עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משנה אם זה חיטוב או מאסה.
כן, אם אתה מצליח להגיע לנפח יותר גבוה במסגרת מס׳ חזרות הגיוני (לא 20+) אז ההגיון שלך נכון.
מתי לעשות דילואד, כמה להרים בדילואד וכמה להתחיל אחריו - זה מאוד אינדיוידואלי. ככל שאתה מתחיל יותר ככה אתה תצטרך דילואד לעיתים רחוקות יותר, הדילואד יכול להיות כבד יותר והחזרה לשגרה תהיה ממקום גבוה יותר.
באופן מאוד כללי - הייתי מציע לעשות דילואד כל 5-6 שבועות אם אתה חושב שאתה מתאמן קשה ומרגיש גמור יחסית.
את הדילואד אני אוהב לבצע בתור כלל אצבע - 70% משקל ל70% מהנפח (סטים וחזרות~).
אם אתה מתקשה לעמוד במשקלים שאתה בדר״כ עושה - סימן שהגיע הזמן לדילואד.
אם היה לך במקרה שבוע דפוק, לחוץ, שינה פח, תזונה פח - אולי זה זמני וזה יעבור שתסדר את זה.
בגדול - אתה צריך לדעת בתכנון כללי לכמה שבועות קדימה מה אתה עושה. זה לא חכם לבוא למכון ולהרים מה שאתה יכול ואם אתה יכול עוד סט אז עוד סט.
כן.
הגוף לא יחלש. צריך להבין שכוח זה לא משהו שיש לך אותו דבר כל יום, לפעמים בשביל שעוד חודש תהיה חזק היום אתה צריך להיות חלש, אם זה נשמע הגיוני.
סתם שאלה מה אתה בדיוק עושה עם פחות מ150? זה בטח משקל נוצה בשבילך אם הרמת 300אני הרמתי 300+ לפני שבועיים ועכשיו אני עובד עם פחות מחצי מזה לאורך זמן. תתפלא לדעת שבשביל להתחזק חשוב מאוד לרדת למשקלים יותר נמוכים בתור חלק מהתהליך. המטרה שלי כמובן הוא להרים יותר ממה שהרמתי קודם.
בונים בסיס ועובדים על נקודות חלשות.סתם שאלה מה אתה בדיוק עושה עם פחות מ150? זה בטח משקל נוצה בשבילך אם הרמת 300
בונים בסיס ועובדים על נקודות חלשות.
שבוע שעבר היה 145 לעשיריות היי באר עם נעליים עם עקב. עובדים בוריאציות שאני פחות חזק בהן.
מאמין שבחצי שנה הקרובה לא אגיע ל80%.
כן, בדיוק.
כמובן שככל שהמתאמן מתקדם יותר, ככה חותכים יותר בתחילת מאקרוסייקל, התחרות הבאה שלי עוד שנה, אז יש זמן לחתוך הרבה במשקל ולעבוד מכאן.