הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוחד לחטב

Dekel5030

משתמש מתחיל
177
8
נק' מוניטין:
8
177
8
Vibe
היי אני צריך עזרה..
אני שוקל 76-77 וגובה 180+- אחרי מסה מלוכלכת לא חכמה
התחלתי סקיניפאט על 60קג

עכשיו השאלה
אני לא עליתי הרבה במסת השריר כנראה ומפחיד אותי לחטב ולסיים שחיף
מה אתם הייתם עושים

להמשיך מסה נקייה קילו-קילו וחצי גג בחודש עד 80קג ולחטב או

לחטב עכשיו קצת כי יש הרבה שומן בבטן ובכללי בכל הגוף וזה ממש מבאס וגם קיץ
48248678.jpg

49758886.jpg

16662943.jpg

התמונה של הבטן היא כשהבטן קצת בפנים (אין לי ככ בטן שיוצאת החוצה אבל היא נוזלית כזאת ובישיבה כפלים כאלה מגעיל)

והתמונה של היד עם פאמפ ותאורה של מעלית אזז פירגן מלא

אשמח גם להערכת אחוז שומן להערכתי 20%

מישהו?

לא הכללתי חס וחלילה,בכל מקרה אם זה לא הפרנסה של הבן אדם,אין מה להגזים לכאן או לכאן,להיות שמן זה רע נקודה,במיוחד חברה בגיל ההתבגרות שעושים מאסות ונראים גוש חרא,השומן הזה יכול להשליך על החיים כל הזמן

מה הא.ש הכי גבולי במסה מבחינתך? עד 20 א.ש אנשים נראים בריאים לחלוטין

מה הא.ש הכי גבולי במסה מבחינתך? עד 20 א.ש אנשים נראים בריאים לחלוטין
אני הייתי בשני המסלולים,מהניסיון שלי,להשאר חטוב כל הזמן יש לו יותר התרונות.
כל אחד והעדפה שלו,20 אחוז שומן זה רק מספר,על כל אחד זה יכול להראות אחרת,בכל מקרה יש אצלי במכון הרבה ילדים בני 16 ששוקלים 900 קילו עם דדליפט וסקואט גבוהים שנראים כמו גוש חרא,הם יגדלו ויבינו את הטעות שהם עשו,להשאר חטוב מניב המון התרונות.

בילדר לפני תחרות לא באמת מעניין אתו כוח לדעתי. נטו מראה. יש לך מקור לדבריך?
אתה מכיר בילדרים?
מה שאני בא להגיד,לכל הילדים שמתחילים את דרכם באימונים,שאין טעם לעשות מסות ארוכות מידי,עדיף לטווח הארוך להשאר חטוב רוב השנה.
תלוי מה המטרה שלהם, גודל עצום, חיטוב רצח, כוח מטורף, או איזון יפה של כולם. או סתם התפרקות נפשית.
לגבי פאורליפטרים,אני כן מבין בתחום,התחום בארץ לא מפותח בכלל,הרבה פאורליפטרים מתחרים עם גוף רגיל,כי אכפת להם רק מהמשקל.ואני שואל למה?
אבל זה כבר נושא אחר
התחום בארץ יותר מפותח מהרבה מקומות אחרים. האיכפתיות על המשקל זה בגלל שיש קטגוריות.
אתה באמת מבין בתחום?
מוזמן להיכנס ללוג של הבחור בשם ''אלחנן'' הוא בהחלט נראה כמו בחור שמתאמן...ומרים פי 2 ממי שנראה שמתאמן בכל מקרה.
יש ויש....
הבחור הזה בכלל הגדה, אל תשווה אותו לאנשים נורמלים.
נ.ב. הנה הלוג שלו המסלול האישי שלי.
לא הכללתי חס וחלילה,בכל מקרה אם זה לא הפרנסה של הבן אדם,אין מה להגזים לכאן או לכאן,להיות שמן זה רע נקודה,במיוחד חברה בגיל ההתבגרות שעושים מאסות ונראים גוש חרא,השומן הזה יכול להשליך על החיים כל הזמן
אתה טועה, לשומן יש יתרון עצום באומניות לחימה שונות, ובפאוורליפטינג וסטרונג מאן. הכל במידה מתאימה.
יותר מזה, שומן מחמם לנו את הגוף ושומר על איברים חיוניים בקור. לכן באיזורים הקרים יותר שמנים.
עודף שומן בדם זה בעיה, או כמות אסטרונומית בגוף.

אתה מכיר בילדרים?

תלוי מה המטרה שלהם, גודל עצום, חיטוב רצח, כוח מטורף, או איזון יפה של כולם. או סתם התפרקות נפשית.

התחום בארץ יותר מפותח מהרבה מקומות אחרים. האיכפתיות על המשקל זה בגלל שיש קטגוריות.
אתה באמת מבין בתחום?

אתה טועה, לשומן יש יתרון עצום באומניות לחימה שונות, ובפאוורליפטינג וסטרונג מאן. הכל במידה מתאימה.
יותר מזה, שומן מחמם לנו את הגוף ושומר על איברים חיוניים בקור. לכן באיזורים הקרים יותר שמנים.
מה אתה משווה את האיכות של הארת לארצות הברית? או חלק מאירופה,יש לי חבר בן 18 שלוחץ 180 לחזרות.
אתה בחור חזק בכל מקרה תמשיך ככה
זה כבר עיניין של גנטיקה,הגנטיקה בארץ לא מהמשובחות יחסית למדינות מסויימות בחול מצטער להגיד.

מה אתה משווה את האיכות של הארת לארצות הברית? או חלק מאירופה
זה לא רוב העולם, אוסטרליה זה השיא.
אבל תשווה למדינות כמו איטליה, וכו'... ישראל די טובה.
יש לי חבר בן 18 שלוחץ 180 לחזרות.
והוא אירופאי? כנראה שלישראלים יש משהו. אולי אני מכיר אותו, מה המשקל שלו ואיך קוראים לו.

זה לא רוב העולם, אוסטרליה זה השיא.
אבל תשווה למדינות כמו איטליה, וכו'... ישראל די טובה.

והוא אירופאי? כנראה שלישראלים יש משהו. אולי אני מכיר אותו, מה המשקל שלו ואיך קוראים לו.
אמריקאי.
בכל מקרה מקווה שהבנתם תנקודה שלי וזה לא בא ממקום רע,התפיסה שלי גם הייתה כמו שלכם עד שהבנתי שאפשר גם וגם,כרגע אני 97 קג על 13 אחוז שומן בערך,ארד עוד טיפה.
שחטובים רואים בידיוק מה חסר בגוף,ואיפה.
להיות חטוב זה גם כיף,צריך לשנות פאזה.
להראות טוב זה דבר חשוב בגילי.
מה זה כנראה שלישראלים יש משו,זה עובדה הייתי גר בארצות הברית תקופה וראיתי איך אנשים נראים שם

אמריקאי.
בכל מקרה מקווה שהבנתם תנקודה שלי וזה לא בא ממקום רע,התפיסה שלי גם הייתה כמו שלכם עד שהבנתי שאפשר גם וגם,כרגע אני 97 קג על 13 אחוז שומן בערך,ארד עוד טיפה.
שחטובים רואים בידיוק מה חסר בגוף,ואיפה.
להיות חטוב זה גם כיף,צריך לשנות פאזה.
להראות טוב זה דבר חשוב בגילי.

אני זוכר אותך..אתה סביבות 1.70 לא? שוקל 97 על 13 א.ש...נו באמת

אני חושב שאני מכיר אותו, הוא שוקל בערך 120? מתאמן של בוכניק?
תעלה תמונה.

עכשיו חיפשתי את האשכול....מ1.78 עלית ל1.80 קודם כל תתחדש, דבר שני גם אם אתה 1.80 (ואני זוכר שאתה טענת שאתה לא משתמש בכלום ואתה רוצה) 97 קילו על 13 א.ש?
אה צפיתה לי באשכול ההוא,המון תובנות ודברים השתנו

אתה מכיר בילדרים?

אתה באמת מבין בתחום?

כן. אני מכיר בילדרים מתחרים. ולא ראיתי או שמעתי אף אחד מהם בתקופת חיטוב הקשה שלפני התחרות שהוא מנסה להעלות כוח. הם מתרכזים במראה שלהם נטו.

אני אפרסם שאסיים דיאטה,מה יש לי לשקר לך,מה יוצא לי מזה?
מבטיח שרגע שאסיים דיאטה יהיה פה תמונה.

לא טענתי שאתה משקר אבל? אולי טועה? אולי אתה גם צודק? ביקשנו תמונה זה הכל, אף אחד לא יחכה לך לסיום הדיאטה...פשוט שלח תמונה אפילו ישנה שנראתה בה פחות טוב, מניח שיש לך לפחות תמונה אחת..

זה לא איזה חיוב.

לא טענתי שאתה משקר אבל? אולי טועה? אולי אתה גם צודק? ביקשנו תמונה זה הכל, אף אחד לא יחכה לך לסיום הדיאטה...פשוט שלח תמונה אפילו ישנה שנראתה בה פחות טוב, מניח שיש לך לפחות תמונה אחת..

זה לא איזה חיוב.
חח אני אפרסם שאסיים דיאטה,בן כמה אתה? זה נראה כאילו קשה לך להאמין לנתונים כאלה,זה כלום כל אחד שקצת גבוה ,אוכל כמו שצריך מגיע לזה תוך כמה שנים הכל טוב

חח אני אפרסם שאסיים דיאטה,בן כמה אתה? זה נראה כאילו קשה לך להאמין לנתונים כאלה,זה כלום כל אחד שקצת גבוה ,אוכל כמו שצריך מגיע לזה תוך כמה שנים הכל טוב

לא רק לי קשה...תאמין לי. זה יוצא מעל 26FFMI וזה יותר מדויק באחוזי שומן נמוכים כמו שאתה מתאר (לא נמוך נמוך, אבל נמוך)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית