🤣
מחכה לתגובות של @Dark Soul Omega
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣
לא אומר שאתה ממציא אחי,רק אומר שלא שמעתי על זהגם אני שמעתי סיפורים שנראו לי ממש לא אמינים עד שהבנתי שהם באמת אמינים.
בחיים יש הפתעות.
קללאני כבר יודע מה להגיב בשמו : מביא ביד לכל מי שרוצה - בחינם!
כן אני יודע.לא אומר שאתה ממציא אחי,רק אומר שלא שמעתי על זה
הוא דווקא מביא ביד גם למי שלא רוצה ..אני כבר יודע מה להגיב בשמו : מביא ביד לכל מי שרוצה - בחינם!
כן אני יודע.
פשוט מה שרציתי להגיד זה שלפעמים גם אני שמעתי דברים שהם ממש מוגזמים ולא האמנתי,ובסוף מתברר שיש דברים מוזרים בעולם.
דווקא קיוויתי שזה בגלל ההורמוניםבכל מקרה, נניח ואתה מביא 8-9 פעמים ביום...זה כנראה 99% פסיכולוגי ולא הורמונלי.. גם לכרישים אין חשק כזה
עד שתמצא מישהי שאתה באמת אוהב יעוף לך המוח. לך תתפרק. אתה לא חיי בסרט רומנטי שהסוף שלו הם חיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. יש לך צרכים שאתה צריך לספק אין מה לעשותדווקא קיוויתי שזה בגלל ההורמונים
דווקא קיוויתי שזה בגלל ההורמונים
אני כבר יודע מה להגיב בשמו : מביא ביד לכל מי שרוצה - בחינם!
ערב טוב לכולם ושבת שלום.
זה לא אשכול ספאם,אם לא מתאים לאוף טופיק אשמח שיעבירו למקום המתאים.
יש לי בשלוש שנים האחרונות חשק מיני מוגבר מאוד.
זה מתבטא בכך שאני נותן ביד בערך 8 פעמים-9 פעמיים ביום,ובימים שלא אז פשוט יוצא לי לחשוב על זה הרבה מאוד בשינה(על סקס ובחורות).
מה אפשר לעשות עם זה?
תודה רבה.
איך אפשר?ועוד מקיים יחסי מין
9 פעמים זה כבר אובססיה והתמכרות. אני נשוי ומספיק לי סקס פעם פעמיים גג.. פאקינג 9 פעמים לא נראה לי שכל כך בריא
ביומולדת שלה ביומולדת שלי 😆פעמיים בשנה??! פעם ביום הולדת ופעם ביום נישואין?
חשבתי על זה,אבל הבנתי שאת הפעם הראשונה אני רוצה לעשות עם מישהי שאני אוהב.
אתה בן 20 ולא עשית סקס מעולם, אני חושב שזאת הסיבה שאתה עושה ביד כל כך הרבה. אתה פיזית ונפשית רעב לסקס, למגע של אישה, לכן החשק המוגבר ואוננות פשוט לא נותנת לגמרי את הסיפוק הזה אז אתה עושה ביד עוד ועוד כי זה זה אף פעם לא מספק אותך לגמרי כמו הדבר האמיתי.חוגג 21 עוד חצי שנה.