אין שום תוסף או תרופה ש"מפסיק לעבוד". כן יש הסתגלות של הגוף,בעיקר לסמים ולממריצים שונים וקפאין אחד מהם.
מה שקורה זה שצריך לעלות מינון כי המינון שהשתמשת בו במשך שנה כבר לא משפיע על הגוף כמו פעם.
בדיוק כמו עישון,שתיית אלכוהול או שורות קוק. יש הסתגלות.
קריאטין זה סה"כ תוסף חיצוני,שנמצא בכל מקרה בגוף ובבשר שאנחנו אוכלים,הוא תורם חלק מהשרשרת שלו בשביל ליצור atp בגוף.
קשה לי להאמין שברחוב הוא ידבר ככה.אתה לא ברחוב,דבר לאנשים בכבוד
בהתחשב בזה שאתה נותן עצות באינטרנט ברגע זה, ברור לכולנו מי הטיפש חסר ההבנה פה.חחח איזה התנהגות של איש טיפש חסר הבנה שכל מה שהוא יודע על התחום הזה זה מקריאה באינטרנט במקום אשכרה להכיר, להבין וללמוד את הגוף שלו..
זה סך הכל פורום מר ברנש, אין צורך לקחת ללב.. תנשום עמוק.קשה לי להאמין שברחוב הוא ידבר ככה.
בהתחשב בזה שאתה נותן עצות באינטרנט ברגע זה, ברור לכולנו מי הטיפש חסר ההבנה פה.
וכמו כל סם\תרופה\תוסף, יש כאלה שלא יגיבו לדברים מסוימים/יתרגלו אליהם מהר מאוד.
זה שקריאטין לא עבד לך לא אומר שזה לא עובד לאף אחד.
ומציע לך שתתחיל לדבר כמו בנאדם, לא כמו נאד מתנשא.
סליחה שאני מאכזב אותך אבל זה לא כזה מרשים לשקול כמעט 90. בטח שלא בקהילה הקטנה שלנוחח אם היתה לי סיבה לדבר ככה על מישהו ברחוב תאמין לי שהייתי עושה את זה, אני שוקל כמעט 90 ורוב חיי מבלה במכון כושר ובמועדוני לחימה, איזו סיבה יש לי לא לדבר ככה?
אין ספק על ההפסקה מקפאין ואף אחד לא יגיד אחרת.אני רק מספר את הניסיון שלי עם החומר ועל הדרך הנחתי על השולחן את האופציה לפותח הפוסט שיש מצב שהוא צריך לעשות הפסקה לא רק מהקפאין אלא לשקול הפסקה גם מהקריאטין.
זה סך הכל פורום מר ברנש, אין צורך לקחת ללב.. תנשום עמוק.
אני רק מספר את הניסיון שלי עם החומר ועל הדרך הנחתי על השולחן את האופציה לפותח הפוסט שיש מצב שהוא צריך לעשות הפסקה לא רק מהקפאין אלא לשקול הפסקה גם מהקריאטין. אנשים אפילו לא מוכנים לשמוע כי הם קראו מחקרים באינטרנט וחושבים שזהו סוף הסיפור.
חח אם היתה לי סיבה לדבר ככה על מישהו ברחוב תאמין לי שהייתי עושה את זה, אני שוקל כמעט 90 ורוב חיי מבלה במכון כושר ובמועדוני לחימה, איזו סיבה יש לי לא לדבר ככה?
שבת שלום.
צודקתשמע אני בדעה שלך אבל הויכוחים האלה מיותרים כי הפורום הזה מבוסס על מחקרים ולא על פי ניסיון שלי שלך או של מישהו אחר.
ישן סביב ה 7 שעות . לא רואה סיבה ליותר מזה. הוף מתעורר לבד כבר.יש תוסף חדש בשוק, זה הכי טוב לאנרגיה.
שינה 8 שעות בליליה (לא מ 2 בבוקר, דווקא בלילה), ניסית?
לא יודע עד כמה זה מספיק קלוריות, כי אני "משורוול" כבר שנה וחצי. אבל מגיע לסביב ה 1000 קלוריות ביום. עם 140 גרם חלבון. שוקל 67.מה לגבי תזונה? אתה אוכל מספיק? מכניס מספיק קלוריות?
עד כמה שאני יודע וקראתי, מלבד הפסקות של הקפאין. קריאטין דווקא אפשר לקחת לאורך זמן בצורה בטוחה של 5 מ"ג ביום.מצחיק.
היית צריך לעשות ממזמן הפסקה מהקריאטין ומהקפאין שאיבדו מהאפקט שלהם כי הגוף התרגל..
כי אתה מכור חביבי.ביצעתי מספר פעמים הפסקה של קפאין. וזה עשה יותר נזק (כאבי ראש בעיקר) מאשר תועלת.
זה עוד לקפה רגיל ששותה במשך היום .....כי אתה מכור חביבי.
ככל שתכיר בזה יותר מוקדם יהיה יותר קל להיגמל.
2 כדורים ביום זה בערך 5-6 כוסות קפה שחור
(אם מדובר על כדורים של 200מג)