עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא קורה בגלל שלא טוב להם *ב*זוגיות, אלאמבגלל שלא טובה להם *זוגיות*אתה בדעה שלי לא הבנתי מה אתה רוצה?
1-3 זוגות מתגרשים ואלה שלא, פשוט מפחדים/שאין להם כוח לכל התהליך המייגע הזה אז הם פשוט מפתחים רומן מאחורי גבה/גבו של האישה/הגבר.. זאת המציאות תרצה או לא..
זה לא קורה בגלל שלא טוב להם *ב*זוגיות, אלאמבגלל שלא טובה להם *זוגיות*
הם היו בוגדים גם אם בן הזוג המקורי היה האדם שאיתו הם חולקים רומן, ובן הזוג היה הרומן. זרת בעיקר בעיה בראש.
התרבות היום אנוכית, ובפועל מאוד מופקרת מבחינה מינית
בתור ״חננה של בית״ אני קוראת לזה, שלא יוצאת למסיבות ונחשפת ליותר מידי,ממש עצוב לי שזו המציאות ואפילו שיגרה יומיומית ועם כמה שזה עלול לפגוע בי,אני שמחה שאני חיה בבועה משלי
אז אתה מכיר כל כך הרבה אנשים עם מזל רע?לא מסכים בחלק הראשון כי יצא לי להכיר ולדבר עם ים אנשים בעבודות שונות שפשוט לא טוב להם ב*זוגיות
צודק.אז אתה מכיר כל כך הרבה אנשים עם מזל רע?
אולי זה דור עם מזל רע?
הסבירות שהאחריות היא על "הצד השני" היא לא פחות מפרדוכסלית כי כנראה ששני בני הזוג חושבים שהצד השני לא בסדר, והבעיה היא ששניהם אנשים עם ערכים דפוקים, ומכאן גם אישיות דפוקה.
אדם צריך לעבוד קשה בשביל לא להיות אנוכי, ובתרבות שמעודדת אותו להיות אנוכי, אין הרבה מוטיבציה לעבוד קשה
הכל עניין של אופי וערכים, ולא חסר אנשים בוגדים.
איזה כיף לראות שהרוב פה רוצים רק בחורה אחת, ככה לי יהיו יותר בחורות ופחות תחרות 😘
מה הבעיה עם לרצות לשכב עם הרבה בחורות? לא כפיתי את עצמי על אף אחת בכוח, הכל בהסכמהאיש רעים בוגדים
כמה בחורות רוצה? לו התנהגות יפה של בחור
רציתי הסבר כי לא הבנתי את הדעה שלך. לפעמים כשמישהו מבקש הסבר הוא אשכרה מבקש הסבר כי הוא לא הבין בלי עקיצה או הטרלה.אתה בדעה שלי לא הבנתי מה אתה רוצה?
1-3 זוגות מתגרשים ואלה שלא, פשוט מפחדים/שאין להם כוח לכל התהליך המייגע הזה אז הם פשוט מפתחים רומן מאחורי גבה/גבו של האישה/הגבר.. זאת המציאות תרצה או לא..
איש רעים בוגדים
כמה בחורות רוצה? לו התנהגות יפה של בחור
Sanna maria תרגע
גברים לא טוב . שטות ובאלגן
מעניין מי זה, אני בטוח שאחד המשתמשיםלו יפה, התנהגות של טרול. לא טוב...להיות טרול.
מעניין מי זה, אני בטוח שאחד המשתמשים
קצת מגזים את. גוגל טרנסלייט תשתמשיגברים לא טוב . שטות ובאלגן
לו יפה, התנהגות של טרול. לא טוב...להיות טרול.
לו יפה, התנהגות של טרול. לא טוב...להיות טרול.
קצת מגזים את. גוגל טרנסלייט תשתמשי
נשבע שרציתי לכתוב גם בצורה כזאת אבל אני לא בטוח האם זה טרול או לא
עצה ממני - אם את/אתה כבר מתחזה, תלך על משהו קטן. תשים תמונה של מישהי עם גוף ממוצע פלוס ואל תמשוך תשומת לב עם הדיבורמי זה טרול ?