הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוחד לחטב

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי אני צריך עזרה..
אני שוקל 76-77 וגובה 180+- אחרי מסה מלוכלכת לא חכמה
התחלתי סקיניפאט על 60קג

עכשיו השאלה
אני לא עליתי הרבה במסת השריר כנראה ומפחיד אותי לחטב ולסיים שחיף
מה אתם הייתם עושים

להמשיך מסה נקייה קילו-קילו וחצי גג בחודש עד 80קג ולחטב או

לחטב עכשיו קצת כי יש הרבה שומן בבטן ובכללי בכל הגוף וזה ממש מבאס וגם קיץ
48248678.jpg

49758886.jpg

16662943.jpg

התמונה של הבטן היא כשהבטן קצת בפנים (אין לי ככ בטן שיוצאת החוצה אבל היא נוזלית כזאת ובישיבה כפלים כאלה מגעיל)

והתמונה של היד עם פאמפ ותאורה של מעלית אזז פירגן מלא

אשמח גם להערכת אחוז שומן להערכתי 20%

מישהו?

לא מקבל את הטענה המגוחכת הזו. חוץ מזה, מה אכפת לך אם זה נכון או לא?
אתה יודע מה זה 97 ק"ג למטר 78, 13% שומן?
אני חושב שאתה לא תופס מה הולך פה. או שאנחנו מדברים עם לא פחות מאיזה אגדה, או חרטטן מדרגה ראשונה.
ומה איכפת לי? שהבחור מנופף במספרים כדי שהדעה שלו על אימונים ילקח יותר ברצינות, ואיזה ילד בפורום יחשוב שהבחור יודע משהו על אימונים. ואם הוא חרטטן, אני רוצה לחשוף את זה שיקחו את מה שיש לו לומר בעירבון מוגבל.
ואם זה אמת, אני רוצה לשמוע מה התפריט תזונה שלו, ואיזה אימונים הוא עושה. יש לי הרבה ללמוד ממנו.
וחוץ מזה, אם הבחור האמריקאי שדוחק 180 זה אותו בחור שאני מכיר, והוא מתאמן איתו. אנחנו מכירים. לפחות שיגיד לי אם אותו בחור מתאמן של מוטי בוחניק? ואם הם מתאמנים יחד?

אתה יודע מה זה 97 ק"ג למטר 78, 13% שומן?
אני חושב שאתה לא תופס מה הולך פה. או שאנחנו מדברים עם לא פחות מאיזה אגדה, או חרטטן מדרגה ראשונה.
ומה איכפת לי? שהבחור מנופף במספרים כדי שהדעה שלו על אימונים ילקח יותר ברצינות, ואיזה ילד בפורום יחשוב שהבחור יודע משהו על אימונים. ואם הוא חרטטן, אני רוצה לחשוף את זה שיקחו את מה שיש לו לומר בעירבון מוגבל.
ואם זה אמת, אני רוצה לשמוע מה התפריט תזונה שלו, ואיזה אימונים הוא עושה. יש לי הרבה ללמוד ממנו.
וחוץ מזה, אם הבחור האמריקאי שדוחק 180 זה אותו בחור שאני מכיר, והוא מתאמן איתו. אנחנו מכירים. לפחות שיגיד לי אם אותו בחור מתאמן של מוטי בוחניק? ואם הם מתאמנים יחד?
97 קילו על 1.78 13% שומן זה ממש לא פשוט ולא ברמה של המתאמן הממוצע, אבל זה רחוק מלהיות בלתי אפשרי, וזאת אפילו בהנחה שהבחור לא נוטל סטרואידים!!

97 קילו על 1.78 13% שומן זה ממש לא פשוט ולא ברמה של המתאמן הממוצע, אבל זה רחוק מלהיות בלתי אפשרי, וזאת אפילו בהנחה שהבחור לא נוטל סטרואידים!!
אז אתה מאמין לו בלי תמונה?

שאלה :
כמה הגובה הוא נושא גדול בקטע של המשקל .
בגיל ההתבגרות .
נגיד אם בנאדם גובהה נניח 20 ס"מ כמה משקל הוא יעלה ?
או שזה לא קשור ?

שאלה :
כמה הגובה הוא נושא גדול בקטע של המשקל .
בגיל ההתבגרות .
נגיד אם בנאדם גובהה נניח 20 ס"מ כמה משקל הוא יעלה ?
או שזה לא קשור ?
ברור שזה קשור.
קח 2 שחיפים. אחד 1.60 אחד 1.90. אתה חושב ששניהם ישקלו 40 או 70?

אם אתה אוכל 100 פלוס מעל הנייטרלי שלך [QOUTE]

איך אפשר לדעת שאוכלים 100 קלוריות מעל הנטרלי? הרי אי אפשר לדעת כמה באמת הכנסנו ויותר מזה, כמה באמת הוצאנו

סורי שנפלתי דווקא עליך חחח פשוט יצא לי לחשוב על זה בדיוק ואז ראיתי את התגובה

איך אפשר לדעת שאוכלים 100 קלוריות מעל הנטרלי? הרי אי אפשר לדעת כמה באמת הכנסנו ויותר מזה, כמה באמת הוצאנו

סורי שנפלתי דווקא עליך חחח פשוט יצא לי לחשוב על זה בדיוק ואז ראיתי את התגובה
שאלה מצויינת.
אני תמיד אומר כאן בפורום כמה ספירת קלוריות הוא לא מדע מדויק.
הנה ההמלצות שלי על תזונה למסה.

אי אפשר לדעת ב 100% דיוק כמה קלוריות באמת יש באוכל.
ואם נגיד הצלחת למדוד פלוס מינוס את הכמות הקלורית היומית שלך, אין לך איך לדעת כמה קלוריות אתה באמת שורף כל יום.
בתור פאוורליפטר, יש לי אימונים קשים וארוכים ששורפים הרבה קלוריות, וכמה ימים בלי אימונים בכלל שאני בקושי שורף.

המושג קלוריות עובד בערך. אתה בודק את ההכנסה הקלורית שלך והמשקל גוף שלך, אם הוא נשאר אותו דבר כמה ימים, זה ניטרלי, ברגע שתוסיף לניטרלי 100 קלוריות אתה בפלוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית