ייעוץ לא מצליח לרדת יותר במשקל!!! (תקופת חיטוב)

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
שבת שלום!
אני נימצא בחיטוב כבר חודש ושבוע. התחלתי ממשקל 72+ והגעתי ל63-64...
עכשיו, הבעיה שלי היא שאני כבר לא מצליח לרדת יותר מ63! אני כבר שובעיים תקוע על המשקל הזה...הגעתי כבר למצב שבמשך יומיים לפני היום שקילה שלי בקושי אכלתי והייתי בגירעון של בסביבות ה-1000 קלוריות ביום ויומיים אחרי עליתי על המשקל ולא האמנתי- אני עדיין 63!!!!
איך יכול להיות שאני לא מצליח לרדת יותר במשקל???
הגובה שלי: 174-175
תודה לעוזרים! 😃

גבר יש לך בעיה קשה מאוד, רואים לך את הצלעות מהצדדים ואתה עדיין חושב שאתה לא רזה מספיק? שימי צודק אין עלייך מספיק מאסה, תתחיל לאכול ולהתאמן כמו בנאדם ותפסיק להתעסק בכרס דמיונית

• פותח/ת השרשור
תפסיק כבר לנסות להסתלבט! באמת נראה לך שמישהו ששוקל 63 והוא בגובה של 174 אמור להראות ככה?!

• פותח/ת השרשור
רציני עכשיו אם אני באמת כזה אנורקס אז איך זה שיש לי נפח מאוד גדול בבטן ובחזה יחסית למשקל שלי?

איך אתה יודע שזה תת תזונה? אולי יש לו מסת שריר של ילדה בת חמש וחצי?
אני לא אומר שזו מטרה ראויה, אני אומר שלא כל בנאדם שנכנס לפורום ושואל איך להוריד עוד 2 קילו צריך לקבל תשובה "אחי, מאסהההההההההההההההה!!!!!!!111!!!1"

(למרות שבאמת, משקל נמוך מאוד יחסית לגובה)

ברור שכן חיים , בפורום לא מקבלים כסף על ייעוץ .
זה פורום שנועד לגברים , אם אתה זונה קטנה תלך למקום אחר .
ולבחור כאן , תתחיל לאכול ולהרים כבד .

תפסיק כבר לנסות להסתלבט! באמת נראה לך שמישהו ששוקל 63 והוא בגובה של 174 אמור להראות ככה?!
כי אני יסביר לך! יש שחיפים שנולדים ויש שנוצרים. כניראה בדיאטה שעשיתה פגעתה בשרירים שלך וירדתה המון גם במסת שריר ובגלל זה זה ניראה ככה
אין מנוס מסה תסדר לך את זה אתה תעלה קצת במסת שריר ותגדל בגוף וקצת בבטן
והכל יקבל פורפורציה אחרי שתגמור אם המסה תתחיל חיטוב= רק אז תחטב!
אבל אם אתה רוצה להמשיך לרדת במשקל... מה אני יגיד לך תצום..

כי הוא חסר מסה.. באמת קשה לך לקלוט את זה?
כולם אומרים לך שחסר לך מסה וזאת הסיבה היחידה שהגוף שלך נראה כמו שהוא נראה. תוסיף על עצמך שרירים ואתה תראה בסדר גמור.

תפסיקו לעצבן, כל אחד והמטרות שלו (גם אם הן מגוחכות לגמרי).
קורים מצבים שפתאום יש עצירה במשקל ואח"כ קורה woosh effect (או שלא, במקרה הגרוע). מה שצריך לעשות זה לבחון שוב את התזונה והאימונים, יכול להיות שאתה צריך לעבור לדיאטה אחרת.

מה אתה עוד רוצה שיגידו למישהו שמתקרב לאיזור ה50 קילו?

ברור שהוא נראה זוועה. תראה איזה חזה יש לך. תתחיל להתאמן. אני מניח שאתה אפילו לא מצליח לעשות שכיבת סמיכה אחת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית