הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימונים בחדכ וכושר קרבי ביחד

יוסישיטרית

משתמש קבוע
1,980
270
נק' מוניטין:
333
1,980
270
ארץ לעולם לא
היי, אני כבר חודשיים מתאמן בקבוצת כושר קרבי.
אני רוצה להוסיף 2 אימונים בחדר כושר כדי לשמור על משקלי עבודה. גובה 190 משקל 90 בערך
סקוואט:80 קג ל6
בנץ:75 קג ל6
דדליפט:120 קג לחזרה
פרס:60 קג ל6

האימונים בקבוצה הם פעמיים בשבוע בשני וחמישי והם אינטנסיביים מאוד.

חשבתי לעשות פעמיים fbw משהו כזה:
סקוואט/דדליפט ברוטציה:3*6-8
בנץ/פרס ברוטציה:3*6-8
חתירה/מתח ברוטציה:3*6-8
טיפה פאמפ לבייספס,טרייספס,כתפיים, בטן
במהלך התוכנית אני אהיה בפלוס קלורי קטן.

תתמקד ביום סיירות, לעבוד באופן כללי בחדר כושר זה טוב אבל זה צריך להיות בעדיפות משנית על מנת לתמוך באימונים שלך בסגנון כושר קרבי.
הלוואי שמישהו היה אומר לי את זה בגיל 16-17. סתם, אמרו לי את זה 1000 פעם, אבל נהנתי יותר לעשות דדליפט מלחרוש דיונות. מה זה נתן לי ביום סיירות? לא מטכל ולא שייטת...

הטיפ הזה שווה זהב, תתמקד במטרה שיותר חשובה לך ורק בה, אם אתה בוחר להרים משקל זה בנוסף וכעזר ולא לתת בזה מיקוד אמיתי בשום צורה. אין מה לעשות, לשייטת לא מעניין הדדליפט שלך, וגם לא למגלן. ובגדוד אתה לא רוצה להיות, תאמין לי.

הגזמת מאוד עם הסקוואט לא רואה במכון שלי יותר מידי שיכולים 60 ל13 בטח לא מישהו שלא התאמן יותר מידי
אחרי 3 שבועות של אימונים הגעתי ל60 קילו סקוואט 12 חזרות. זה משקל של בחורות בכלל... אין סיבה בעולם שמישהו לא יצליח לעשות את המשקל הזה אם הוא מתגונן לפני

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית