העלתי פוסטים דומים בעבר אבל עדיין לא מצאתי את הדרך, חייב עזרה
מתאמן שנה ו2, בן 25 מטר תשעים על 85 קילו.
מצד אחד נאמר לי כאן שאת השומן בבטן ומסביב לא אוכל להוריד כל עוד אני בפלוס קלורי (מסה מה שנקרא) ובהחלט לא רק שהבטן לא ירדה, אני כמעט בטוח שהיא גם התנפחה עוד יותר. משהו אני עושה לא נכון וזה מטריף אותי כי אני יורד דם וזיעה באימונים ויחד עם הגדילה של כל הגוף גם איזור הבטן גדל.
BMR- 2000 קלוריות לפי מחשבון הוצאת קלוריות
אני פותח את היום עם:
כוס וחצי פייבר1
2 יוגורט (150גרם כל אחד)
חצי גביע קוטג
כף חמאת בוטנים
ממשיך עם לחמנייה קמח מלא
טחינה מלאה בפנים וטונה במים וירקות
אח"כ, לפני אימון- 2 כוסות אורז/קוסקוס (כוס שתייה פלסטיק)
סלט ירקות + כף שמן זית
מנת דג/עוף(נניח 350 גרם)
אחרי אימון- 300מל חלב ומים וחצי כף מדידה גיינר
אחכ שוב ארוחה של 2 כוסות אורז עם מנת עוף וכו..
אחכ שוב פעם 300מל וחצי כף מדידה גיינר (סהכ כף מדידה ביום)
בערב-
בטטה שלמה אפויה
4 ביצים (1 צהוב)
חצי גביע קוטג'
רבע אבוקדו/אגוזי מלך
סמוך לשינה- סקופ אבקת חלבון במים
וכמובן שבמהלך היום שותה הרבה הרבה מים.
עכשיו תראו, בחודשים האחרונים קצת זזתי ימינה שמאלה ואכלתי הרבה שטויות וצ'וקולוקים שאין ספק שגרמו לבטן להתנפח (ובו זמנית היו ימים שלא אכלתי כמו שצריך מהתפריט)..
אבל, הנה שמתי לפניכם את מה שאני אוכל במהלך היום, כמות הארוחות יחד עם השייקים גורמת לי לדחוף אוכל כל שעתיים וחצי, ואני במירוץ נגד השעון במהלך היום כדי לא לפספס אף ארוחה.
האם לדעתכם זה תקין?
יש לציין שבהתחלת האימונים עשיתי AB, בחצי שנה-8 החודשים האחרונים עברתי לאימון כוח -
סקוואט דדליפט בנץ' תרגיל גב תרגיל כתפיים, וממש בשבוע שעבר חזרתי לAB
אני מבין שכדי לעבות את השרירים ולהגדיל את הגוף אני צריך לאכול יותר ממה שאני שורף, אבל כמה?
ואני זוכר שאמרתם לי כאן שכל עוד אני עושה מסה ואוכל הרבה לא אצליח להוריד את הבטן, אבל מצד שני המאמן שלי אומר שכל עוד אני לא אוכל שטויות ונצמד לתפריט, אני בהדרגה אשרוף שומן באימונים (שריפת שומן מתבצעת כמובן מכל חלקי הגוף) ובו זמנית אעלה את מסת השריר, לכן רציתי לשמוע שוב עוד חוות דעת..
תודה על הסבלנות והעזרה
אגב, חישבתי במחשבון את סך הקלוריות של האוכל שאני אוכל- יצא לי 320 גרם פחמימה לפני הגיינר (!!!)
זה לא יותר מדי???
מתאמן שנה ו2, בן 25 מטר תשעים על 85 קילו.
מצד אחד נאמר לי כאן שאת השומן בבטן ומסביב לא אוכל להוריד כל עוד אני בפלוס קלורי (מסה מה שנקרא) ובהחלט לא רק שהבטן לא ירדה, אני כמעט בטוח שהיא גם התנפחה עוד יותר. משהו אני עושה לא נכון וזה מטריף אותי כי אני יורד דם וזיעה באימונים ויחד עם הגדילה של כל הגוף גם איזור הבטן גדל.
BMR- 2000 קלוריות לפי מחשבון הוצאת קלוריות
אני פותח את היום עם:
כוס וחצי פייבר1
2 יוגורט (150גרם כל אחד)
חצי גביע קוטג
כף חמאת בוטנים
ממשיך עם לחמנייה קמח מלא
טחינה מלאה בפנים וטונה במים וירקות
אח"כ, לפני אימון- 2 כוסות אורז/קוסקוס (כוס שתייה פלסטיק)
סלט ירקות + כף שמן זית
מנת דג/עוף(נניח 350 גרם)
אחרי אימון- 300מל חלב ומים וחצי כף מדידה גיינר
אחכ שוב ארוחה של 2 כוסות אורז עם מנת עוף וכו..
אחכ שוב פעם 300מל וחצי כף מדידה גיינר (סהכ כף מדידה ביום)
בערב-
בטטה שלמה אפויה
4 ביצים (1 צהוב)
חצי גביע קוטג'
רבע אבוקדו/אגוזי מלך
סמוך לשינה- סקופ אבקת חלבון במים
וכמובן שבמהלך היום שותה הרבה הרבה מים.
עכשיו תראו, בחודשים האחרונים קצת זזתי ימינה שמאלה ואכלתי הרבה שטויות וצ'וקולוקים שאין ספק שגרמו לבטן להתנפח (ובו זמנית היו ימים שלא אכלתי כמו שצריך מהתפריט)..
אבל, הנה שמתי לפניכם את מה שאני אוכל במהלך היום, כמות הארוחות יחד עם השייקים גורמת לי לדחוף אוכל כל שעתיים וחצי, ואני במירוץ נגד השעון במהלך היום כדי לא לפספס אף ארוחה.
האם לדעתכם זה תקין?
יש לציין שבהתחלת האימונים עשיתי AB, בחצי שנה-8 החודשים האחרונים עברתי לאימון כוח -
סקוואט דדליפט בנץ' תרגיל גב תרגיל כתפיים, וממש בשבוע שעבר חזרתי לAB
אני מבין שכדי לעבות את השרירים ולהגדיל את הגוף אני צריך לאכול יותר ממה שאני שורף, אבל כמה?
ואני זוכר שאמרתם לי כאן שכל עוד אני עושה מסה ואוכל הרבה לא אצליח להוריד את הבטן, אבל מצד שני המאמן שלי אומר שכל עוד אני לא אוכל שטויות ונצמד לתפריט, אני בהדרגה אשרוף שומן באימונים (שריפת שומן מתבצעת כמובן מכל חלקי הגוף) ובו זמנית אעלה את מסת השריר, לכן רציתי לשמוע שוב עוד חוות דעת..
תודה על הסבלנות והעזרה
אגב, חישבתי במחשבון את סך הקלוריות של האוכל שאני אוכל- יצא לי 320 גרם פחמימה לפני הגיינר (!!!)
זה לא יותר מדי???