הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היפרטרופיה בחיטוב למתאמן מתקדם

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
האם יכולה להתקיים היפרטרופיה בחיטוב למתאמן מתקדם?
בהנחה שהתוכנית אימון מתאימה
הגרעון לא גדול מידי
והתפריט טוב

אז אין לך סיבה לא לחתוך עמוק. בגדול הייתי אומר שהיה אפשר לחלק את המאקרו סייקל שלך בצורה הבאה:
בלוק קונדישנינג / נפח גבוה - 10-12 חזרות, 4-6 שבועות
דילואד
בלוק היפרטרופיה - 6-8 חזרות, 4-6 שבועות
דילואד
בלוק כוח - 4-6 חזרות, 4-6 שבועות
דילואד
וחוזר חלילה
ההבדל בינך לבין מתחרה זה שאתה לא צריך פיק ולא צריך להוריד נפח ולעבוד על שלשות דאבלים וכו׳.

כאילו נראה מוזר כלכך הרבה דילאודים, עד עכישו לא היה לי ממש שבוע דילואד ובטח שלא מוגדר.
ומה הרעיון של לעבוד כאילו בכל התצורה של הבלוקים? זה באמת יעזור לעשות כל בלוק גם רק 4-6 שבועות?
וכמובן אנחנו עדיין מדברים על חיטוב כן?
שבוע הבא שאני חוזר כביכול למסלול שלי לבלוק נגיד של נפח, עדיין לא אדע על איזה משקלים אני יעבוד. עדיין קשה לי להאמין שאראה את המשקלים הקודמים שלי.

זה ממש לא מוזר, כל המתאמני כוח מתאמנים עם דילואדים ככה פחות או יותר. אחרת אי אפשר למשוך התקדמות.

לא כולם מתאמנים בבלוקים קלאסיים, אבל זו התצורה הנפוצה. יש שיטות אחרות אבל באמת שזה לרמה הרבה יותר מתוחכמת של אימונים שאין הרבה אנשים בארץ שיוכלו לכתוב תכנית ברמה טובה עם undulating periodization.
(תכנית שמשלבת אלמנטים שונים תחת אותה תקופת אימונים)

זה ממש לא מוזר, כל המתאמני כוח מתאמנים עם דילואדים ככה פחות או יותר. אחרת אי אפשר למשוך התקדמות.

לא כולם מתאמנים בבלוקים קלאסיים, אבל זו התצורה הנפוצה. יש שיטות אחרות אבל באמת שזה לרמה הרבה יותר מתוחכמת של אימונים שאין הרבה אנשים בארץ שיוכלו לכתוב תכנית ברמה טובה עם undulating periodization.
(תכנית שמשלבת אלמנטים שונים תחת אותה תקופת אימונים)

הבנתי, אז בשביל להצליח לחזור למשקלים שי בסוף המסה עכישו בחיטוב, מה הכי נכון לעשות? איך לעבוד?

זה תלוי במטרות שלך ובהסתכלות הכללית, אין כלל אצבע. אתה לא אמור להתאמן בצורה שונה בחיטוב.

זה תלוי במטרות שלך ובהסתכלות הכללית, אין כלל אצבע. אתה לא אמור להתאמן בצורה שונה בחיטוב.

זהו כי יש כאלה שאומרים שכן. גם אם זה FBW 3 פעמים בשבוע בשביל לגרות את כל השרירים 3 פעמים בשבוע.
ולגבי לחזור למשקלי עבודה, מה יותר נכון, היפרטרופיה/נפח?

השאלה למה הם אומרים את זה?

היפרטרופיה ונפח זה אמור להיות די דומה אם לא זהה.

בגדול כן הייתי מתמקד בחזרות יחסית גבוהות יותר 8-12. באופן כללי אימונים כאלה גם יעזרו לך לחיטוב עצמו כי אתה מבצע יותר עבודה באימון.

השאלה למה הם אומרים את זה?

היפרטרופיה ונפח זה אמור להיות די דומה אם לא זהה.

בגדול כן הייתי מתמקד בחזרות יחסית גבוהות יותר 8-12. באופן כללי אימונים כאלה גם יעזרו לך לחיטוב עצמו כי אתה מבצע יותר עבודה באימון.

כאילו במסה הייתי עובד 8X4, עד שעכשיו עם ההמלצות שלכם לעלות נפח ולהוריד עצימות אז התחלתי עם 10X4 ומחר מסיים אימון אחרון של הדילאוד ואנסה לחזור למשקלים הקודמים שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית