הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חשק מיני מוגבר,מדוע?

• פותח/ת השרשור
לא אומר שאתה ממציא אחי,רק אומר שלא שמעתי על זה
כן אני יודע.
פשוט מה שרציתי להגיד זה שלפעמים גם אני שמעתי דברים שהם ממש מוגזמים ולא האמנתי,ובסוף מתברר שיש דברים מוזרים בעולם.

כן אני יודע.
פשוט מה שרציתי להגיד זה שלפעמים גם אני שמעתי דברים שהם ממש מוגזמים ולא האמנתי,ובסוף מתברר שיש דברים מוזרים בעולם.

בכל מקרה, נניח ואתה מביא 8-9 פעמים ביום...זה כנראה 99% פסיכולוגי ולא הורמונלי.. גם לכרישים אין חשק כזה

דווקא קיוויתי שזה בגלל ההורמונים
עד שתמצא מישהי שאתה באמת אוהב יעוף לך המוח. לך תתפרק. אתה לא חיי בסרט רומנטי שהסוף שלו הם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. יש לך צרכים שאתה צריך לספק אין מה לעשות

דווקא קיוויתי שזה בגלל ההורמונים

אם לא היית רושם ''חושב על זה הרבה בשינה'' התגובה הזו הייתה מחדשת לי שזה בגלל ההתעניינות שלך בהורמונים ולא בגלל החשק המיני המוגזם.
בכל מקרה אתה תמיד יכול לעשות פרופיל הורמונלי..טוב, אם אתה בן אדם שיודע להרים את הקול שצריך.

אני כבר יודע מה להגיב בשמו : מביא ביד לכל מי שרוצה - בחינם!

@Deidara פעם אחת באתי לעזור לך בגלל שסבלת מDECA DICK... וככה אתה מציע אותי לכולם.. 😭
ערב טוב לכולם ושבת שלום.
זה לא אשכול ספאם,אם לא מתאים לאוף טופיק אשמח שיעבירו למקום המתאים.
יש לי בשלוש שנים האחרונות חשק מיני מוגבר מאוד.
זה מתבטא בכך שאני נותן ביד בערך 8 פעמים-9 פעמיים ביום,ובימים שלא אז פשוט יוצא לי לחשוב על זה הרבה מאוד בשינה(על סקס ובחורות).
מה אפשר לעשות עם זה?
תודה רבה.

אחי אני אגיד לך שגם לי יש תקופות שאני מביא 5-6 פעמים ביד ועוד מקיים יחסי מין , אבל זה בא בתקופות..
וכל עוד זה לא פוגע לך בשגרת יום או הופך לאובססיה ששולטת בך , אז תהנה. רק תיזהר לא להיפצע ברצינות..

9 פעמים זה כבר אובססיה והתמכרות. אני נשוי ומספיק לי סקס פעם פעמיים גג.. פאקינג 9 פעמים לא נראה לי שכל כך בריא

פעמיים בשנה??! פעם ביום הולדת ופעם ביום נישואין?

חשבתי על זה,אבל הבנתי שאת הפעם הראשונה אני רוצה לעשות עם מישהי שאני אוהב.
חוגג 21 עוד חצי שנה.
אתה בן 20 ולא עשית סקס מעולם, אני חושב שזאת הסיבה שאתה עושה ביד כל כך הרבה. אתה פיזית ונפשית רעב לסקס, למגע של אישה, לכן החשק המוגבר ואוננות פשוט לא נותנת לגמרי את הסיפוק הזה אז אתה עושה ביד עוד ועוד כי זה זה אף פעם לא מספק אותך לגמרי כמו הדבר האמיתי.
אני לא חושב שזה רעיון טוב ללכת לזונה (אולי לא בהכרח רעיון רע אבל אישית לא משהו שהייתי ממליץ), אבל כן תתחיל לכוון לעשות סקס עם מישהי שאתה יוצא איתה/סטוץ - לא משנה, ושים פחות דגש על העניין של "לאהוב אותה". אתה עוד תספיק להתאהב ולעשות סקס עם האישה שתאהב זה לא חייב להיות בסקס הראשון שלך.

נערך לאחרונה:
9 פעמים זה הזוי. הכי הרבה שהיה לי זה 3. לא יודע איך זה עדיין כיף לך אחרי הפעם ה5, אבל לא הייתי פוסל שזה משהו בהורמונים. כדאי לך להגמל בכל מקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית