הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לפספס ארוחה?

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אהלן וסליחה מראש
תראו אני ממש מקפיד על תזונה כמות החלבונים שלי בתפריט היא משהו כמו 160 גרם חלבון
שאותם אני מקבל נטו מאוכל בלי אבקה
כן זה אומר שעם קוטג תנובה אני פותח את הבוקר שלי כבר נשהו שנה קבוע כמו הקפה .
ובמהלך היום חזה עוף טונה ביצים אממ גבינות לא חסר ...
היום היה לי יום קצת לחוץ בעבודה ויצא לי לפספס ארוחה אחת שהיא טונה או 2 ביצים + לבן אחד ועוד 2 פירות ובאמת שדבר כזה לא קורה לי אני חי את התזונה שלי ... הארוחה הזאת היא הארוחה שאני אוכל אחרי אימון וביום שאני לא מתאמן כמו היום לדוגמא אז ירק אחד מחליף את הפירות
ככה קבוע.

היופ קרה לי שהגעתי עד השעה הזאת ועדיין לא אכלתי את זה ואני עייף ואין לי חישק לאכול את זה בכלל... ונשאר לי עוד ארוחה של לפני השינה שזה יוגורט 1.7 200 גרם + 15 שקדים/ קשיו

השאלה האמיתית היא כזאת .. אפשר לוותר על זה באופן חד פעמי ? זה יעשה נזק? מה קורה אם פזפסתי ארוחה כזאת שאני כבר שנה על אוכל קבוע והכול טוב

סליחה על החפירה ותודה לגיבורים

אפשר לוותר. יום אחד זה חסר משמעות.
אין דבר כזה משהו שאוכל מושלם תמיד.

הכל טוב. רק שזה לא יהיה הרגל והכל פיקס.

• פותח/ת השרשור
בסוף מצאתי פיתרון .. אני במסה נקייה העיקר לשמור על הפלוס קלורי אז בדקתי מה יש בטונה בערכים ואני משלים את זה פשוט עם כוס חלבן ועוד איזה טריפל זירו ועוד משהו אבל יותר זורם לי מהטונה עכשיו

בכלל בכל תזונה, ליום אחד אין משמעות בטווח הארוך, ולרוב גם לא בטווח הקצר, ככה שאין לך מה לדאוג.
מה גם, שככל שאתה יותר קרוב למה שהיית אמור לאכול, ככה האפקטים של הפספוס הזה יהיו קטנים יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית