הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוחד לחטב

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי אני צריך עזרה..
אני שוקל 76-77 וגובה 180+- אחרי מסה מלוכלכת לא חכמה
התחלתי סקיניפאט על 60קג

עכשיו השאלה
אני לא עליתי הרבה במסת השריר כנראה ומפחיד אותי לחטב ולסיים שחיף
מה אתם הייתם עושים

להמשיך מסה נקייה קילו-קילו וחצי גג בחודש עד 80קג ולחטב או

לחטב עכשיו קצת כי יש הרבה שומן בבטן ובכללי בכל הגוף וזה ממש מבאס וגם קיץ
48248678.jpg

49758886.jpg

16662943.jpg

התמונה של הבטן היא כשהבטן קצת בפנים (אין לי ככ בטן שיוצאת החוצה אבל היא נוזלית כזאת ובישיבה כפלים כאלה מגעיל)

והתמונה של היד עם פאמפ ותאורה של מעלית אזז פירגן מלא

אשמח גם להערכת אחוז שומן להערכתי 20%

מישהו?

למה ההתנשאות המסריחה הזאת? לא דיברתי על פאורליפטרים מקצועיים...
גועל נפש של תקיפות
למה התנשאות. תגיד אתה דפוק או משהו?
חשבתי שהתכוונת לאדי הול שאכל כמויות סוכר לבן ושומן כדי לשקול 200 בשביל לישבור את השיא שלו עם 500 דדליפט.
אתה ממש לא מכיר פאוורליפטרים אני רואה.
מה זה פאוורליפטר לא מקצועי? שמן שמרים 60 קילו דדליפט?
אל תצא בהצהרות על שום תחום אם אתה לא מכיר את התחום הזה.
אם הייתה מכיר את התחום של פאוורליפטינג, הייתה מבין למה הסתכלתי על התגובה שלך ברצינות ולא בהתנשאות.
מהתגובה שלך, אני מבין את הבורות שלך בתחום.
חס וחלילה אח,אני הכי בעד מסת שריר גבוה ומסה,תסכים איתי שרוב החברה בפורום לא יהיו בטופ של הפאורליפטינג,רוב האנשים רוצים להראות טוב,חזקים ובריאים,להיות שמן זה לא בריא מה לעשות,
השיחה זה לא האם שמן זה יפה או רצוי. השיחה זה אם פותח האשכול שמן וזקוק לדעתינו למסה או חיטוב.
ולדעתי הוא אינו שמן, ולא זקוק לחיטוב, ומסת שריר תפרגן למראה שלו יותר מפחות אחוז שומן, אבל זה עניין של טעם.

אני חושב שהוא מתכוון לריי וויליאמס ואדי הול שבונים שכבות של שומן על הגוף שלהם כדי להרים יותר מהאחרים.
ולא שהם חלשים, אלא שיש להם מסת שריר קטנה יותר מבודיבילדרים שיש להם חצי מהכוח שלהם.
דווקא לריי וויליאמס קראתי לאחרונה שיש מסת שריר מאוד מכובדת, למעשה הכי הרבה שמדדו אי פעם לאדם (138.5 קילו של מסה רזה, מתוך 183 קילו מ.ג.)

למה ההתנשאות המסריחה הזאת? לא דיברתי על פאורליפטרים מקצועיים...
גועל נפש של תקיפות

חס וחלילה אח,אני הכי בעד מסת שריר גבוה ומסה,תסכים איתי שרוב החברה בפורום לא יהיו בטופ של הפאורליפטינג,רוב האנשים רוצים להראות טוב,חזקים ובריאים,להיות שמן זה לא בריא מה לעשות,
נראה לי שהוא לא ניסה להתנשא עליך, פשוט להציג את המצב אחי.
שמע, לא יודע כמה מהחברה פה הגיעו/יגיעו לטופ של הליפטינג אבל יש פה ליפטרים ברמה גבוהה.
להיות שמן זה לא בריא אבל איך הגענו לנושא? הדיון הוא האם להתחיל חיטוב על אחוז שומן נמוך, משקל גוף נמוך, ואין מספיק בשר? ודעתי לפותח השרשור היא - לשכוח מחיטוב כרגע ולתת מסה רצינית כרגע, וכשהוא באמת יהפוך כבר לא אסתטי (עניין של טעם... יש כאלה שירגישו שמנים על 15% ויש כאלה על 25%) אז שיתחיל לחטב.
אגב, לבריאן שו יש 145 קילו מסת גוף רזה (על פי הבדיקה האחרונה שלו, כמדומני)

נערך לאחרונה:
דווקא לריי וויליאמס קראתי לאחרונה שיש מסת שריר מאוד מכובדת, למעשה הכי הרבה שמדדו אי פעם לאדם (138.5 קילו של מסה רזה, מתוך 183 קילו מ.ג.)
יש להם מסת שריר ממש מכובדת, אבל לא יותר מהבודיבילדרים הגדולים.
מה שכתבו על ריי וויליאמס שהוא 24% נראה לי שטויות. גם כתבו שם שהוא מתאמן טבעי, תעשו טובה.
אני לא כל כך מאמין לבדיקות עליו, הוא נוטף שומן. אבל אין ספק שיש לו מסת שריר מכובדת.

יש להם מסת שריר ממש מכובדת, אבל לא יותר מהבודיבילדרים הגדולים
קח לדוגמה את פיל היט',הוא שוקל פחות מ-120..
זה הרבה הרבה פחות מריי וויליאמס וכו'
(גם אם תחשב את האחוז שומן,ההבדל במסת שריר משמעותי)

ככה שאין לי ספק שהוא לא טבעי,אבל המסת שריר שלו גדולה יותר מכל הבילדרים האלה
גיי קאטלר נגיד,שוקל בין 120-130(תלוי בזמן בשנה)
jay2.jpg
אז אם לאדי הול וריי וויליאמס יש יותר מסה,מן הסתם שהם מוזרקים מאוד

יש להם מסת שריר ממש מכובדת, אבל לא יותר מהבודיבילדרים הגדולים.
מה שכתבו על ריי וויליאמס שהוא 24% נראה לי שטויות. גם כתבו שם שהוא מתאמן טבעי, תעשו טובה.
אני לא כל כך מאמין לבדיקות עליו, הוא נוטף שומן. אבל אין ספק שיש לו מסת שריר מכובדת.

אם כבר הstrongman בטופ...תחשוב שהם שוקלים איזה 200 קילו

Cersei-Lannister-La-Montagne.jpg

כל הבילדרים בדרך כלל נמוכים ככה שזה משפיע על המסת שריר הכללית ואיך שזה נראה (נראה יותר ממה שיש)

קח לדוגמה את פיל היט',הוא שוקל פחות מ-120..
זה הרבה הרבה פחות מריי וויליאמס וכו'
(גם אם תחשב את האחוז שומן,ההבדל במסת שריר משמעותי)

ככה שאין לי ספק שהוא לא טבעי,אבל המסת שריר שלו גדולה יותר מכל הבילדרים האלה
אבל החישוב שהוא 24% לדעתי שגוי. כתוצאה ממסקנה שגויה זו, קבעו שהוא 138.5 ק"ג שריר. לדעתי הוא 30-35% ו 120 ק"ג שריר בערך.
תן לריי להתחטב, או לבילדר לעלות שומן, ואין הרבה הבדל בינהם. (מלבד ההבדל שבין אנשים גבוהים לנמוכים).
זה טעות להגיד שריי איזה שיא עולם במסת שריר, בזמן שהוא לא התחטב אף פעם, וכשהוא נוטף שומן כותבים עליו שהוא רק 24%.
אם כבר הstrongman בטופ...תחשוב שהם שוקלים איזה 200 קילו

Cersei-Lannister-La-Montagne.jpg

כל הבילדרים בדרך כלל נמוכים ככה שזה משפיע על המסת שריר הכללית ואיך שזה נראה (נראה יותר ממה שיש)
זה עוד סיבה שאין להשוות אחוז מסה של ליפטרים לבילדרים.
בילדר יראה הרבה יותר שרירי מליפטר.
וכל מה שטענתי, שהרעיון שלפיטרים הם שמנים, מגיע מכך שכמה ליפטרים מאוד מפורסמים היו שמנים וזה שירת אותם.
וכן, ריי וויליאמס אחד מאותם ליפטרים שמנים.

אבל החישוב שהוא 24% לדעתי שגוי. כתוצאה ממסקנה שגויה זו, קבעו שהוא 138.5 ק"ג שריר. לדעתי הוא 30-35% ו 120 ק"ג שריר בערך.
תן לריי להתחטב, או לבילדר לעלות שומן, ואין הרבה הבדל בינהם. (מלבד ההבדל שבין אנשים גבוהים לנמוכים).
זה טעות להגיד שריי איזה שיא עולם במסת שריר, בזמן שהוא לא התחטב אף פעם, וכשהוא נוטף שומן כותבים עליו שהוא רק 24%.

זה עוד סיבה שאין להשוות אחוז מסה של ליפטרים לבילדרים.
בילדר יראה הרבה יותר שרירי מליפטר.
וכל מה שטענתי, שהרעיון שלפיטרים הם שמנים, מגיע מכך שכמה ליפטרים מאוד מפורסמים היו שמנים וזה שירת אותם.
וכן, ריי וויליאמס אחד מאותם ליפטרים שמנים.

התכוונתי שאתה אומר שלבודיבילדרים יש יותר מסה מלריי וויליאמס בגלל איך שהוא נראה ואיך שהם נראים (ככה זה נראה לך) אבל יש את העניין
של המשקל / גובה...אם פיל היט שוקל 120 ותור (האיש בתמונה) שוקל סביבות 200 ונראה על א.ש הגיוני, אפשר לנחש למי יש יותר מסת שריר בפער.
הבודבילדרים זה הכל...מופע.

התכוונתי שאתה אומר שלבודיבילדרים יש יותר מסה מלריי וויליאמס בגלל איך שהוא נראה ואיך שהם נראים (ככה זה נראה לך) אבל יש את העניין
של המשקל / גובה...אם פיל היט שוקל 120 ותור (האיש בתמונה) שוקל סביבות 200 ונראה על א.ש הגיוני, אפשר לנחש למי יש יותר מסת שריר בפער.
הבודבילדרים זה הכל...מופע.
צודק, אבל בוא נשווה 2 באותו משקל גובה למי יש יותר אחוז שומן.

למה התנשאות. תגיד אתה דפוק או משהו?
חשבתי שהתכוונת לאדי הול שאכל כמויות סוכר לבן ושומן כדי לשקול 200 בשביל לישבור את השיא שלו עם 500 דדליפט.
אתה ממש לא מכיר פאוורליפטרים אני רואה.
מה זה פאוורליפטר לא מקצועי? שמן שמרים 60 קילו דדליפט?
אל תצא בהצהרות על שום תחום אם אתה לא מכיר את התחום הזה.
אם הייתה מכיר את התחום של פאוורליפטינג, הייתה מבין למה הסתכלתי על התגובה שלך ברצינות ולא בהתנשאות.
מהתגובה שלך, אני מבין את הבורות שלך בתחום.

השיחה זה לא האם שמן זה יפה או רצוי. השיחה זה אם פותח האשכול שמן וזקוק לדעתינו למסה או חיטוב.
ולדעתי הוא אינו שמן, ולא זקוק לחיטוב, ומסת שריר תפרגן למראה שלו יותר מפחות אחוז שומן, אבל זה עניין של טעם.
לא הבנתם את הכוונה שלי לא נורא

אבל הם לא שוקלים אותו דבר..(פיל וריי) מובן שאם הם אותו משקל וגובה ואחד על א.ש גבוה יותר יש לו פחות מסת שריר.
אני לא השוואתי בינהם.
אבל להגיד שריי הוא בעל המסת השריר הגדולה ביותר על סמך שהוא 24%, זה לדעתי לא נכון.
ואם תמצא בילדר בגובה של ריי או יותר, יהיה לו מסת שריר יותר גדולה במיוחד אם יתחשק לא להשמין.
שומן גם מעלה שריר.

אם אתה נותן לעצמך לעלות שומן בצורה מלוכלכת, זה גם מעלה את כמות השריר והכוח שלך.
בפעולות יומיות, הגוף שלך ישתמש באנרגיה מהשומן אם יצטרך, והשריר יוכל לגדול בלי מפריע.
זה הסיבה שאם אני אוכל עכשיו ורק אשמין ולא אתאמן, אני עדיין יבוא למכון חזק יותר. כי שומן נותן כוח בפעולה, ונותן לשריר לעלות בלא מפריע.
בילדר שיורד בשומן שלו לתחרות, הוא מאבד גם המון שריר, הכוח שלו יורד, וההיקף יורד משמעויתית ביחס למה שהוא היה לפני החיטוב.

אתה לא הבנת אותם...
יכול להיות.
מה שאני בא להגיד,לכל הילדים שמתחילים את דרכם באימונים,שאין טעם לעשות מסות ארוכות מידי,עדיף לטווח הארוך להשאר חטוב רוב השנה.
לגבי פאורליפטרים,אני כן מבין בתחום,התחום בארץ לא מפותח בכלל,הרבה פאורליפטרים מתחרים עם גוף רגיל,כי אכפת להם רק מהמשקל.ואני שואל למה?
אבל זה כבר נושא אחר
בפעולות יומיות, הגוף שלך ישתמש באנרגיה מהשומן אם יצטרך, והשריר יוכל לגדול בלי מפריע.
זה הסיבה שאם אני אוכל עכשיו ורק אשמין ולא אתאמן, אני עדיין יבוא למכון חזק יותר. כי שומן נותן כוח בפעולה, ונותן לשריר לעלות בלא מפריע.
בילדר שיורד בשומן שלו לתחרות, הוא מאבד גם המון שריר, הכוח שלו יורד, וההיקף יורד משמעויתית ביחס למה שהוא היה לפני החיטוב.
אז לדעתך לעלות בשומן יש לזה גם דברים חיוביים?

יכול להיות.
מה שאני בא להגיד,לכל הילדים שמתחילים את דרכם באימונים,שאין טעם לעשות מסות ארוכות מידי,עדיף לטווח הארוך להשאר חטוב רוב השנה.
לגבי פאורליפטרים,אני כן מבין בתחום,התחום בארץ לא מפותח בכלל,הרבה פאורליפטרים מתחרים עם גוף רגיל,כי אכפת להם רק מהמשקל.ואני שואל למה?
אבל זה כבר נושא אחר

מוזמן להיכנס ללוג של הבחור בשם ''אלחנן'' הוא בהחלט נראה כמו בחור שמתאמן...ומרים פי 2 ממי שנראה שמתאמן בכל מקרה.
יש ויש....

בילדר לפני תחרות לא באמת מעניין אתו כוח לדעתי. נטו מראה. יש לך מקור לדבריך?

מוזמן להיכנס ללוג של הבחור בשם ''אלחנן'' הוא בהחלט נראה כמו בחור שמתאמן...ומרים פי 2 ממי שנראה שמתאמן בכל מקרה.
יש ויש....
לא הכללתי חס וחלילה,בכל מקרה אם זה לא הפרנסה של הבן אדם,אין מה להגזים לכאן או לכאן,להיות שמן זה רע נקודה,במיוחד חברה בגיל ההתבגרות שעושים מאסות ונראים גוש חרא,השומן הזה יכול להשליך על החיים כל הזמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית