הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשק מיני מוגבר,מדוע?

הבעיה שנורא קשה למצוא היום נשים שכמעט ולא שכבו עם מעט גברים לא בילתי אפשרי אבל קשה מאוד למצוא בחורה טובה. התמזל מזלי ואני מאמין שיש פה גם כאלה. אבל לקח לי אשכרה 27 שנה למצוא בחורה כזאת. הדור שלנו פשוט זוועה..

כי סוף סוף בחורות יכולות לעשות מה שהן רוצות
לדעתי הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות זה להתחתן עם הראשונה/ראשון שלך

בני אדם זה לא בתים.... מקום מגורים זה מאוד שטחי מקובע ומוגדר אתה רוצה שטח / אזור / נוחות, לקנות בית ראשון על עיוור יהיה דבר לא חכם לרוב!
אבל בני אדם זה בני אדם אם יש חיבור אז יש חיבור, מה תלך תעשה מבחנים ל10 הבאות לבדוק מי הזוכה? החיים הם לא התוכנית ''הרווק''

אתה אף פעם לא תדע אם אתה במערכת יחסים טובה או לא כי אין לך נקודת השוואה, ככה אני חושב, זה לא מדע מדוייק

לא מסכים. קודם כל היא ממש לא הייתה הראשונה שלי. הכרתי אותה 5 שנים לפני שהתחלנו לצאת בכלל. היינו ידידים מאוד טובים. אני לא מאמין ״באחת״ זה בולשיט של אגדות וסיפורים רומנטיים. אני מאמין בחיבור והיא הייתה היחידה שבאמת התחברתי אליה בצורה כזאת וכל השאר על הזין שלי ואני לא מצטער לשניה שהתחתנתי איתה. רק כשתפגוש כזאת תבין את זה.

אתה אף פעם לא תדע אם אתה במערכת יחסים טובה או לא כי אין לך נקודת השוואה, ככה אני חושב, זה לא מדע מדוייק

איך לא תדע? אתה מרגיש....הרגשה לא נחשבת כידיעה די ברורה? אתה לא יודע מתי אתה עצוב ומתי אתה שמח? אני מאמין שתמיד
אתה תמצא משהו טוב יותר, באמת....תמיד. השאלה זה איך מרגישים בתכלס.

אחי אחרי כמה שנים טובות עם אותה בחורה, הרגש ממש לא אותו הרגש כשהתחלתם לצאת בפעם הראשונה וזה לא משנה כמה כוסית היא תיהיה.

קל לקבל, קשה לקבל התבטאויות נחרצות כאלה כמו של רקון שממש מעוררות כעס, הפצת פייק ניוז ודעות אינדבידואליות כמדעיות זה קו אדום אצלי

מה לא במקום?
זה לא משנה, תתייחס לדעה שלו בכבוד, כמה שהיא מרגיזה אותך.
מי אתה? יש לך הכשרה כפיסכולוג או רקע? אתה חושב שאתה יכול לבוא ולהגיד שאתה מתבסס על "מנגנונים פזיולוגיים בסיסיים" בלי הכשרה בתחום? זה מזכיר לי את מתנגדי החיסונים שמה שיש להם לענות תמיד זה "זה הגיוני שחיסון גורם לאוטיזם, זה פשוט היגיון"
אתה מפספס את הנקודה
אין לך שום סמכות לקבוע מה קורה פסיכולוגית ומה ההשפעות על אדם שחי חיי פרפר לטווח הקצר והארוך שכן קודם כל לא הגדרת חד משמעית מה הם התנאים לאורח חיים כזה, דבר שני אין לך שום גיבוי מלבד לצעוק "פסיכולוגיה בסיסית"! "היגיון"! ולתת לי הרצאה ביוטיוב של מישהו, אתה יודע שגם אליזבת הולמס עשתה טד נכון? ורופאים שרלטנים, בקיצור זה לא שווה כלום.
יש לך ראיית עולם מסויימת סבבה לגמרי, הבעיה מתחילה שהראיית עולם שלך הופכת להיות אקסיומה, אבל לא, זאת ממש לא אקסיומה שיש פגיעה נפשית מסקס מזדמן.
אין אקסיומות בפסיכולוגיה, רופאים מנתחים רואים כל יום גוף פתוח, אולי זה עושה משהו לנפש אולי לא, בכל מקרה הם עושים מה שהם אוהבים וכנ"ל ההסתכלות שלי לגבי סקס.
לגבי המחקר או מה שזה לא יהיה שהבאת לגבי אמאהות חד הוריות, תלמד להבדיל בין גורם משפיע לבין קורלציה, ואז תעלה לדיון מחקר מהסוג הזה.
לגבי קהות/כהות (אם כתבת את זה אליי) - יודע, אני הייתי ציני עם הבחור .
כולנו מדברים כאן על אימונים, תזונה וחומרים בעוד שאולי ל5% אחוז מהפורום של הסמכה של מאמן, גג.

כל הפורום הזה מתבסס על דעות לא מקצועיות, כולל הדעות שלי. זה מה יש.
הבעיה שנורא קשה למצוא היום נשים שכמעט ולא שכבו עם מעט גברים לא בילתי אפשרי אבל קשה מאוד למצוא בחורה טובה. התמזל מזלי ואני מאמין שיש פה גם כאלה. אבל לקח לי אשכרה 27 שנה למצוא בחורה כזאת. הדור שלנו פשוט זוועה..
מה ההגדרה שלך למעט?

מה לגבי גברים? מי ששכב עם מעל 5 הוא פסול?

כולנו מדברים כאן על אימונים, תזונה וחומרים בעוד שאולי ל5% אחוז מהפורום של הסמכה של מאמן, גג.
אתה מדבר עם אדם מנותק מהמציאות, חבל על המאמץ
אחי אחרי כמה שנים טובות עם אותה בחורה, הרגש ממש לא אותו הרגש כשהתחלתם לצאת בפעם הראשונה וזה לא משנה כמה כוסית היא תיהיה.
אהבה זה משהו שמתעצם במערכות יחOים בריאות וטובות (כל אהבה, למשל משפחתית, חברית וכו)
הנאה מינית זה משהו שמורכב לשמר במערכות ארוכות.
בגלל זה למשל אני חושב שטוב להגביל את המגע המיני בקשר לרמה שגורמת להישאר עם תיאבון

זה לא משנה, תתייחס לדעה שלו בכבוד, כמה שהיא מרגיזה אותך.

כל הפורום הזה מתבסס על דעות לא מקצועיות, כולל הדעות שלי. זה מה יש.

מה ההגדרה שלך למעט?

מה לגבי גברים? מי ששכב עם מעל 5 הוא פסול?

זה כבר להיות קטנוני כי אתה יודע יפה מאוד מה הכוונה.
אתה מדבר עם אדם מנותק מהמציאות, חבל על המאמץ

אהבה זה משהו שמתעצם במערכות יחOים בריאות וטובות (כל אהבה, למשל משפחתית, חברית וכו)
הנאה מינית זה משהו שמורכב לשמר במערכות ארוכות.
בגלל זה למשל אני חושב שטוב להגביל את המגע המיני בקשר לרמה שגורמת להישאר עם תיאבון

זה לא נכון. את זה תספר לזוגות עם ילדים. וסטטיסטיקת הגירושין מדברת בפני עצמה.

זה לא נכון. את זה תספר לזוגות עם ילדים. וסטטיסטיקת הגירושין מדברת בפני עצמה
זמן וחוויות טובות שווים להיקשרות, התמסרות, ועוד תולדות או יוצרות של אהבה.
כתבתי מערכות יחסים טובות

זה לא נכון. את זה תספר לזוגות עם ילדים. וסטטיסטיקת הגירושין מדברת בפני עצמה.
אפשר הסבר, מה בדיוק לספר לזוגות עם ילדים?
ומה סטטיסטיקת הגירושים מספרת לדעתך? לי נגיד היא מספרת שהיום כל אחד ואחת חושב שהוא/היא משהו מיוחד ומגיע לו הכל ורוצה לקבל הכל בלי לתת ולהשקיע בהתאם.

ומה סטטיסטיקת הגירושים מספרת לדעתך? לי נגיד היא מספרת שהיום כל אחד ואחת חושב שהוא/היא משהו מיוחד ומגיע לו הכל ורוצה לקבל הכל בלי לתת ולהשקיע בהתאם.
בתור גרוש - אני מסכים עם זה לחלוטין.
אומנם הנסיבות גירושים שלי שונות, אבל אם הייתי יכול להכליל מאוד, הייתי אומר שהיו הכל נראה כל כך זמין ונגיש, טינדר, אינסטגרם, הכל נראה כאילו הדשא של השכן ירוק יותר וכולם נהנים ומבסוטים חוץ ממך. יש קמפיינים של ״אהבה עצמית״ והרבה הכפשה של גברים (שזה מזיק לגברים ולנשים), דברים כמו לקנות פרחים, לפתוח את הדלת ולהיות ג׳נטלמן מתקבלים במבוכה בתחילת הקשר, היום זה מי יש לו פיק אפ ליין יותר חזק או מי נראה יותר מגניב בתמונות באינסטגרם. הכל מיידי, זמין וקל להשגה.

אצלנו באוקראינה גברים מיץ זבל. פה גברים טובים ישראלי. נשים לא יודעות כאן איזה טוב

אתה בדעה שלי לא הבנתי מה אתה רוצה?
1-3 זוגות מתגרשים ואלה שלא, פשוט מפחדים/שאין להם כוח לכל התהליך המייגע הזה אז הם פשוט מפתחים רומן מאחורי גבה/גבו של האישה/הגבר.. זאת המציאות תרצה או לא..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית