הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף עליה במסה גיל 17

Or18637387366

משתמש מתחיל
32
2
נק' מוניטין:
2
32
2
בן 17 עם תזונאי שנתיים קורע תחת בחדר כושר בלי תוצאות כמעט בעקבות טסטוסטרון נמוך תוסף (סייקל ) מומלץ למשהו ראשוני והאם מומלץ לנסות mk677
עברתי שלושה תזונאים שונים וכולם אמרו לי שעדיף שאפרוש מהחדר כושר כי הטסטוסטרון שלי נמוך כעט
כולם טענו שהטסטוסטרון שלי כמו של בן אדם בן 70

,מה הטסט שלך עכשיו?
עדיפות לבדיקות דם אם יש

ואף אחד לא ימליץ לך כאן על שום דבר כזה.

]@kotzer יכול להעביר לפורום המתאים?
עברתי שלושה תזונאים שונים וכולם אמרו לי שעדיף שאפרוש מהחדר כושר כי הטסטוסטרון שלי נמוך כעט
אין דבר כזה.
אתה לא הבנת אותם כמו שצריך.
אתה צריך קודם לבדוק עם עצמך האם אתה מתאמן נכון,האם אתה אוכל נכון,איך המנוחה,ההתאוששות...
אני לא מאמין שהטסט שלך כלכך נמוך,ואין לתזונאי שום דרך לדעת מה הטסט שלך אלא אם הוא ראה בדיקות דם.
אם יש ברשותך בדיקות דם,מומלץ שתעלה לכאן באופן אנונימי ונוכל לתת לך תשובות ברורות יותר.
אל תפנה לשום חומר או תוסף הורמונאלי חיצוני,זה יכול לפגוע בך

נערך לאחרונה:
בן 17 עם תזונאי שנתיים קורע תחת בחדר כושר בלי תוצאות כמעט בעקבות טסטוסטרון נמוך תוסף (סייקל ) מומלץ למשהו ראשוני והאם מומלץ לנסות mk677
כולם טענו שהטסטוסטרון שלי כמו של בן אדם בן 70
לפי מה הם קבעו שיש לך טסט כל כך נמוך לא הבנתי?

אם אתה בן 17 ובדיקות הדם שלך מראות טסטוסטרון נמוך, אתה צריך לפנות לאנדוקרינולוג למטרת טיפול, זה חשוב מאוד.
זרוק לפח את התזונאים וגש דבר ראשון לרופא.
אם הם הסיקו על דעת עצמם ובלי בדיקות דם שיש לך טסטוסטרון נמוך, אז בכלל אל תתקרב אליהם

אם אתה בן 17 ובדיקות הדם שלך מראות טסטוסטרון נמוך, אתה צריך לפנות לאנדוקרינולוג למטרת טיפול
אני די בטוח שזה משהו שהיו מגלים כבר באיזור גיל 6 אצל הרופא משפחה לא?

אם הם הסיקו על דעת עצמם ובלי בדיקות דם שיש לך טסטוסטרון נמוך, אז בכלל אל תתקרב אליהם
קשה לי להאמין ש3 תזונאים שונים אומרים לו :

או שהוא מחפש יחס/רוצה סטרואידים/מחפש קיצורי דרך
או שהוא לא עשה שום בדיקות דם וסתם מנחש.

-תזונאי לא יגיד דבר כזה משום סיבה בעולם
-טסט נמוך כבר היה מתגלה מזמן לערכתי
-אם הוא ביצע בזמן האחרון בדיקות דם ורק כרגע גילו לו טסט נמוך,זה לא היה נגמר ב"להתראות לך לתזונאית"
משו פה לא מסתדר לי בכלל...

אני די בטוח שזה משהו שהיו מגלים כבר באיזור גיל 6 אצל הרופא משפחה לא?
תלוי מתי נולדה הבעיה אם בכלל.
ואין לי דרך לדעת מה הסיפור המלא חוץ ממה שהוא אמר, אני רק אומר שלא משנה מה, זה לא קריטי כי הבעיה אחרת והפיתרון שונה.
אם הוא סתם מחרטט הבעיה היא שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית