חשק מיני מוגבר,מדוע?

בתור ״חננה של בית״ אני קוראת לזה, שלא יוצאת למסיבות ונחשפת ליותר מידי,ממש עצוב לי שזו המציאות ואפילו שיגרה יומיומית ועם כמה שזה עלול לפגוע בי,אני שמחה שאני חיה בבועה משלי

אתה בדעה שלי לא הבנתי מה אתה רוצה?
1-3 זוגות מתגרשים ואלה שלא, פשוט מפחדים/שאין להם כוח לכל התהליך המייגע הזה אז הם פשוט מפתחים רומן מאחורי גבה/גבו של האישה/הגבר.. זאת המציאות תרצה או לא..
זה לא קורה בגלל שלא טוב להם *ב*זוגיות, אלאמבגלל שלא טובה להם *זוגיות*

הם היו בוגדים גם אם בן הזוג המקורי היה האדם שאיתו הם חולקים רומן, ובן הזוג היה הרומן. זרת בעיקר בעיה בראש.
התרבות היום אנוכית, ובפועל מאוד מופקרת מבחינה מינית

זה לא קורה בגלל שלא טוב להם *ב*זוגיות, אלאמבגלל שלא טובה להם *זוגיות*

הם היו בוגדים גם אם בן הזוג המקורי היה האדם שאיתו הם חולקים רומן, ובן הזוג היה הרומן. זרת בעיקר בעיה בראש.
התרבות היום אנוכית, ובפועל מאוד מופקרת מבחינה מינית

לא מסכים בחלק הראשון כי יצא לי להכיר ולדבר עם ים אנשים בעבודות שונות שפשוט לא טוב להם ב*זוגיות ובגלל שיש להם ילדים הם פשוט לא מתגרשים כי גם אין להם כוח לכל התהליך הזה וגם לא רוצים לפגוע בילדים (כן כן הייתי גם בהלם שאנשים סיפרו לי דברים כאלה). בחלק השני - מסכים לחלוטין.

בתור ״חננה של בית״ אני קוראת לזה, שלא יוצאת למסיבות ונחשפת ליותר מידי,ממש עצוב לי שזו המציאות ואפילו שיגרה יומיומית ועם כמה שזה עלול לפגוע בי,אני שמחה שאני חיה בבועה משלי

ליאמוש מבינה עניינים. טובה בועה שלך

לא מסכים בחלק הראשון כי יצא לי להכיר ולדבר עם ים אנשים בעבודות שונות שפשוט לא טוב להם ב*זוגיות
אז אתה מכיר כל כך הרבה אנשים עם מזל רע?
אולי זה דור עם מזל רע?
הסבירות שהאחריות היא על "הצד השני" היא לא פחות מפרדוכסלית כי כנראה ששני בני הזוג חושבים שהצד השני לא בסדר, והבעיה היא ששניהם אנשים עם ערכים דפוקים, ומכאן גם אישיות דפוקה.
אדם צריך לעבוד קשה בשביל לא להיות אנוכי, ובתרבות שמעודדת אותו להיות אנוכי, אין הרבה מוטיבציה לעבוד קשה

מדברים לא דברים טוב. אנשים ישראלי טובים . שומעת על קצת בגידות פה

אז אתה מכיר כל כך הרבה אנשים עם מזל רע?
אולי זה דור עם מזל רע?
הסבירות שהאחריות היא על "הצד השני" היא לא פחות מפרדוכסלית כי כנראה ששני בני הזוג חושבים שהצד השני לא בסדר, והבעיה היא ששניהם אנשים עם ערכים דפוקים, ומכאן גם אישיות דפוקה.
אדם צריך לעבוד קשה בשביל לא להיות אנוכי, ובתרבות שמעודדת אותו להיות אנוכי, אין הרבה מוטיבציה לעבוד קשה
צודק.

איזה כיף לראות שהרוב פה רוצים רק בחורה אחת, ככה לי יהיו יותר בחורות ופחות תחרות 😘

אתה בדעה שלי לא הבנתי מה אתה רוצה?
1-3 זוגות מתגרשים ואלה שלא, פשוט מפחדים/שאין להם כוח לכל התהליך המייגע הזה אז הם פשוט מפתחים רומן מאחורי גבה/גבו של האישה/הגבר.. זאת המציאות תרצה או לא..
רציתי הסבר כי לא הבנתי את הדעה שלך. לפעמים כשמישהו מבקש הסבר הוא אשכרה מבקש הסבר כי הוא לא הבין בלי עקיצה או הטרלה.
ולפי מה שאמרת אין אף זוג נשוי שרוצה להישאר נשוי, אז לא אני ממש לא בדעה שלך (בתור נשוי שרוצה להישאר נשוי)

לו יפה, התנהגות של טרול. לא טוב...להיות טרול.

מי זה טרול ?
קצת מגזים את. גוגל טרנסלייט תשתמשי

נשבע שרציתי לכתוב גם בצורה כזאת אבל אני לא בטוח האם זה טרול או לא

עושים צחוקים עליי
גברים אתם פיזדייט מה קרה לו יודעת טוב עברית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית