הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתזונה..

אני;)

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
1
49
1
חייבת לשפר תוצאות עד סוף יוני,
אני בתת משקל, אני מתאמנת כבר כמה זמן ותוך כדי מעלה משקל ולא ממש רואים שרירים (אני סלים פט בערך כי ברגלים אני ממש רזה והבטן רק שמכווצים יש ממש שרירים)
אם אני עכשיו יאכל הרבה יותר במשך חודש בערך (משהו כמו 2500-3000 קלוריות) ואז יחטב, זה עדיף? אני בתת משקל ונגיד אני יעלה ככה ארבע חמש קילו ואז אוריד אותם או חלקם בכמעט חודשיים חיטוב
כי אני *ממש* רזה אבל עם שומן ואני מתאמנת ושאני עושה שריר יש אבל הקטע זה שאני עדיין ממש רזה..
אני רוצה ביוני לראות תוצאות אחרי יוני אני יעלה שוב כרגיל
או שעדיף שלא

(בקיצור- אני בתת משקל, אבל יש שומן בבטן, אם אני יאכל עכשיו הרבה ובסוף החודש אתחיל חיטוב של בערך חודשיים, זה טוב? אני ארד בשומן יותר ממה שהייתי? (אני אוכלת בריא ופעם בחודש חודשיים בערך עושה ציט לפעמים גם של כמה ימים))
לא הסברתי כלכך, אני רזה אבל יש שומן ובכל זאת אני נראת ממש ממש רזה אבל בבגד ים נגיד לא רואים את השרירים
ועם בגדים אני פשוט נראת רזהה

במידה ותהיי בפלוס קלורי גדול מידי אז תעלי בהרבה שומן, יש גבול לשריר שהגוף יכול לבנות בתקופת זמן.
אם את רזה אבל את לא רואה 'שרירים' אז כנראה שאין לך מסת שריר רצינית מספיק כדי שיראו, לא יעזור לחטב מה שאין.
בנוגע לעלייה מסיבית ומהירה יש לזה את החיסרון שהזכרתי מקודם אבל אם לא אכפת לך לעלות בשומן ואז לעבוד קשה כדי להוריד אותו אז זה אפשרי, אני עשיתי את זה בהתחלה כדי לעלות מהר גם כי הפריע לי המשקל וגם כי זה עזר לי לעלות במשקלי עבודה שלי אז לא היה אכפת לעשות את זה.
אגב ציט מומלץ לעשות ארוחה אחת או מקסימום יום

• פותח/ת השרשור
לגבי הציט אני יודעת, אבל זה עוזר לי לעלות במשקל אז זה לא משנה לי כלכך..
בשלושה חודשים זה אפשרי? לא מצפה להגדיל מסה בטירוף פשוט להעלות אותה קצת יותר עם עוד קלוריות ואימונים מעט אינטנסיביים ונכונים יותר
ואז בחודשיים לרדת קצת ואז השריר יהיה גדול קצת יותר
או שזה לא עובד בשלושה חודשים? (שוב, לא מצפה לאיזה מר עולם אבל קצת יותר מעכשיו..)

קשה לי להגיד בלי לראות איך זה נראה ולדעת מה המשקל והגובה אבל אפשר לעלות 4-5 קילו וזה לא יראה כאילו עלית המון שומן לאנשים מאוד רזים, בהנחה שבערך חצי מזה כמובן יהיה שריר.
שלושה חודשים לאנשים רזים יכול להיות שינוי די גדול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית