נק' מוניטין:
3,077
- 5,324
- 5,077
בן 21 ועוד לא עשית סקס?!
אין דבר כזה מישהי מיוחדת.. כל חור הוא מיוחד
אין דבר כזה מישהי מיוחדת.. כל חור הוא מיוחד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הסיכוי להיתקל באיידס זה ככ אפסי.. יותר מדאיג להכניס מישהי להריון.רק שישים לב שיש חורים עם הפתעות כמו איידס ועוד כל מיני דברים נחמדים. עדיף להזהר.
רק שישים לב שיש חורים עם הפתעות כמו איידס ועוד כל מיני דברים נחמדים. עדיף להזהר.
למה החלטת ככה? (ברצינות)הסיכוי להיתקל באיידס זה ככ אפסי
הסיכוי להידבקות,אם אתה שוכב עם מישהי שיש לה איידס זה 1:1300למה החלטת ככה? (ברצינות)
מה זה מפריע לךגם בלי איידס יש הרבה ממה לחשוש. אם אתה הולך על זיון קל אז קח בחשבון שעברו עליה הרבה אחרים לפנייך, ואולי לאחד מהם גם היה משהו. אני בכללי נגד יחסי מין חד פעמיים ולא כל כך מובן לי למה יש בנות שנותנות על הדייט הראשון.
כי זה הופך לחסר ערך והבנות שעושות את זה הן זולות בלי כבוד עצמי.מה זה מפריע לך
והבנים?כי זה הופך לחסר ערך והבנות שעושות את זה הן זולות בלי כבוד עצמי.
חשיבה פרמיטיבית... שכולם יעשו סקס בלי לדפוק חשבון. לי לא איכפת אם בת הזוג שלי שכבה עם 100 גברים לפני.כי זה הופך לחסר ערך והבנות שעושות את זה הן זולות בלי כבוד עצמי.
כל אחד וההעדפות שלו. לך לא אכפת, אבל אני הייתי נגעל ממישהי כזאת.חשיבה פרמיטיבית... שכולם יעשו סקס בלי לדפוק חשבון. לי לא איכפת אם בת הזוג שלי שכבה עם 100 גברים לפני.
אפילו אעדיף אותה על בתולה.
כל אחד וההעדפות שלו. לך לא אכפת, אבל אני הייתי נגעל ממישהי כזאת.
סתם שאלה, גבר ששכב עם 100 בחורות זה תקין בעינך ?אם אין לך בעיה לצאת עם מישהי שעשתה אורגיות לפני שנפגשתם אז חבל לי עלייך. הפרוגרסיביזם הורג ערכים.
זה מראה על כך שהבחורה לא יציבה, כל פעם רוצה לצאת עם מישהו חדש, ותבגוד בך ברגע שתהיה לה הזדמנות. היא עברה כבר מלא, בשבילה פתיחת רגליים לזרים זה לא משהו יוצא דופן. והיא תחליף אותך ברגע שימאס לה, ולפי העבר שלה אפשר להבין שזה יהיה מהר. יש גם כאלה שאין להם בעיה לתת את החברה שלהם למישהו אחר לאיזה פעם, אבל לא אתייחס לכל דבר מפגר שאנשים עושים. גבר שמכבד את עצמו ירצה להיות עם בחורה ערכית וחכמה, ויתאמץ בשביל להשיג אותה. לדפוק שרמוטה מהמועדון כל אחד יכול.
בעיני לא, ואני מסכים עם גריזלי בכל מילהסתם שאלה, גבר ששכב עם 100 בחורות זה תקין בעינך ?
לא. תקף לשני הצדדים.סתם שאלה, גבר ששכב עם 100 בחורות זה תקין בעינך ?
מסכים.סבבה, לפחות אתם לא צבועים.