חשק מיני מוגבר,מדוע?

כן, אנחנו לא חיות עם אינסטינקטים בלתי נשלטים. אם בחורה באה ופותחת רגליים זמן קצר אחרי שהכרתם אז משהו פה לא בסדר. לא רואה שום קושי או בעיה לסרב. תתפלא, אבל יש אנשים שלא מאבדים את הראש בגלל קוס ויודעים להגיד לא.
מה הקשר מאבדים את הראש? זה כולה סקס מה אתה רציני? אם אתה מעדיף להמשיך לתת ביד מול המסך (שזה גם לא דופק תמוח דרך אגב) שיהיה לך לבריאות. כשלא הייתי נשוי העדפתי לחגוג ואני לא רואה בזה שום דבר פסול

נערך לאחרונה:
תשמע יש לי חברה כבר שנה וחצי אז אני לא דוגמה קלאסית,אבל לפניה חיפשתי והתחלתי עם הרבה בנות(למטרות קשר) וכל אחת שקצת ביררתי עליה והיא הייתה זנותית,מיד חתכתי משם

כי אני באמת נגעל,מעומק ליבי,מחוסר כבוד עצמי של בחורות.
אין פה עניין של ערכים ואני לא חושב שאני בן אדם טוב.
אני פשוט באמת נגעל מזה

איזה חוסר כבוד? גם בחורות רוצות להתפרק לפעמים מה הסיפור?
תשמע יש לי חברה כבר שנה וחצי אז אני לא דוגמה קלאסית,אבל לפניה חיפשתי והתחלתי עם הרבה בנות(למטרות קשר) וכל אחת שקצת ביררתי עליה והיא הייתה זנותית,מיד חתכתי משם
אם אתה מדבר מבחינת קשר רציני אתה צודק לחלוטין אבל אם זה סקס מזדמן מה הבעיה? וואללה מעדיף סקס אמיתי במקום לזיין תיד כל היום מול פורנו

הן יכולות בכיף,אנחנו דמוקרטים. אבל לא איתי.
אותי זה דוחה.

שימצאו גבר שגם רוצה להתפרק
סקס מזדמן מה הבעיה?
אין בעיה ואפילו אני בעד.
פשוט החיים אילצו אותי להתבגר קצת לפני כולם בגלל כל מיני דברים והדבר היחיד שרציתי זה מישהי שתהיה שם איתי,ככה שלא חיפשתי סקס מזדמן.

כעקרון,למטרות סקס,יאללה מסיבה,חופשי

הן יכולות בכיף,אנחנו דמוקרטים. אבל לא איתי.
אותי זה דוחה.

שימצאו גבר שגם רוצה להתפרק

אין בעיה ואפילו אני בעד.
פשוט החיים אילצו אותי להתבגר קצת לפני כולם בגלל כל מיני דברים והדבר היחיד שרציתי זה מישהי שתהיה שם איתי,ככה שלא חיפשתי סקס מזדמן.

כעקרון,למטרות סקס,יאללה מסיבה,חופשי

אני גם נשוי ואני מבין למה אתה מתכוון.

בדיוק לזה התכוונתי > כעקרון,למטרות סקס,יאללה מסיבה,חופשי

הפוך, תן דגש אחי
הגיע הזמן להפסיק לחנך גברים להתנהג כמו פר משובש באחו

סקס עם פרטנרים רבים/מזדמנים גורם לקהות רגשית, וככה פוגע ביכולת להתקשרויות יציבות בחיים, בזוגיות ומחוצה לה.

החיים הם לא מירוץ לסיפוק דחפים
טוב זה יכול להשתמע מהתגובה שלי שעודדתי אותו לדחוף את הזין לכל מה שזז. אני לא, ואני בעצמי אף פעם לא הייתי בקטע של סטוצים מזדמנים ולא היו לי בחיים הרבה פרטנריות יחסית ואני תכלס מבסוט מזה (ואשתי מחזיקה ממני הרבה יותר מאשר אם הייתי זיין הולל בעברי). אבל יש הבדל בין זה לבין להיות בתול בגיל 20 כי מחכים לאהבה (לא ידוע גם בדיוק למה הבנאדם מחכה מבחינת ההרגשה שלו, אולי הוא מחכה למשהו דימיוני שלא יגיע), זה פשוט לא טוב לגוף ולנפש (אני אומר מנסיון כי בגיל 20 אמנם הייתי אחרי הפעם הראשונה שלי אבל ממש לא הרבה אחרי). אז לא לחפש בכוח איזה שרמוטה שתהיה מוכנה לפתוח את הרגליים, אבל לא חייב להיות נעול על איזה "אהבת אמת".

נערך לאחרונה:
אני חושב שהרבה אנשים לא מבדילים בין סקס , אהבה וזוגיות.. הרבה מאוד חושבים שזה אותו דבר.
אבל זה פרמטרים שונים לגמרי ואפשר להרכיב מערכות יחסים שונות.

נישואין לדוגמא הופכים לזוגיות נטולת סקס ושנאה הדדית. 🤣🤣

נישואין לדוגמא הופכים לזוגיות נטולת סקס ושנאה הדדית. 🤣🤣
אולי נישואין חד מיניים 😉.
קיום יחסים הוא דבר שולי במערכת יחסים. כמו שמערכת יחסים עם הורים חברים וילדים לא כוללים קיום יחסים מיניים. גם בזוגיות נשואה, קיום יחסים לא בהכרח יהיה במרכז מערכת היחסים.
אבל שמעתי כמה פסיכולוגים ופסיכולוגיות על ההנאה המינית הגדולה הרבה יותר עם בחורה שיש לך איתה קשר עמוק וארוך טווח, גם אם היא לא 10\10.
אני אישית חושב שסקס לא קשור כמעט לאוננות. מי שמאונן 9 פעמים ביום, קשה לי להאמין שפרטנרית תיפתור לו את הבעיה בלי תשלום גבוה מאוד, ולזמן מוגבל.
נראה לי שיש צורך בטיפול פסיכולוגי, ובדיקה מעמיקה כמה זה כפיאתי ואובססיבי.
זה מגעיל אותי לא מעט כשמציירים ערך של אדם רק ביחס למילוי תאווה מינית בלבד, או כל דבר שולי אחר.
אם משיכה מינית של אדם תופס את הראש שלו ברמה כזאת, שבחורות אצלו זה סוג של בשר לנגוס בו. זה מעציב אותי.
הלואי שתצליחו לראות את הבחורה שאתם מחליטים לקיים איתה יחסים, כאדם, וכשותפה לדבר גדול יותר. ומי שקשה לו, שיחפש עזרה, זאת לא בושה.

אולי נישואין חד מיניים 😉.
קיום יחסים הוא דבר שולי במערכת יחסים. כמו שמערכת יחסים עם הורים חברים וילדים לא כוללים קיום יחסים מיניים. גם בזוגיות נשואה, קיום יחסים לא בהכרח יהיה במרכז מערכת היחסים.
אבל שמעתי כמה פסיכולוגים ופסיכולוגיות על ההנאה המינית הגדולה הרבה יותר עם בחורה שיש לך איתה קשר עמוק וארוך טווח, גם אם היא לא 10\10.
אני אישית חושב שסקס לא קשור כמעט לאוננות. מי שמאונן 9 פעמים ביום, קשה לי להאמין שפרטנרית תיפתור לו את הבעיה בלי תשלום גבוה מאוד, ולזמן מוגבל.
נראה לי שיש צורך בטיפול פסיכולוגי, ובדיקה מעמיקה כמה זה כפיאתי ואובססיבי.
זה מגעיל אותי לא מעט כשמציירים ערך של אדם רק ביחס למילוי תאווה מינית בלבד, או כל דבר שולי אחר.
אם משיכה מינית של אדם תופס את הראש שלו ברמה כזאת, שבחורות אצלו זה סוג של בשר לנגוס בו. זה מעציב אותי.
הלואי שתצליחו לראות את הבחורה שאתם מחליטים לקיים איתה יחסים, כאדם, וכשותפה לדבר גדול יותר. ומי שקשה לו, שיחפש עזרה, זאת לא בושה.
זה כן קשור כי זה ממש לא כמו הדבר האמיתי. יש לי חבר שהיה מאונן 7 פעמים ביום ומאז שהתחתן זה עבר לו. מאמין שהוא עדיין מאונן אבל הרבה הרבה פחות..

אני חושב שאתה נשוי (עם יש ילדים) יש לך פחות זמן לעצמך וגם פחות פרטיות לאונן מתי שבא לך...
אז אתה מוצא את עצמך ב3 בבוקר בשירותים עם הסלולרי... 🙄

אני חושב שאתה נשוי (עם יש ילדים) יש לך פחות זמן לעצמך וגם פחות פרטיות לאונן מתי שבא לך...
מניסיון? או שבלי קשר אתה מוצא את עצמך ב 3 בלילה בשירותים עם הסלולרי? 😆

נשוי, ותתפלא, אני לא מאונן. בטח מפתיע לשמוע, כשכל החיים שלכם סביב מין.

נשוי, ותתפלא, אני לא מאונן. בטח מפתיע לשמוע, כשכל החיים שלכם סביב מין.

אין לי מושג מי זה שלכם??
אתה בא מרקע דתי?
מניסיון? או שבלי קשר אתה מוצא את עצמך ב 3 בלילה בשירותים עם הסלולרי? 😆

ממש לא מניסיון. אני לא נכנס עם הנייד לשירותים... נראה לי הרגל מסריח.🤣

יש לך מקור לטענות האלה?
זה היה הו כל כך ברור, שיתחילו עם שאלות רפרנס

אתה יכול להאזין לג'ורדן פיטרסון לגבי סקס מזדמן וההשלכות שלו.
אם אני אמצא אני אפנה למחקר שהראה שככל שנשים היו עם יותר פרטנרים ככה עלה הסיכוי שלהן לסיים חד הוריות.
בכל אופן, יש מנגנונים פשוטים של תגמול במוח, זה לא טוב להזין אותם בצורה אימפולסיבית כיוון שזה משרטט את האישיות שלך כמו כל דפוס התנהגות אחר, וזה גם *מתגמל* אותך, ולכן אתה מגדל מפלצת.
זה ברור לך שאם אתה תאכל בצורה חסרת רסן במשך שנים כנראה שיהיה לך קשה פתאום להצטמצם לתזונה בריאה.
מקווה שבשביל הדוגמה הזאת לא צריך רפרנס
אתה לא רוצה בחורה שמוכנה לשלם מחירים נפשיים בשביל הנאה פיזית, כיוון שהיא אדם עם פחות שיקול דעת.
אני מניח שהרעיון של חדירה הוא גם פחות פשוט לאישה מבחינה מנטאלית מאשר החלק שלך כגבר, ולכן נשים קלות דעת כנראה עוד פחות יציבות מגבר שמתנהג כמותן.
עוד שיקול הוא סיכון של היריון, שאצל אישה משמעותי יותר (החלק של ההתמודדות, לשארית חייה), ולכן היא יותר מטומטמת אם היא נוהגת בזה בקלות ראש.

חבל שאנחנו חיים בתרבות שמתעלמת מאמיתות בסיסיות, בשם כל מיני בולשיט ניו אייג'י שמנסה לרוקן כל דבר מתוכן

לדעתי 9 פעמים זה אכן מוגזם וכנראה פסיכולוגי.
אני חושב שגם אני הייתי עם תאבון גדול (לא קרוב ל9) ושהפכתי לפעיל מינית / מערכת יחסים זה לא לחלוטין השתנה לדעתי.

ממליץ לטפל בזה במיוחד שאתה בצבא וזה בחינם. מקסימום לא יעזור.

זה היה הו כל כך ברור, שיתחילו עם שאלות רפרנס נו ברור כי אתה מדבר כל כך נחרץ וחד משמעי שהייתי בטוח שאתה מתבסס על משהו
אתה יכול להאזין לג'ורדן פיטרסון לגבי סקס מזדמן וההשלכות שלו.
פודקאסט זה לא מחקר
אם אני אמצא אני אפנה למחקר שהראה שככל שנשים היו עם יותר פרטנרים ככה עלה הסיכוי שלהן לסיים חד הוריות.
מה הקשר?
בכל אופן, יש מנגנונים פשוטים של תגמול במוח, זה לא טוב להזין אותם בצורה אימפולסיבית כיוון שזה משרטט את האישיות שלך כמו כל דפוס התנהגות אחר, וזה גם *מתגמל* אותך, ולכן אתה מגדל מפלצת.
כן כן מר פרופסור ספר עוד על מחקר ארוך השנים שלך על קהות חושים כי עשיתי סקס עם 2 בחורות
זה ברור לך שאם אתה תאכל בצורה חסרת רסן במשך שנים כנראה שיהיה לך קשה פתאום להצטמצם לתזונה בריאה.
מקווה שבשביל הדוגמה הזאת לא צריך רפרנס
ויש אנשים כמוני שאוכלים אוכלים כמה שהם רוצים ולא משמינים 😇
לפחות לגבי תזונה בריאה יש מחקרים ואפשר להתווכח עליהם, אתה בא לפה כמו ד"ר לאב ומנפיץ שטויות כמו קהות חושים, מזכיר לי את הסיפורים שאם אתה תאונן יגדל לך שיער על כף היד, לפחות תוסיף "לדעתי" לפני שאתה מתחיל לבלבל בשכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית